UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Ovdje je bolje ne ucestvovati nego dozivljavati razocarenja sa svojom interiornom Slavenskom genetikom.
Mi cemo se ovdje plasirati jedan dan i doziviti neki horor kao sto ovi prodju.
Mi cemo se ovdje plasirati jedan dan i doziviti neki horor kao sto ovi prodju.
-
- Kontakt:
Spaho yebo li te babo sto te napravio, navija frajer vise od hrvata
u SvrakinomMaroon1946 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:08Zaccagniju dati diplomatski pasos BiH i podici spomenik u gradu po njegovoj zelji

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- JayCatwright
- Kontakt:
Vratit će se ovo u knockout fazi.
Nevjerovatno fkt za Hrvatsku
U principu, najveci kiks za njih je bila Albanija onih 2-2
Vaditi se na Italijanima realno nije jednostavno
U principu, najveci kiks za njih je bila Albanija onih 2-2
Vaditi se na Italijanima realno nije jednostavno
Ustasa mali smrdljivi pokazuje pravo lice. Mislim na Rosickog
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
E vala ako oni osvoje navijam da Putin baci bombu i pobije nas svetuzlak1987 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:07Ne bih rekao da je bas luzerskim Englezima neko autoput. Prije ovim drugim koji ce na Engleze.
Mogla bi Italija ovo i osvojiti.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Šuška je da je Bjelica idući i da je Daliću ovo unaprijed bilo zadnje prvenstvo.
Ovo je Turska '08 all over again, nevjerojatno da ovako iskusna ekipa ne zna zatvoriti utakmicu već drugi put zaredom.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Ako si uzeo kintu bolje odmori. Ovako od oka gledajuci smrdi mi na X Nizozemska-Austrija. Francuzi lagana pobjeda, Mbappe zabija ako bude igrao. Engleska lagana pobjeda, mogao bi Foden procepiti. Danska-Cetaljistan oba daju gol.invincible1921 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:03Zaniolo je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:00Previse se potcjenjuje moje znanje.invincible1921 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 22:43
Ma hoce qrac i da zabiju ovi nafakasima bi opet zabili vjerovatno donaruma auto go![]()
![]()
eo proso x i oba go de mi reci imas li kakvog osjecaja za sutra
![]()

Zadnja izmjena: Zaniolo, dana/u 24 jun 2024, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ko bi rekao da iz ove grupe prođoše najmanji fašisti i prirodni katolici 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- feniksptica
- Kontakt:
Jedina mrznja je tvoj komentar. Svaki gotovo gol u zadnjim minutama je isto dozivljen od komentatora.
Igraju za njega dvije repke od kojih nijedna nije njegova. Derbi, EURO. Gol u zadnjim sekundama, očekivana reakcija. Kakva mrznja.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kvalitet je opcenito u ogromnom padu, ali nismo jos dotle dosli da ovi balvani osvoje.tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 23:07Ne bih rekao da je bas luzerskim Englezima neko autoput. Prije ovim drugim koji ce na Engleze.
Mogla bi Italija ovo i osvojiti.
Fino je gledati vise utakmica ali **** ti i ovo gdje te jedno dobro poluvrijeme odvesti u nokaut fazu. Jer ce neko sa tri boda ici dalje.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 24 jun 2024, 23:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo da nabijem na qurac sve balije koji se srčanije raduju golovima Hrvatske nego vlastite reprezentacije. Ništa lično protiv Hrvatske i normalnih Hrvata aka Luka i Kova za koje ću vazda navijati, ali ovi kamenjari i podaničke balije neka pate, a momcima iz hrvatske repke želim više sreće u USA.
O Bella cao,o Bella cao,cao,cao....
Kad vidim kako navijate za Italijane, Engleze, Spance, odnosno sve protiv Srba i Hrvata, onda shvatim da mi i ne treba nikad da se plasiramo na euro. Eto vam Talijani, navijajte za njih i to je to.
Leao mjaau
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ja mislim da su slabiji. Al potcjenio sam ih od pocetka. Ti si veci znalac.

Vidi joska sto se pokunjio, hahahaha, e nek je brate, provocirao je srbe, a sad k'o zaliven, placi pichko.
CPOJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.