UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Hrvati nisu briljirali kroz grupnu fazu, ali su ih sudije sinoc masakrirale. Makiaveli bio udaljen 2 metra od situacije kad je Fratessi igrao rukometa i kao to nije vidio. Da nije bilo VARa ne bi bilo ni penala. Sudijska nadoknada od 8 minuta kad Hrvati nisu ni krali vrijeme je blasfemija. Produzi preksinoc 10 minuta Mađare kad Varga zamalo ne pogine, a sinoc 8 bez nekih prekida
Mozda u nekom paralelnom univerzumu. U BiH ne pise. Druga opcija je da se ti drogiras,pa ti se prividja.Vjeverica777 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 09:26U ličnoj ili osobnoj piše Hrvat. Na bilo koji natječaj ako ideš za posao nudi ti da se izjasnis nacionalnost : Bosnjak, Srbin, Hrvat, ostalo.Pantelija je napisao/la: ↑25 jun 2024, 09:17Pricaju ljudi o nacionalnom identitetu, 6 koljena u Bosni rodjeno, on kaze ja sam Hrvat .. pa druze, ti di šizofrenik, neko ko je popušio propagandu susjedne drzave protiv koje su se borili franjevci bosanski stoljecima da ne prave uticaj na bosanske katolike...
U licnoj bosna, zivi u bosni, placa porez u bosni i kaze ja sam hrvat
Isto da ja za 10 godina kazem da sam njemacko mi to moze osporiti tom logikom? Isto kad sandzaklije kazu da su bosnjaci... Halalite ali vi ste srbi ili crnogorci, muslimanske vjeroispovijesti... Za bosnu vas vezu mozda ljudi s kojima dijelite vjeru ali vjera i nacija nemaju ddodirne tačke.
Usput, kao vjerni navijac italije sinoc mi srce prrskoči... Kao da gledam gol del piera 2006. Protiv švaaba
Ujkani su zavrsena prica,idemo dalje

Navijamo za Dansku ,da posalje kuci Srbiju ,pa da se na miru gleda prvenstvo. Bice tesko,Danska neuvjerljiva blijeda, Srbija jos gor ali imaju individualni kvalitet. Naravno i za Sloveniju,da ima neko nas tamo. Navijamo za sve Ex Yu zemlje ( osim za Hr i SR ) Slovenci su hrabri,borbeni ,organizovani protiv tankih Engleza mozda do boda ili minimalnog poraza.
- invincible1921
- Kontakt:
U rusiji vas pogledo zrijeb ko nikad nikoga...bilo favoriti u obje utakmice 1/8 i 1/4 i obje na penale prosli...ja se zaista tesko mogu sjetit da je neko tolko puta proso na penale a mogli ste hladno obje izgubit iako se poprilican favorit bili u obje...eto ajd englezi je bilo 50/50...mostar35 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 10:13Ali svejedno, sve bošnje bi dale guzice da imate bar 50% tih rezultata, ako treba, uz goru igruinvincible1921 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 10:06
Govorim jaranu sinoc, haj sto ih ne volim radi nacionalnih razloga nego da makar igraju, pa da kae covjek jbg svaka cast...ko npr srbi u kosarci
Nego oni jos najhinjavija moguca ekipa koja se provlaci da ni sama vise ne zna kako...pa eo kako neko neutralan ko
gleda cisto fudbalski navija za takvu ekipu
Mada ne znam šta svi stalno lupate o nekoj sreći...samo protv brazila se može reći da je bila sreća. U ovim drugim utakmicama su više protivnici imali sreće što je bilo tako gusto. Realno
U kataru ...lukaku se ispromasivao, belgija puno bolja. Onda protiv japana ste opet bili veliki favoriti i opet ste igrali podredjenu ulogu i opet nekako guz.ovace na penale
Brazil vas satro i jedan sut jedan go, i opet penali...
Znaci od od 5 eliminacijskih utakmica 4 na penale prosli i jednu na produzetke....a bili ste favorit u bar 3...guzo.ovaca mrtva, posrkali ste nafaku za narednih 30 godina
Hrvatska s Bilicem je bila odlcina ekipa i sa sportske strane steta je sto nisu vise napravili a trebali su i mogli su
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 25 jun 2024, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Spoken like a true fasist.BIHpatriota je napisao/la: ↑25 jun 2024, 10:30Bosnjaci su možda i najvece žrtve u historiji čovječamstva od svoja dva susjeda i zbog toga susdjedi moraju da paze kako se ophode prema nama.
Mi imamo moralno pravo da u svakodnevnim odnosima konstatno potenciramo historijski dug koji imate prema nama i sve dok se ne pokajete i zamolite za oprost, moracete trpiti nase spočitavanje i zahtjevanje da okajate svoje grijehe.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Rio koliko ih brani i opravdava redom navijanje za njih, ako nema džaba smještaj svako ljeto dole 3 mjeseca, nema niko 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dalić se bruka ovim izjavama. Prvo je spomenuo da Hrvatsku ne poštuju zbog satnice mečeva, pa nek neko nesretniku objasni da se na dan izvlačenja grupa za Euro izvlači i koji će biti tvoj broj u grupi (B1, B2, B3 ili B4) baš zbog toga kako bi se automatski popunilo kada i gdje će se igrati tekma.
Previše jeste 8 minuta, to se slažem, ali konačno su na tlo isplivale stvari na kojima je izuzetno tanak, a to je taktika. Prvo se trebao povući poslije Rusije gdje bi dobio status božanstva, pa je onda dodatnu priliku propuštio poslije zadnjeg prvestva gdje je bio božanstvo². Sad nek kvari sebi ugled ovim jeftinim izjavama cijeli svijet je protiv nas i slično, narod u Hrvatskoj nije režimska ovca kao prosječan žitelj Srbije da to popuši.
Previše jeste 8 minuta, to se slažem, ali konačno su na tlo isplivale stvari na kojima je izuzetno tanak, a to je taktika. Prvo se trebao povući poslije Rusije gdje bi dobio status božanstva, pa je onda dodatnu priliku propuštio poslije zadnjeg prvestva gdje je bio božanstvo². Sad nek kvari sebi ugled ovim jeftinim izjavama cijeli svijet je protiv nas i slično, narod u Hrvatskoj nije režimska ovca kao prosječan žitelj Srbije da to popuši.
- numanumaye22
- Kontakt:
Bokte smijeha, pa tako bi Njemackoj mogli svi da kazu, ljudi poceli 2 rata.samoposmatram je napisao/la: ↑25 jun 2024, 11:58Spoken like a true fasist.BIHpatriota je napisao/la: ↑25 jun 2024, 10:30Bosnjaci su možda i najvece žrtve u historiji čovječamstva od svoja dva susjeda i zbog toga susdjedi moraju da paze kako se ophode prema nama.
Mi imamo moralno pravo da u svakodnevnim odnosima konstatno potenciramo historijski dug koji imate prema nama i sve dok se ne pokajete i zamolite za oprost, moracete trpiti nase spočitavanje i zahtjevanje da okajate svoje grijehe.

Bas ono fasisticki, cudi me da se i dopusta nesto ovakvo na forumu. S druge strane, boli nekog quita za nase spocitavanje, previse smo mi mali da ista zahtjevamo ili diktiramo.
Ovdje nije problem u navijanju ili da nekog ne simpatises vec ocita otvorena mrznja prema komsijama, najvise zbog kompleksa. To pokazuje i broj starnica koji se ispisao i koji se svaki put ispise kad igra Srbija i Hrvatska, ili kad je Bajram, Bozic ili neki srprski praznik. Nema tu pomoci ybg.

Nismo ni mi preko TV-a na prvu skontali da je penal. Jasno da je sudija bio blizu, ali ipak se ne može reći da je situacija bila kristalno jasna (gužva, brza lopta, mala udaljenost, itd.). Ono, čisto sumnjam da bi i druge sudije na prvu svirnule.JayCatwright je napisao/la: ↑25 jun 2024, 11:52Hrvati nisu briljirali kroz grupnu fazu, ali su ih sudije sinoc masakrirale. Makiaveli bio udaljen 2 metra od situacije kad je Fratessi igrao rukometa i kao to nije vidio. Da nije bilo VARa ne bi bilo ni penala. Sudijska nadoknada od 8 minuta kad Hrvati nisu ni krali vrijeme je blasfemija. Produzi preksinoc 10 minuta Mađare kad Varga zamalo ne pogine, a sinoc 8 bez nekih prekida
Jedino se slažem da je sudijska morala biti nešto kraća - mada je po tom pitanju realno teško biti objektivan. Pogotovo u zadnje vrijeme smo se svega nagledali sa tim nadoknadama, pa je teško imati neki standard u glavi.
Osim toga, stvarno ne vidim gdje su bili masakrirani. Mislim da će se i oni pomiriti s tim, kad malo splasne ova ljutnja i razočarenje. Sami su si krivi za loš rezultat, niko drugi.
The saddest thing in life is wasted talent.
8 minuta je bilo opravdano. Kod penala je sudija u 51:20 zaustavio igru a kasnije sa centra se krenulo tek sa 56+. Kasnije je bilo još prekida, izmjena.
Plač malih nažalost.
Plač malih nažalost.
4-IN-A-ROW
- JayCatwright
- Kontakt:
jedino ako ti je tv od 26 inča, ja sam odmah vidio da je ruka u neprirodnom položaju i očekivao sam VAR da reaguje. Milion malih faulova u korist Italije, jednostavno takve stvari prave razliku na ovom nivou. Na ovom prvenstvu nije bilo tih velikih nadoknada, osim nekih povreda, bilo je 4-5 minuta neki standard, kako je i sinoć trebalo biti.scholsey je napisao/la: ↑25 jun 2024, 12:12Nismo ni mi preko TV-a na prvu skontali da je penal. Jasno da je sudija bio blizu, ali ipak se ne može reći da je situacija bila kristalno jasna (gužva, brza lopta, mala udaljenost, itd.). Ono, čisto sumnjam da bi i druge sudije na prvu svirnule.JayCatwright je napisao/la: ↑25 jun 2024, 11:52Hrvati nisu briljirali kroz grupnu fazu, ali su ih sudije sinoc masakrirale. Makiaveli bio udaljen 2 metra od situacije kad je Fratessi igrao rukometa i kao to nije vidio. Da nije bilo VARa ne bi bilo ni penala. Sudijska nadoknada od 8 minuta kad Hrvati nisu ni krali vrijeme je blasfemija. Produzi preksinoc 10 minuta Mađare kad Varga zamalo ne pogine, a sinoc 8 bez nekih prekida
Jedino se slažem da je sudijska morala biti nešto kraća - mada je po tom pitanju realno teško biti objektivan. Pogotovo u zadnje vrijeme smo se svega nagledali sa tim nadoknadama, pa je teško imati neki standard u glavi.
Osim toga, stvarno ne vidim gdje su bili masakrirani. Mislim da će se i oni pomiriti s tim, kad malo splasne ova ljutnja i razočarenje. Sami su si krivi za loš rezultat, niko drugi.
Ma upitno je i srbima i slovencima ako ostanu na 2 boda, samo ce biti bolji od hrvatske u toj varijanti, vec 3 grupe su sa treceplasiranima s po 3 boda ( madjari, austrija, i belgijska grupa) a pouzdat se da ce turska odigrat za tebe protiv ceske i nije neka sigurica posebno jer im je atmosfera usijana, jedino losa partija ceha u smislu da im se zaneda ko protiv gruzije, zato i srbi i slovenci moraju gristi za pobjedu ili bod. Sl9venci su s bodom bolji od madjara i samim tim sigurni, a srbima samo pobjeda igra i uzdanje u turke, e sad mozda im dede i zapnu ne bi li i srbi prosli dalje.bodi123 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 10:02Slovencima večeras i neki minimalan poraz daje jako dobre šanse za prolazak, s bodom su već 100% u osmini
Dancima isto bod osigurava osminu, minimalan poraz ista situacija ko Slovenija, a i Srbi s bodom bi mogli proć, hiljadu nekih kombinacija je u igri, moguće je i da više ekipa ima po 2 boda i istu gol razliku, onda se kartoni uključuju, bit će cirkusa
CPOJ
Sinoć je Hrvatskoj sreća okrenula leđa dok je u Rusiji i Katru ta ista sreća daleko bila na njihovoj strani. Što se tiče sveukupnog dojma Hrvatska kao i Italija igraju užasan turnir...
Opraste, jednostavno Hrvatska ruku na srce igrom na ovom prvenstvu nije zaslužila prolaz dalje - ko visoko leti, nisko pada.
Došlo do zamora materijala sa Dalićem, novog selektora treba tražiti u Juriću ili Bjelici i sigurno da će rezultati opet doći. Da li je nesreća primiti golove u zadnjim minutama utakmica, jasno da jeste, ali vratilo se za svu onu nafaku od ranije.
Iskreno sam mislio da će Hrvati biti bolji gubitnici i jednostavno nastaviti dalje, ovo kmečanje mi je
Došlo do zamora materijala sa Dalićem, novog selektora treba tražiti u Juriću ili Bjelici i sigurno da će rezultati opet doći. Da li je nesreća primiti golove u zadnjim minutama utakmica, jasno da jeste, ali vratilo se za svu onu nafaku od ranije.
Iskreno sam mislio da će Hrvati biti bolji gubitnici i jednostavno nastaviti dalje, ovo kmečanje mi je

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Svi mi navijamo i za Srbiju i za Hrvatsku kad je sposobna i zrtvovana. Onog momenta kada Tomson izlazi na binu ili Vucic drzi govor, svi dizu ruke. Prvi hrvati i srbi kojima ova dva idiota vrijedjaju inteligenciju, a onda i svi ostali.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 12:08Bokte smijeha, pa tako bi Njemackoj mogli svi da kazu, ljudi poceli 2 rata.samoposmatram je napisao/la: ↑25 jun 2024, 11:58Spoken like a true fasist.BIHpatriota je napisao/la: ↑25 jun 2024, 10:30Bosnjaci su možda i najvece žrtve u historiji čovječamstva od svoja dva susjeda i zbog toga susdjedi moraju da paze kako se ophode prema nama.
Mi imamo moralno pravo da u svakodnevnim odnosima konstatno potenciramo historijski dug koji imate prema nama i sve dok se ne pokajete i zamolite za oprost, moracete trpiti nase spočitavanje i zahtjevanje da okajate svoje grijehe.![]()
Bas ono fasisticki, cudi me da se i dopusta nesto ovakvo na forumu. S druge strane, boli nekog quita za nase spocitavanje, previse smo mi mali da ista zahtjevamo ili diktiramo.
Ovdje nije problem u navijanju ili da nekog ne simpatises vec ocita otvorena mrznja prema komsijama, najvise zbog kompleksa. To pokazuje i broj starnica koji se ispisao i koji se svaki put ispise kad igra Srbija i Hrvatska, ili kad je Bajram, Bozic ili neki srprski praznik. Nema tu pomoci ybg.![]()
Činjenice:
- 8 minuta nadoknade je opravdano
- Dalić je bio idiot 2018. i 2022. baš kao što je bio idiot i jučer
- Hrvatska reprezentacija ima trostruko veći broj odličja na velikim natjecanjima u odnosu na broja nastupa nekih fudbalskih anonimusa popit primjerice Hondurasa ili Bosne
- Hrvatska reprezentacija ima trostruko veći broj odličja na velikim natjecanjima u odnosu na broja nastupa nekih fudbalskih anonimusa popit primjerice Hondurasa ili Bosne
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa sta fali satnicama? Igrali u svakom terminu po jednom. I druge jake reprezentacije igraju u 15h npr (Nizozemska), 18h (Engleska, Francuska). Glup izgovor Dalica...CAGarfia je napisao/la: ↑25 jun 2024, 12:06Dalić se bruka ovim izjavama. Prvo je spomenuo da Hrvatsku ne poštuju zbog satnice mečeva, pa nek neko nesretniku objasni da se na dan izvlačenja grupa za Euro izvlači i koji će biti tvoj broj u grupi (B1, B2, B3 ili B4) baš zbog toga kako bi se automatski popunilo kada i gdje će se igrati tekma.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije, više nego duplo veći, ali je istina da slabije vidim.. pa eto, može biti da je do mene.JayCatwright je napisao/la: ↑25 jun 2024, 12:15jedino ako ti je tv od 26 inča, ja sam odmah vidio da je ruka u neprirodnom položaju i očekivao sam VAR da reaguje. Milion malih faulova u korist Italije, jednostavno takve stvari prave razliku na ovom nivou. Na ovom prvenstvu nije bilo tih velikih nadoknada, osim nekih povreda, bilo je 4-5 minuta neki standard, kako je i sinoć trebalo biti.scholsey je napisao/la: ↑25 jun 2024, 12:12Nismo ni mi preko TV-a na prvu skontali da je penal. Jasno da je sudija bio blizu, ali ipak se ne može reći da je situacija bila kristalno jasna (gužva, brza lopta, mala udaljenost, itd.). Ono, čisto sumnjam da bi i druge sudije na prvu svirnule.JayCatwright je napisao/la: ↑25 jun 2024, 11:52Hrvati nisu briljirali kroz grupnu fazu, ali su ih sudije sinoc masakrirale. Makiaveli bio udaljen 2 metra od situacije kad je Fratessi igrao rukometa i kao to nije vidio. Da nije bilo VARa ne bi bilo ni penala. Sudijska nadoknada od 8 minuta kad Hrvati nisu ni krali vrijeme je blasfemija. Produzi preksinoc 10 minuta Mađare kad Varga zamalo ne pogine, a sinoc 8 bez nekih prekida

Ne znam, stvarno bih slagao kad bih napisao da sam vidio ta sjeckanja igre. Mislim da su jednostavno loši, i da u ovoj konstalaciji snaga ne bi prošli ni da još jednom igraju protiv ove 3 repke.
Po meni, jedino pozitivno u njihovom nastupu je to da su iz utakmice u utakmicu djelovali bolje.
The saddest thing in life is wasted talent.
Još Srbija da ispadne i onda tema postaje normalna 
Piksi memovi ovih dana su zlato

Piksi memovi ovih dana su zlato

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Cinjenice:Rigoletto je napisao/la: ↑25 jun 2024, 12:24Činjenice:
- poseremo ti se u usta
- da si Bosnjak prezivao bi se Kamenjaš
- glumis retardiranog idiota koji se sav cudi sto neki navijaju protiv Hrvatske a duboko u sebi si svjestan cinjenice da je to zbog zatucanih kamenjara poput tebe i klape oko tebe
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- numanumaye22
- Kontakt:
A dobro, tu su slicni nama i srbima, tipicno balkanski, uvijek nam neko drugi kriv za neuspjeh. Tako je oduvijek i bilo.
Evo da je sudija i navlacio za Italiju, ybg nezahvalno se i vadit na takvoj repki, oni su svoj prolaz prokockali protiv Albanije, to su morali dobiti. Iako teoretski i dalje mogu da prodju.
Evo da je sudija i navlacio za Italiju, ybg nezahvalno se i vadit na takvoj repki, oni su svoj prolaz prokockali protiv Albanije, to su morali dobiti. Iako teoretski i dalje mogu da prodju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.