GOAT.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Da nije turske nasao bi ti nesto drugo da mrzis zemlju u kojoj si rodjen. Prouci istoriju svakog hrvata koji se sahovnicom kurcio. Svi su probijenog supka zavrsili. Hrvatska sa fasistima i bez postovanja ljudskih prava ostaje tik uz rame velike Srbije.
Zovi ih sad kuci pa nek ti ori do jutranumanumaye22 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 22:20Samo fakti samo fakti
Ponosan na komsije, orit ce se u Vitezu i Mostaru
Odose do polufinala najmanje
Ne znam, sve je nešto po zlu pošlo. Izmjene, izbaciš vezne,ubaciš napadače.Madal je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:28Cesto se ovo spominje u fudbalu, neko sinoc napisao Skoti 80min ne napadaju a hoce pobjedu. Pita se malo i protivnik, momentum a i kvalitet ekipe. Moze njima Dalic rec da napadaju al dzaba kad su ih ovi tad sabili i navalili ko budale. Na kraju ne primise u toj navali vec u 98oj. Realno nije ovo bilo za 8min nadoknade.
Jel dolaze hrvati u kafice preko crte i idu li bosnje u kafice protiv crte? Nemoj me yebavat, moze neki klinjo rodjen 2010 kod koga niko nije poginuo, nemoj me yebat, s tog ratista i potice njihovo cuveno oruzje "pijani ustasha".rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:29Navijalo se, davnih dana, dodji pa cu te odvesti u kafanu i sam vidi, ne poznajes ti bas odnose tamoqaa18 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:26E moj rio, cudim ti se! U G. VAkufu se nikad nije i nece navijat za hrvatsku, nikad.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:20
Pa evo ja sam iz Travnika, dosta ljudi navija za Hrvatsku, puno vise nego za Italiju recimo
Znam isto prije dok sam bio u Gornjem Vakufu koji je podijeljen kao Mostar nesto da se bez problema navijalo za Hrvatsku i u rukometu i u fudbalu i u jednom i u drugom dijelu
Nije to vise ono stanje napetosti i tenzija, prosla su ta vremena
Ma bjezi, se.re se dzaba. Ne bi nikad ni oni navijali za nas i ne moraju. Ima ko za BiH navijati, taman da je 200 ljudiBayern@heart je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:32Da kojim slucajem mi igramo EPHrvati iz Zgreba, Varazdina, Rijeke, Splita kao.i ovi nasi UzPovci nikad ne bi navijali za nas. Sjecam se slavlja uz varomet u Mostaru kad nas je prvi put pobjedio Portugal u barazu
Tako nikad za ove sa istoka i zapada koji i dalje zele da ne postojimo na ovim prostorima
Nije nerealnotutankamon1905 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:35Steta. Zamisljam da se ipak dogodi ovaj nemoguci scenarij pa Hrvatska prodjeKakav bi muk bio ovde, pojedini neandertalci bi sami sebi presudili
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.