Ma kraj ere u Hrvatskoj, normalna stvar. Talenta im ne fali, ali dobro će doći ovo spuštanje na zemlju, ipak ozbiljne najave su bile prije početka eura.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Neka drugar. Vjeruj da je 70-80% Sarajeva navija za Hrvatsku. Forumi cesto nisu realno stanje naroda.
A Mostar ili Vitez ??
Pa evo ja sam iz Travnika, dosta ljudi navija za Hrvatsku, puno vise nego za Italiju recimo
Znam isto prije dok sam bio u Gornjem Vakufu koji je podijeljen kao Mostar nesto da se bez problema navijalo za Hrvatsku i u rukometu i u fudbalu i u jednom i u drugom dijelu
E moj rio, cudim ti se! U G. VAkufu se nikad nije i nece navijat za hrvatsku, nikad.
Dalićev poraz.
Ekipa ti se povuče u krilo golmanu zadnjih 20 minuta i uvodiš izmjene da bi uveo izmjene.
Bez ikakvog smisla i rezona.
Cesto se ovo spominje u fudbalu, neko sinoc napisao Skoti 80min ne napadaju a hoce pobjedu. Pita se malo i protivnik, momentum a i kvalitet ekipe. Moze njima Dalic rec da napadaju al dzaba kad su ih ovi tad sabili i navalili ko budale. Na kraju ne primise u toj navali vec u 98oj. Realno nije ovo bilo za 8min nadoknade.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Pa evo ja sam iz Travnika, dosta ljudi navija za Hrvatsku, puno vise nego za Italiju recimo
Znam isto prije dok sam bio u Gornjem Vakufu koji je podijeljen kao Mostar nesto da se bez problema navijalo za Hrvatsku i u rukometu i u fudbalu i u jednom i u drugom dijelu
E moj rio, cudim ti se! U G. VAkufu se nikad nije i nece navijat za hrvatsku, nikad.
Navijalo se, davnih dana, dodji pa cu te odvesti u kafanu i sam vidi, ne poznajes ti bas odnose tamo
Nije to vise ono stanje napetosti i tenzija, prosla su ta vremena
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To se desi kada ti igraju drugorazredni igraci poput Budimira. Slobodan udarac na 80 metara od tvog gola,zadnja minuta utakmice i ti stojis i gledas,umjesto da ometes donarumu u brzom izvodjenju,dobijes mozda zuti,ali cilj bi ispunio. Ukrao mi minut vremena,dao ekipi vremena da se postavi,da malo prodise i vjerovatno bi isla duga lopta nakon toga i gotova tekma.
A on debil prolazi pored golmana i gleda kako ovaj daje loptu stoperu.
Dalićev poraz.
Ekipa ti se povuče u krilo golmanu zadnjih 20 minuta i uvodiš izmjene da bi uveo izmjene.
Bez ikakvog smisla i rezona.
Cesto se ovo spominje u fudbalu, neko sinoc napisao Skoti 80min ne napadaju a hoce pobjedu. Pita se malo i protivnik, momentum a i kvalitet ekipe. Moze njima Dalic rec da napadaju al dzaba kad su ih ovi tad sabili i navalili ko budale. Na kraju ne primise u toj navali vec u 98oj. Realno nije ovo bilo za 8min nadoknade.
Ima i tu istine.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Neka drugar. Vjeruj da je 70-80% Sarajeva navija za Hrvatsku. Forumi cesto nisu realno stanje naroda.
Sjećam se Turske
I ti seres ko retard, ja znam bruku ljudi sto simpatisu Hrvatsku i sam sam tako prije, veceras mi je bilo 50-50, najvise sam za kladionicu navijao
Da i mi tebi krenemo srat cega se sve sjecamo? Zacepi poganu gubicu, javis se kad su iste teme svaki put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
kakav je problem da svak navija za kog hoce, jel neka obaveza navijat za srbe i hrvate ili se radovat da takvi izgube
ja sam skako na ovaj gol ko lud, jos sutra i srbi da dozive isto
Jest fakat, ja citav zivot navijam za Italijane i Juventus. Navijam za Italiju uvijek osim ako protiv BiH ne igraju.
Italia uvijek i kad igra protiv BiH i Roma ( osim kratkog perioda kada je pogani Kloc bio kod njih )
A protiv Rvata uvijek,da igraju protiv Vanzemaljaca za spas zemlje,bio bi za Vanzemaljce,nek ide sve u qurac ali da se ujkani ne raduju
Najgore su mi ove balije satro fina gradska raja suzivot i ta sranja.Dok oni stalno pjevaju **** te bosno **** te ja hrvatska moja domovina meni moja fina gradska raja ne da da navijam protiv njih.
**** te Hrvatskaaaaaaaaaa Italija moja domovina
Placite pi.cke ko vam je be mater.
Nemam JA problem sto ogranicene fgr bosnje navijaju za one koji ih mrze, ali ONI imaju problem u svojoj glavi...stokholmski sindrom sta li
Bolan meni ce makar otvoreno paovat mater balijsku i neka ce i ja cu njima ustaski...vas ce tapsat po ramenu, a iza ledja vam se smijat kakve ste jade, a vi kontate da ste progresivni
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 24 jun 2024, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Navijaj za ljude koji ti okrecu ledja himni pravo si mi pametan
E jakog izgovora, svaka cast. Zabolje me ona stvar za himnom. Osim toga, radi 500 ljudi, necu mrziti preostalih nekoliko miliona…
Eh eto kakav komad debilkana, pa radi tih 500, pogotovo ovi sto su na terenu, oni pokazuju primjer kako treba postupati, iako žive vijekovima tu i bude se svako jutro u Bosni! A sta reci tek za ‘Srbe’ sto dolaze u Federaciju na posao, a kad dodji u svoju vukoyebinu psuju tu Federaciju i sve u njoj?
Nabijem ja svakog na qrac i po pi sham mu se u usta ko navija za Hrv i Srb, oni da ti žele dobro, ne bi radili to sto rade !
Mrsh u pm u Hrv
Sta si ti sad napisao, Bog samo zna, svakako nije za ovu temu i ovaj pdf. Italija mi nikad nece biti draza od Hrvatske, kao ni Engleska od Srbije. A tebe nekako i mogu razumjeti sto tako pises, jer se ocigledno nikad nisi pomjerio iz 23% lijepe nam domovine. Ziv bio.
A Mostar ili Vitez ??
Ma niste normalni ko god navija za neprijateljsku zemlju BiH. Politika Hrvatske u zadnjoj deceniji podriva integritet i suverenitet Bosne i vi navijate za tu drzavu. Besmisleno
Navijao sam i ja prije dok im je Mesic bio presjednik i dok su se prijateljski ponasali prema Bosni
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da kojim slucajem mi igramo EP Hrvati iz Zgreba, Varazdina, Rijeke, Splita kao.i ovi nasi UzPovci nikad ne bi navijali za nas. Sjecam se slavlja uz varomet u Mostaru kad nas je prvi put pobjedio Portugal u barazu
Tako nikad za ove sa istoka i zapada koji i dalje zele da ne postojimo na ovim prostorima