UEFA EURO 2024.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja Euro?

Anketa je završila: 16 jul 2024, 12:21.

1. Engleska
38
43%
2. Španija
50
57%

Ukupno glasova: 88

Shategabri
Kontakt:

Re: UEFA EURO 2024.

Post Postao/la Shategabri » 25 jun 2024, 08:46

A može li biti kakva zdrava zayebancija kad se ispadne?
Gdje to nestalo?
Idem na more gdje hoću, i u Hrvatsku i u Crnu Goru i Tursku i šta onda, morao bih navijati za njihove reprezentacije?
Hajte molim vas!
Od reprezentacija mogu navijati jedino za svoju, ovo ostalo, navijam za dobar fudbal. Gledano s tog aspekta, sinoćnja utakmica je bila odlična.
Prava takmičarska. Najgora dosad je bila ona Fra-Hol.
Danska - Srbija će biti sigurno dernek večeras. Ko će dobiti, bmk. Daj neki scenario za moždani, srčani, harakiri :D
Koševo Zapad

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 25 jun 2024, 08:49

Maroon1946 je napisao/la:
25 jun 2024, 08:46
Sjeti li se Kovačić svog grada u BiH
Sjeti li se Budimir
Sjeti li se Dalić
Sjeti li se Lovren

Ljudi vas ne **** ni 2% i vi navijate za tu reprezentaciju. Pa ako ste braća sto ne dodju u gradove gdje su katolici većina i ulože u te svoje gradove nego se stide sto su iz tih gradova i nikad ih ne spominju. Mene je stid svakog ko zaboravi svoje porijeklo i ne mogu da kazem da je to dobra osoba za koju cu navijati. Da ne spominjem sve silne politicare iz Hrv koji koče BiH u svakom pogledu.
Sjete , Dalic je stalno u Livnu, ima svoj restoran. Lovren je svako malo u Hercegovini gdje ima dosta prijatelja. Za Budimira ne znam ali uvijek spominje svoje porijeklo iz Žepča. Bezveze nešto pricas što ne znas

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 25 jun 2024, 08:51

Ne znam je li neko od vas sinoć u pozadini primijetio ovu zastavu u trenutku slavlja azurra

slika

Možda nas ima malo, ali smo zato dobro raspoređeni

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2024, 08:53

Vjeverica777 je napisao/la:
25 jun 2024, 08:49
Sjeti li se Budimir
Sjeti li se Dalić
Sjeti li se Lovren

Ljudi vas ne **** ni 2% i vi navijate za tu reprezentaciju. Pa ako ste braća sto ne dodju u gradove gdje su katolici većina i ulože u te svoje gradove nego se stide sto su iz tih gradova i nikad ih ne spominju. Mene je stid svakog ko zaboravi svoje porijeklo i ne mogu da kazem da je to dobra osoba za koju cu navijati. Da ne spominjem sve silne politicare iz Hrv koji koče BiH u svakom pogledu.
Sjete , Dalic je stalno u Livnu, ima svoj restoran. Lovren je svako malo u Hercegovini gdje ima dosta prijatelja. Za Budimira ne znam ali uvijek spominje svoje porijeklo iz Žepča. Bezveze nešto pricas što ne znas
Što su Rimca otjerali iz Livna, što nije HDZ ili :crazy:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 25 jun 2024, 08:53

U Svicarskoj su preko 50% Njemci i svi navijaju za Svicarsku jer su se rodili tu, to je njihova zemlja.

Al ybg nema HDZ-a i njihove ideologije u Svicarskoj. 30 godina jedna stranka zamisli tog pranja mozga.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2024, 08:56

mma_hz je napisao/la:
25 jun 2024, 08:45
rio_Ferdy88 je napisao/la:
25 jun 2024, 08:39
mma_hz je napisao/la:
25 jun 2024, 07:15
NAVIJATI ZA DRZAVE KOJE SU UBIJALE TVOJ NAROD I KOJE I DAN DANAS RADE PROTIV TVOJE DRZAVE I NARODA JE CISTA BOLEST I MAZOHIZAM
A ideš na more tamo ili samo Turska i Neum :mrgreen:

I ne kupuješ njihove proizvode, samo 387 ili ipak može vegeta i kraš i ledo :mrgreen:
Ne idem nikada u Hrvatsku Bgm ,al nikada a sigurno da nekad i njihov proizvod kupim kad mi zatreba.
Hrvatska je em skupa,em su bezobrazni...ponizavaju nas konst od paradajz turista,do parfema itd itd ...

Zasto bih navijao za njih ,kad njihovi premijeri,predsjednici itd itd stalno pljuju po nasoj drzavi i rade na njenom slabljenju.

Usput nista mi puno Turci nisu drazi Bgm.

Sto se tice ljetovanja imam kucu u Ulcinju,u Donjem Stoju.Ljepota vjeruj mi.
Vjerujem ti, samo kažem ne volim to licemjerstvo gdje će danas protiv Hrvatske a sutra tamo na more i u trgovinu, ako si već patriota toliki idi onda ljetuj po BiH, kupuj samo 387 i ništa drugo, tako ćeš pomoći više negoli nekim navijanjem po forumima i pred tv-om :D

Nisam bio u Ulcinju, možda bacim turu nekad kad beba poraste pa svratim, ako budeš tu javim se :thumbup:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 25 jun 2024, 08:59

Mislim da politika nema ništa sa sinoćnjim ispadanjem Hrvata. I žao mi je ljudi kojima sinoćnji gol Italije budi takve emocije, vi niste slobodni ljudi vi ste pijuni i zarobljenici istih tih političara. Nas koje boli qrac ko je odakle, za koga navija i to, e mi uživamo u nogometu.

Calafiori savršen izlazak, zadnji minut, kada ne ide napadače, štoper uzima loptu i probija ala Lucio onomad. S fudbalskog aspekta, predobra utakmica. A mrzitelji svega nek nastave mrziti.

Sinoć Brazil - Costa Rica 0-0, može li se to nekako povezati sa dešavanjima na Balkanu 90ih?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 jun 2024, 09:01

25 jun 2024, 08:56
mma_hz je napisao/la:
25 jun 2024, 08:45
25 jun 2024, 08:39

A ideš na more tamo ili samo Turska i Neum :mrgreen:

I ne kupuješ njihove proizvode, samo 387 ili ipak može vegeta i kraš i ledo :mrgreen:
Ne idem nikada u Hrvatsku Bgm ,al nikada a sigurno da nekad i njihov proizvod kupim kad mi zatreba.
Hrvatska je em skupa,em su bezobrazni...ponizavaju nas konst od paradajz turista,do parfema itd itd ...

Zasto bih navijao za njih ,kad njihovi premijeri,predsjednici itd itd stalno pljuju po nasoj drzavi i rade na njenom slabljenju.

Usput nista mi puno Turci nisu drazi Bgm.

Sto se tice ljetovanja imam kucu u Ulcinju,u Donjem Stoju.Ljepota vjeruj mi.
Vjerujem ti, samo kažem ne volim to licemjerstvo gdje će danas protiv Hrvatske a sutra tamo na more i u trgovinu, ako si već patriota toliki idi onda ljetuj po BiH, kupuj samo 387 i ništa drugo, tako ćeš pomoći više negoli nekim navijanjem po forumima i pred tv-om :D

Nisam bio u Ulcinju, možda bacim turu nekad kad beba poraste pa svratim, ako budeš tu javim se :thumbup:
Bujrum aBd uvijek se javi brate.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 25 jun 2024, 09:01

25 jun 2024, 08:53
Sjeti li se Budimir
Sjeti li se Dalić
Sjeti li se Lovren

Ne daju mu da ulaže u BiH, bas onako kako ne daju Bingu u Neum..

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 25 jun 2024, 09:04

denimen99 je napisao/la:
25 jun 2024, 08:59
Mislim da politika nema ništa sa sinoćnjim ispadanjem Hrvata. I žao mi je ljudi kojima sinoćnji gol Italije budi takve emocije, vi niste slobodni ljudi vi ste pijuni i zarobljenici istih tih političara. Nas koje boli qrac ko je odakle, za koga navija i to, e mi uživamo u nogometu.

Calafiori savršen izlazak, zadnji minut, kada ne ide napadače, štoper uzima loptu i probija ala Lucio onomad. S fudbalskog aspekta, predobra utakmica. A mrzitelji svega nek nastave mrziti.

Sinoć Brazil - Costa Rica 0-0, može li se to nekako povezati sa dešavanjima na Balkanu 90ih?
Bgm svi smo uživali u "nogometu" jučer, tačnije u 98. minuti. Vjerujem da smo se svi obradovali i slavili gol reprezentacije koja je odmah poslije rata došla u Sarajevo da odigra utakmicu i pokazala da je prijatelj BiH. Forza 🇮🇹

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 25 jun 2024, 09:04

Italija je nas prekomorski komsija.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 25 jun 2024, 09:04

Italija pokazala zasto je cetverostruki prvak svijeta i dvostruki prvak Evrope. Pa nisu engleski luzeri da zakazu kad je najpotrebnije.

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 25 jun 2024, 09:08

25 jun 2024, 09:01
25 jun 2024, 08:53

Ne daju mu da ulaže u BiH, bas onako kako ne daju Bingu u Neum..
Šta će biti , kao da je lako nešto sagraditi a da dobiješ dozvolu od svih. Velika je pobuna mještana bila , koji se protive gradnji u njihovom kraju, i koji odavno imaju netrpeljivosti prema Rimcu koji je rodom iz sela udaljenom nekih 20 kilometara od ovog mjesta gdje je mislio graditi. Na kraju se odustalo od svega , normalno i shvaćam čovjeka, zašto bi se zamarao s nečim kad je već krenula masovna pljuvacina od domaćih ljudi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 jun 2024, 09:13

Balon je napisao/la:
25 jun 2024, 09:04
Italija pokazala zasto je cetverostruki prvak svijeta i dvostruki prvak Evrope. Pa nisu engleski luzeri da zakazu kad je najpotrebnije.
Tipa da se ne plasiraju na svjetsko uopće :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 25 jun 2024, 09:17

Bosniak10 je napisao/la:
25 jun 2024, 09:04
denimen99 je napisao/la:
25 jun 2024, 08:59

Bgm svi smo uživali u "nogometu" jučer, tačnije u 98. minuti. Vjerujem da smo se svi obradovali i slavili gol reprezentacije koja je odmah poslije rata došla u Sarajevo da odigra utakmicu i pokazala da je prijatelj BiH. Forza 🇮🇹
Sorry, zaboravio sam da ti korsitiš srpsku inačicu engleske riječi "football". To je kao kad ja kažem, ajmo lopte, jer football i jeste lopta. Lopta je riječ porijeklom od drugog, našeg višestoljetnog agresora, Turske. Nogomet, kao i rukomet, itekako ima prirodniji zvuk i značenje za prave Bosance. :kralj:

Ali ljepota Bosne je u tome što su svi dobrodošli i svaka verzije bilo koje riječi prolazi. Zato i kažem, radujte se djeco.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jun 2024, 09:17

Pricaju ljudi o nacionalnom identitetu, 6 koljena u Bosni rodjeno, on kaze ja sam Hrvat .. pa druze, ti di šizofrenik, neko ko je popušio propagandu susjedne drzave protiv koje su se borili franjevci bosanski stoljecima da ne prave uticaj na bosanske katolike...
U licnoj bosna, zivi u bosni, placa porez u bosni i kaze ja sam hrvat

Isto da ja za 10 godina kazem da sam njemac :bow: ko mi to moze osporiti tom logikom? Isto kad sandzaklije kazu da su bosnjaci... Halalite ali vi ste srbi ili crnogorci, muslimanske vjeroispovijesti... Za bosnu vas vezu mozda ljudi s kojima dijelite vjeru ali vjera i nacija nemaju ddodirne tačke.

Usput, kao vjerni navijac italije sinoc mi srce prrskoči... Kao da gledam gol del piera 2006. Protiv švaaba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 25 jun 2024, 09:26

Pantelija je napisao/la:
25 jun 2024, 09:17
Pricaju ljudi o nacionalnom identitetu, 6 koljena u Bosni rodjeno, on kaze ja sam Hrvat .. pa druze, ti di šizofrenik, neko ko je popušio propagandu susjedne drzave protiv koje su se borili franjevci bosanski stoljecima da ne prave uticaj na bosanske katolike...

Isto da ja za 10 godina kazem da sam njemac :bow: ko mi to moze osporiti tom logikom? Isto kad sandzaklije kazu da su bosnjaci... Halalite ali vi ste srbi ili crnogorci, muslimanske vjeroispovijesti... Za bosnu vas vezu mozda ljudi s kojima dijelite vjeru ali vjera i nacija nemaju ddodirne tačke.

Usput, kao vjerni navijac italije sinoc mi srce prrskoči... Kao da gledam gol del piera 2006. Protiv švaaba
U ličnoj ili osobnoj piše Hrvat. Na bilo koji natječaj ako ideš za posao nudi ti da se izjasnis nacionalnost : Bosnjak, Srbin, Hrvat, ostalo.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 25 jun 2024, 09:31

25 jun 2024, 09:26
Pantelija je napisao/la:

U ličnoj ili osobnoj piše Hrvat. Na bilo koji natječaj ako ideš za posao nudi ti da se izjasnis nacionalnost : Bosnjak, Srbin, Hrvat, ostalo.
Bilo kako bilo, nikad nam nisu morali snimati TV i radio džinglove s uputama kako se izjasniti na popisu stanovništva. :mrgreen:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 25 jun 2024, 09:36

U zivotu sam imao priliku dosta putovati, na tim putovanjima upoznao mnoge bosanske Hrvate i bosanske Srbe. Uvijek, ali uvijek bosanski Hrvati su na moje pitanje odakle su odgovarali iz Hrvatske. Kasnije kad ja kazem da sam iz Bosne, onda krene " ma znas, Livno, Kresevo, Travnik, Grude, itd"., dok su zanimljivo bosanski Srbi vecinom govorili da su iz Bosne, pa kad ja kazem da sam iz Bosne oni prebace Prnjavor, RS, Trebinje itd.
Bosanskim Hrvatima je fasizam u genima, posebno onaj dio od Mostara do Neuma. Oni nas mrze iz dna duse, ali su namazani i to sakrivaju na sve moguce nacine. Zamisli ti oni sudskim putem vec 10 godina blokiraju kupnju hotela Zenit u Neumu, samo zato da ne bude Bosnjak vlasnik. Iako ima covjek sve uredne papire. Sutra ne daj Boze opet nekog rata, oni bi sve isto radili. Ljudi ne razmisljaju da su citave generacije Bosnjaka izbrisane i pobijene, mnogi bi bili sportisti, naucnici, sve ostalo, unazadili su nas za 100 godina i onda se jos ismijavaju kako Bosna ne napreduje, a oni direktni kivac za sve probleme ranije i danas. Vise od 20 godina krivousti Covic potomak politike krivoustog zlocinca Sranje, radi zajedno sa Dudukom koji je potomak politike glavatog zlocinca Zlobe na unistavanju svega bosanskog. Picousti zvaljo je koordinator te politike izmedju dva bosanska g.ovneta. Nakon svega sto su uradili i jos uvijek rade kaze sto ne navijas za nas. NIKAD ZA, uvijek PROTIV agresora

ZACCAGNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :D

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 25 jun 2024, 09:45

Rigoletto je napisao/la:
25 jun 2024, 09:31
25 jun 2024, 09:26
Pantelija je napisao/la:

Bilo kako bilo, nikad nam nisu morali snimati TV i radio džinglove s uputama kako se izjasniti na popisu stanovništva. :mrgreen:
Al dzaba sve i dalje se budis svako jutro u Bosni i Hercegovini
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Odgovori

Natrag na “EURO 2024”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.