Dotle došlo?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:45Još da Danska sutra agresore pošalje kući i mogu rahat i umrijet![]()
Fantastičan život
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Dotle došlo?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:45Još da Danska sutra agresore pošalje kući i mogu rahat i umrijet![]()
Da je samo to da ne navijaju za BiH ja bih vcrs navijao za njihfeniksptica je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:40Hrvat iz Bosne i Hercegovine se cudi i ljuti sto Bosanac ne navija za komsijsku repku.
Tom istom Hrvatu iz Bosne i Hercegovine je sasvim normalno da ne navija za zemlju u kojoj je rodjen i u kojoj zivi.![]()
ABd hoce genocidasi meda ne mogu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:45Još da Danska sutra agresore pošalje kući i mogu rahat i umrijet![]()
Pod tudji, misli se samo na hrvatski ili srpski, a znamo i zasto.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:49Pa samo i znamo slavit tudji neuspjeh, to nam je sve u zivotututankamon1905 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:35Steta. Zamisljam da se ipak dogodi ovaj nemoguci scenarij pa Hrvatska prodjeKakav bi muk bio ovde, pojedini neandertalci bi sami sebi presudili
![]()
![]()
Svoje nit sta imamo, nit gdje nastupamo, nit se gdje takmicimo, eventualno sjedeca odbojka nam ide
Evo ja ih znam ogroman broj iz svih dijelova BiH i sjebao bi se ali vecina navija za BiH iako im je naravno Hrvatska draza. A koliko ih ti znas?feniksptica je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:40Hrvat iz Bosne i Hercegovine se cudi i ljuti sto Bosanac ne navija za komsijsku repku.
Tom istom Hrvatu iz Bosne i Hercegovine je sasvim normalno da ne navija za zemlju u kojoj je rodjen i u kojoj zivi.![]()
A džamijaš kladioničar. Još mi nije vratio pare što sam mu posudio, al halal biloarmando je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:52Dotle došlo?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:45Još da Danska sutra agresore pošalje kući i mogu rahat i umrijet![]()
Fantastičan život
Pa ja volim i kad Italijani i Svabe ispadnu, jer ih ne volim zbog stila fudbala, isto kao sto sam navijao za Francusku protiv Argentine i navijao da oni uzmu SP.qaa18 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:54Pod tudji, misli se samo na hrvatski ili srpski, a znamo i zasto.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:49Pa samo i znamo slavit tudji neuspjeh, to nam je sve u zivotututankamon1905 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:35Steta. Zamisljam da se ipak dogodi ovaj nemoguci scenarij pa Hrvatska prodjeKakav bi muk bio ovde, pojedini neandertalci bi sami sebi presudili
![]()
![]()
Svoje nit sta imamo, nit gdje nastupamo, nit se gdje takmicimo, eventualno sjedeca odbojka nam ide
Talijani su dokazani prijatelji bosanske repke.
Ma svi mi navijamo jedni protiv drugih.
Cini mi se tu nema "podjela"
Hajd ti na taj forum ako postoji i palamudi, ovdje si strano tijelo.Suvorov je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:55Ma svi mi navijamo jedni protiv drugih.
Ali samo Bosnjaci javno orgijaju po forumima, prateci u minut svaku situaciju i natezu zivotom pobjedu protivnika.
Ne vjerujem da ima neki forum iz Srbije ili Hrvatske da se slicno i ovako masovno pise protiv suprotnog tabora.
Gdje ces francuze gotivitirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:55Pa ja volim i kad Italijani i Svabe ispadnu, jer ih ne volim zbog stila fudbala, isto kao sto sam navijao za Francusku protiv Argentine i navijao da oni uzmu SP.qaa18 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:54Pod tudji, misli se samo na hrvatski ili srpski, a znamo i zasto.numanumaye22 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:49
Pa samo i znamo slavit tudji neuspjeh, to nam je sve u zivotu![]()
Talijani su dokazani prijatelji bosanske repke.
Kod vas nemoju forumi,kod vas su citave emisije povazdan kontra bosnjaka,hrvata,albanaca,crnogoraca,bugara,vanzemaljaca ,eskima,indijanaca.Suvorov je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:55Ma svi mi navijamo jedni protiv drugih.
Ali samo Bosnjaci javno orgijaju po forumima, prateci u minut svaku situaciju i natezu zivotom pobjedu protivnika.
Ne vjerujem da ima neki forum iz Srbije ili Hrvatske da se slicno i ovako masovno pise protiv suprotnog tabora.
Ja koliko znam ovdje se tema pokrenula bas iz razloga jer su pojedinci poceli režati kako nas nije stid jer ne navijamo za Hrvatsku?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:51Mi smo glup narod cim glasamo za SDA i drzimo ih na vlasti 30 godina, a ne zato sto navijamo za Hrvate i ne zelimo im da dobiju Italijane.Brokula je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:45De reci Palestincima da ne mijesaju politiku i sport i da navijaju za susjede Izraelce.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:39
Pa nemoj mijesati politiku i sport, ne volim ni ja HDZ i Covketa i ne glasam za njih al neces valjda naskoditi svojoj drzavi ako kazes da bi volio da su Hrvati prosli i da su zasluzili prolaz, jesi manje patriota i Bosnjo ako to mislis![]()
Njihova drzava je osudjena za UZP i isti njihovi igraci pjevaju ustaske pjesme kojima velicaju zlocine i zlocince koji su ubijali i klali po nasoj drzavi.
Generalno mi smo glup narod pa lahko prastamo i zaboravljamo i padamo na te fore kako trebamo podrzavati susjede, a ti isti susjedi bi sutra voljeli pripojiti Hercegovinu Hrvatskoj.
Kad oni postanu normalni i mi cemo drage volje uzvratiti kurtoaziju
Ti navijaj za koga hoces, niko ti ne brani, al nemoj ti braniti nesto nekome i misliti da si veci patriota zbog toga sto ne navijas za njih. Zakljucio si da je neko nesto nekome oprostio i zaboravio jer je rekao da su bili bolji veceras i zasluzili prolaz i volio da se to desi
Zaboli tebe za nasom himnom koja je identitet tebe, mene..i navijas za iste koji ti zele zlo. Cast pojedincima, ali pogledaj malo zastave koje su okacene na ogradi vecinom su to oni koji spadaju u grupu ovih 500. Uostalom nadam se da pratis i politiku te zemlje prema nasoj. Tako da drazi mi je zabar koji sigurno nema mrznju prema muslimanu u BiH kao sto je ima ujo iza Sirokog. Pozdrav i zapitaj se malo Bosnjo.lakilone je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:20E jakog izgovora, svaka cast. Zabolje me ona stvar za himnom. Osim toga, radi 500 ljudi, necu mrziti preostalih nekoliko miliona…zeljovac21 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:17Navijaj za ljude koji ti okrecu ledja himni pravo si mi pametan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.