U zivotu sam imao priliku dosta putovati, na tim putovanjima upoznao mnoge bosanske Hrvate i bosanske Srbe. Uvijek, ali uvijek bosanski Hrvati su na moje pitanje odakle su odgovarali iz Hrvatske. Kasnije kad ja kazem da sam iz Bosne, onda krene " ma znas, Livno, Kresevo, Travnik, Grude, itd"., dok su zanimljivo bosanski Srbi vecinom govorili da su iz Bosne, pa kad ja kazem da sam iz Bosne oni prebace Prnjavor, RS, Trebinje itd.
Bosanskim Hrvatima je fasizam u genima, posebno onaj dio od Mostara do Neuma. Oni nas mrze iz dna duse, ali su namazani i to sakrivaju na sve moguce nacine. Zamisli ti oni sudskim putem vec 10 godina blokiraju kupnju hotela Zenit u Neumu, samo zato da ne bude Bosnjak vlasnik. Iako ima covjek sve uredne papire. Sutra ne daj Boze opet nekog rata, oni bi sve isto radili. Ljudi ne razmisljaju da su citave generacije Bosnjaka izbrisane i pobijene, mnogi bi bili sportisti, naucnici, sve ostalo, unazadili su nas za 100 godina i onda se jos ismijavaju kako Bosna ne napreduje, a oni direktni kivac za sve probleme ranije i danas. Vise od 20 godina krivousti Covic potomak politike krivoustog zlocinca Sranje, radi zajedno sa Dudukom koji je potomak politike glavatog zlocinca Zlobe na unistavanju svega bosanskog. Picousti zvaljo je koordinator te politike izmedju dva bosanska g.ovneta. Nakon svega sto su uradili i jos uvijek rade kaze sto ne navijas za nas. NIKAD ZA, uvijek PROTIV agresora
ZACCAGNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII