Josko preuzeo mitologiju istocnih susjeda, covjek je balvan obicni, riglo na hrtu, svaka cast Antonu i Tomi.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
CPOJ
-
- Kontakt:
To se desi kada ti igraju drugorazredni igraci poput Budimira. Slobodan udarac na 80 metara od tvog gola,zadnja minuta utakmice i ti stojis i gledas,umjesto da ometes donarumu u brzom izvodjenju,dobijes mozda zuti,ali cilj bi ispunio. Ukrao mi minut vremena,dao ekipi vremena da se postavi,da malo prodise i vjerovatno bi isla duga lopta nakon toga i gotova tekma.
A on debil prolazi pored golmana i gleda kako ovaj daje loptu stoperu.
A on debil prolazi pored golmana i gleda kako ovaj daje loptu stoperu.
Poslije nereda u Mostaru nakon utakmice s Brazilom 2006. MUP HNK je napisao izvještaj o nasilju između "hrvatskih i brazilskih navijača"rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:13A kad navijaju za Italiju i Tusku na isti nacinCAGarfia je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:10Samo da nabijem na qurac sve balije koji se srčanije raduju golovima Hrvatske nego vlastite reprezentacije. Ništa lično protiv Hrvatske i normalnih Hrvata aka Luka i Kova za koje ću vazda navijati, ali ovi kamenjari i podaničke balije neka pate, a momcima iz hrvatske repke želim više sreće u USA.
Mislim ne vidim problem sa normalnim navijanjem, za koga god ko hoce, al nema potrebe za omalovazavanjem i vrijedjanjem nekoga drugog da bi time dokazao da si veci navijac i patriota.

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- invincible1921
- Kontakt:
Cuj Modrica kae nama se nikad nista ne poklopi
pa je ne znam nikoga da je imo vise srece u historiji od njih

=\_1921_/=
- feniksptica
- Kontakt:

Je l raja normalna...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jest fakat, ja citav zivot navijam za Italijane i Juventus. Navijam za Italiju uvijek osim ako protiv BiH ne igraju.
Dan žalosti u švrakinom sutra
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bušiiii 
Nafakasi vanka, dosta vise i njih i njihovog boja…
Jos da i(stočni) susjedi sjednu i mozemo gledati mirno 1/8 finala.

Nafakasi vanka, dosta vise i njih i njihovog boja…
Jos da i(stočni) susjedi sjednu i mozemo gledati mirno 1/8 finala.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kako je Calafiori iznese u stilu Lucia 

- JayCatwright
- Kontakt:
Ako ništa lijepo je znati da će onaj seljanin Rosicky iz zaseoka kod Širokog sutra ko popišan ustati i orati njivu od 5 sati
Meni jedino žao Švrakindolaca
I ja bas isto kontam, kakav garib, koliko su srece imali u kataru, cudi me da im se avion nije srusio u povratkuinvincible1921 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:21Cuj Modrica kae nama se nikad nista ne poklopipa je ne znam nikoga da je imo vise srece u historiji od njih
- akisarajevo92
- Kontakt:
fakat im nista ne ide u na ovom euru, koliko bi vece sanse imali za prolaz samo da je jucer ostao X na Sko - Madj a i tu pao gol u zadnjoj min
Don't believe the hype.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije iz Sirokog nego sjevera, Orasje cini mi seJayCatwright je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:23Ako ništa lijepo je znati da će onaj seljanin Rosicky iz zaseoka kod Širokog sutra ko popišan ustati i orati njivu od 5 sati
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Modrić hladno reče: "Nama se nikad ništa nije poklopilo."
Izgleda ona amnezija još uvijek traje pa se ne sjeća žrijeba knock-out faze 2018.

Izgleda ona amnezija još uvijek traje pa se ne sjeća žrijeba knock-out faze 2018.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tuzno. Znaci samo Mostar je ostao uspravan i cvrst.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:20Pa evo ja sam iz Travnika, dosta ljudi navija za Hrvatsku, puno vise nego za Italiju recimo
Znam isto prije dok sam bio u Gornjem Vakufu koji je podijeljen kao Mostar nesto da se bez problema navijalo za Hrvatsku i u rukometu i u fudbalu i u jednom i u drugom dijelu
- Meraak1921
- Kontakt:
Eh eto kakav komad debilkana, pa radi tih 500, pogotovo ovi sto su na terenu, oni pokazuju primjer kako treba postupati, iako žive vijekovima tu i bude se svako jutro u Bosni! A sta reci tek za ‘Srbe’ sto dolaze u Federaciju na posao, a kad dodji u svoju vukoyebinu psuju tu Federaciju i sve u njoj?lakilone je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:20E jakog izgovora, svaka cast. Zabolje me ona stvar za himnom. Osim toga, radi 500 ljudi, necu mrziti preostalih nekoliko miliona…zeljovac21 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:17Navijaj za ljude koji ti okrecu ledja himni pravo si mi pametan
Nabijem ja svakog na qrac i po pi sham mu se u usta ko navija za Hrv i Srb, oni da ti žele dobro, ne bi radili to sto rade !
Mrsh u pm u Hrv
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 24 jun 2024, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
ne ide im nista jer je trener debil, ne smijes primiti dva gola u nadonkadi koja ti uzimaju pobjedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.