Ovi iskusniji ga se sjećaju sa Eurosporta i čuvenog duela Simona Amana i Wolfganga Loitzla na Paul Ajzerlajtner skakaonici u Bišofshofenu.Surreal je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:31Uvijek navijao za BiH klubove u Evropi, od Sarajeva do Zrinjskog. Ljudina.FKSzuti je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:02JayCatwright je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:48Imal ko klip tog komentatora s Arene na gol Talijana?
U pitanju je Mladen Stojanović iz Bijeljine
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja nisam nikad u zivotu sreo covjeka u Sarajevu da mrzi Zagrebcane ili Zagorce. Nikad nikoga. Ali mrziti ove lokalne wannabe Rvate je stvar osnovnog kucnog vaspitanja i odgoja .numanumaye22 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:23Ne mora se navijati za Hrvatsku, ni sam ne navijam, ali ovolika mrznja i zelit zlo nekom samo jer su komsije i jer su bolji 100 puta od nas je stvar kompleksa i niceg drugog. Ali nije mi cudo kad skontas da SDA vlada 30 godina kod nas.Madal je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:54Evo ja ih znam ogroman broj iz svih dijelova BiH i sjebao bi se ali vecina navija za BiH iako im je naravno Hrvatska draza. A koliko ih ti znas?feniksptica je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:40Hrvat iz Bosne i Hercegovine se cudi i ljuti sto Bosanac ne navija za komsijsku repku.
Tom istom Hrvatu iz Bosne i Hercegovine je sasvim normalno da ne navija za zemlju u kojoj je rodjen i u kojoj zivi.![]()

Nogomet/fudbal se igra govedo plitko.samoposmatram je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:34Da nije turske nasao bi ti nesto drugo da mrzis zemlju u kojoj si rodjen. Prouci istoriju svakog hrvata koji se sahovnicom kurcio. Svi su probijenog supka zavrsili. Hrvatska sa fasistima i bez postovanja ljudskih prava ostaje tik uz rame velike Srbije.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jaka analiza.Brokula je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:03ovo je uvreda za udzbenikaAntikloc je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:01Logicno, Hrvati uvijek navijaju za BiH i Bosnjaci uvijek navijaju za Hrvatsku. Problem su Bosanski Hrvati,oni unose smutnju i nemir. Da njih nema,mi bi vjerovatno vec uspostavili neku vrstu konfederacije,vise manje zajednicku drzavu,zivjeli bi u ljubavi i slozi.
Bosanski Hrvati i Hrvati nisu isti narod. Imaju drugu genetiku,drugu kulturu,drugi jezik,drugi mentalitet. Hrvatu je po svemu blizi Slovenac ili Slovak,pa cak i Austrijanac nego Bosanski Hrvat. Bosanski Hrvati su drustveno zaostala etnicka zajednica. Utonula u extremni klerikalizam,skloni desnicarenju i fasizmu,najkrajnija evropska desnica,u usporedbi s njima italijanski fasisti djeluju kao djecji vrtic. Pored toga zive jos u poluplemenskom uredjenju,koja forsira guranje 'svojih' sto dovodi do uspostavljanja rodjackog drustva,do korupcije. Bosanski Hrvati su primitivan,divlji i zaostao narod. Glavna prepreka uspostavljanju bratskih odnosa Hrvata i Bosnjaka . Ljudska,eticka duznost je boriti se protiv tog zla.![]()

-
- Kontakt:
Bez ljutnje, ali stoput vise mrznje i zeljena zla prema tebi nego prema hrvatskoj, se moze vidjeti na ovom forumu.numanumaye22 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:23Ne mora se navijati za Hrvatsku, ni sam ne navijam, ali ovolika mrznja i zelit zlo nekom samo jer su komsije i jer su bolji 100 puta od nas je stvar kompleksa i niceg drugog. Ali nije mi cudo kad skontas da SDA vlada 30 godina kod nas.Madal je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:54Evo ja ih znam ogroman broj iz svih dijelova BiH i sjebao bi se ali vecina navija za BiH iako im je naravno Hrvatska draza. A koliko ih ti znas?feniksptica je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:40Hrvat iz Bosne i Hercegovine se cudi i ljuti sto Bosanac ne navija za komsijsku repku.
Tom istom Hrvatu iz Bosne i Hercegovine je sasvim normalno da ne navija za zemlju u kojoj je rodjen i u kojoj zivi.![]()
Pored zivih trolova SDA, HDZ i SNSD-a (yebli mater jedni drugima) ja bi se zapitao, da li mogu nesto promjeniti.
Da hrvatska izbaci fasisticku furku navijali bi svi za hrvatsku. Ali kad se lizu sa crnim kosuljama neka jedu ****.
-
- Kontakt:
Ma za Sloveniju ipak smo nekad bili ista državaMaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:28Eto, nama spočitavaju što navijamo za Tursku, a i sami će navijati za istu protiv Češke.
Znači, Mostar cijeli crveno-bijeli![]()

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bgt, samo nekako šapni, reci, bilo šta, svojim "pravim sunarodnjacima" u Vlasenici, Višegradu i da ne nabrajam dalje, da i oni tako "mućnu glavom". Pa ćeš imati dosta manje otrovnih postova za pročitati.huupmil je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:36I sada sam pravi, samo nisam defaultno konfigurisan, sad navijam i za BIH i za HR i CG i SLO jer imam prijatelje na svim stranama ili kad ne navijam nemam antipatije i mržnju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:19Ali pazi, PRAVI hahahahahaha
Edit: postavlja se pitanje je li sad krivi srbin jer se ne raduje više porazima BIH?![]()
![]()
Ni vama nije defaultna postavka (odgoj, ulica, televizije škole) da ne mrzite Sr i HR što je na ovom forumu ocigledno, ali i što je razumljivo, ali su ipak neki ljudi izrasli i svojom glavom mucnuli do nekih mogućnosti.
I to je bio cilj mojeg pošta, ako se otvoriš ljudima i mogućnosti a izrasces u fer plej igrača sto je veliko dostignuće.
Napaćenost velika. Kompleks manje vrijednosti i ogroman jal.Suvorov je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:55Ma svi mi navijamo jedni protiv drugih.
Ali samo Bosnjaci javno orgijaju po forumima, prateci u minut svaku situaciju i natezu zivotom pobjedu protivnika.
Ne vjerujem da ima neki forum iz Srbije ili Hrvatske da se slicno i ovako masovno pise protiv suprotnog tabora.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Znaci srbija nerijesnim sutra izbacuje hrvatsku, tj bice bolje plasirana, slovenci porazom manjim od 3 gola su bolji od hrvatske, kao i eventualno danci porazom od srba manjim od 3 razlike.
Pa srbi ako budu vodili 2 0 nece namjerno dati i treci gol.
Pa srbi ako budu vodili 2 0 nece namjerno dati i treci gol.
CPOJ
Rigoletto je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:46Napaćenost velika. Kompleks manje vrijednosti i ogroman jal.Suvorov je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:55Ma svi mi navijamo jedni protiv drugih.
Ali samo Bosnjaci javno orgijaju po forumima, prateci u minut svaku situaciju i natezu zivotom pobjedu protivnika.
Ne vjerujem da ima neki forum iz Srbije ili Hrvatske da se slicno i ovako masovno pise protiv suprotnog tabora.

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj

-
- Kontakt:
Da je skup narkoklosara ga veceras igrala isla bi dalje protiv ovakvih talijana.Rigoletto je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:40Nogomet/fudbal se igra govedo plitko.samoposmatram je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:34Da nije turske nasao bi ti nesto drugo da mrzis zemlju u kojoj si rodjen. Prouci istoriju svakog hrvata koji se sahovnicom kurcio. Svi su probijenog supka zavrsili. Hrvatska sa fasistima i bez postovanja ljudskih prava ostaje tik uz rame velike Srbije.
Vise se oznojili pjevanjem himne nego trcanjem.
Dok je bilo para od kokaina hrvatine su imali srece.
Svaki hrvat ce se sloziti sa ovim izlaganjem.
Tebe nezanima nogomet i hrvatska, vec sta se u Bosni pise o hrvatskoj.
A ta tvoja fasisticka mrznja ce ti dohakati. Samo mrzi Bosnu do kraja zivota sve vise.
Jedan od onih koji mrzi drzavu u kojoj se rodio i zivi, a cudom se cudi sto mi ne podrzavamo Hrvatsku

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
mozda je mislio iz citluka u hamburg, pa dalje nego npr ljubljana-minhen
NEMA NAZAD
Bolje reći onako kako je nego zavaraviti sebe i druge. Čemu lagati? Bolje jasno reći ne navijam za tu i tu državu i gotovo. Zar nije to bolje nego glumiti kako ti je žao, a da možeš letio bi od sreće?Suvorov je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:55Ma svi mi navijamo jedni protiv drugih.
Da se razumijemo boli me briga i za Hr i Sr, navijam na Euru za Njemačku.
Isto tako da su Hr ili Srb uređene kao BiH misliš da oni ne bi navijali protiv BiH? Pametan si momak razumiješ o čemu pričam da ne zalazim u te teme.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ti od drveca ne vidis sumu. Odnosno polazis od skroz pogresnih premisa ,taKo da pises hrpu gluposti. Ljudi u Srbiji i HR ne mrze Bosnu i cesto navijaju za nju,to je tacno. Ljudi u HR i Srb nemaju razloga da mrze Bosnu. Mi njih nismo napali,ne petljamo im se u drzavu,u politiku ,u zivot. Bosnjaci u Srbiji i u HR su lojalni i dobri gradjani,koje ne ruse maticne drzave i zato onda u Hr i Srb ne bi navijali za BiH ???? Nemaju razloga. Nasuprot mi u BiH smo bili izlozeni direktnoj oruzanoj agresiji sa strane HR i Srb . Moze se reci da je rat bio davno ali zavrsen je samo oruzani dio agresija i pritisak traju bez prekida. Naravno ni rat ,ni ovih 30 godina napada politickim sredstvima ne bi bili moguci bez domacih izdajnika-Bosanskih Srba i Hrvata. Mi vas dozivljavamo kao izdajnike i izrode. Ljudi i kod nas generalno nemaju nista ni protiv Hr ni protiv Srb ali vas ne mogu smisliti. Sto je neko ovdje rekao-Navijao bi za Hrv da nema zastava iz Livna ,Viteza i slicno. Niko od nas u Sarajevu ne mrzi Zagrebcane,ni Zagorce,pa ni Beogradjane ali ove iz Kiseljaka ili Pala ,to je skroz druga prica.huupmil je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:36I sada sam pravi, samo nisam defaultno konfigurisan, sad navijam i za BIH i za HR i CG i SLO jer imam prijatelje na svim stranama ili kad ne navijam nemam antipatije i mržnju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 jun 2024, 00:19Ali pazi, PRAVI hahahahahaha
Edit: postavlja se pitanje je li sad krivi srbin jer se ne raduje više porazima BIH?![]()
![]()
Ni vama nije defaultna postavka (odgoj, ulica, televizije škole) da ne mrzite Sr i HR što je na ovom forumu ocigledno, ali i što je razumljivo, ali su ipak neki ljudi izrasli i svojom glavom mucnuli do nekih mogućnosti.
I to je bio cilj mojeg pošta, ako se otvoriš ljudima i mogućnosti a izrasces u fer plej igrača sto je veliko dostignuće.
Vi da nas prihvatite,to bi bilo normalno. Normalno je da prihvatite svoju zemlju ali nije normalno da mi vas prihvatimo. Nikad necemo navijati za Srb i Hr dokle god ima Bosanskih Srba i Hrvata. CG i Slo su druga prica,oni su braca.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije nacionalizam mrziti separatiste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.