Ovo ce biti takticko natezanje da 85 minute

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ne sekiraj se ne kopiramo tebe, ti si jedinstven.JayCatwright je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:45Znači na jednom profilu si balijander, a na drugom 'rvatinainvincible1921 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:43Prestanite me trpat u UZP kos, to sto covjek uzeo isti nick je do njega, moj je star 15 godina hamanJayCatwright je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:37
Pa ljudino ti se svađaš sa sobom preko drugog accounta, ti gori od mene![]()
Alal vera Tyler Durdene![]()
Ma bjezi brate da me trpaju medju vas haj inekako, al u madjarske konjusare..pa ocm djes mi to rec
Admin neozbiljan ko su mu ovi moderatori ribery, rioferdy i insider ebo ih on
Otvoreno je vala koliko može bit, ne zezaj, odliĉna je utakmica
Pa dobili smo upravo tu Italiju 1996. u trenutku kad su bili viceprvaci svijeta.JayCatwright je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:50Ali Hrvatska 9 puta igrala s Italijom igrala, nikad nisu izgubili. Od jedne takve velesile![]()
S druge strane mi u našoj historiji nismo nikad dobili nijednu top repku (ni u prijateljskoj)
Ko pravi belaje moj Nodi
Kad vec spomenu ne znam koliko vas zna, ali tad smo trebali igrat sa Hrvatskom umjesto italije, medjutim franjo trazio da ne mozemo igrat sa ljiljanima na dresovima i pod tom zastavomBoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 22:02Pa dobili smo upravo tu Italiju 1996. u trenutku kad su bili viceprvaci svijeta.JayCatwright je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:50Ali Hrvatska 9 puta igrala s Italijom igrala, nikad nisu izgubili. Od jedne takve velesile![]()
S druge strane mi u našoj historiji nismo nikad dobili nijednu top repku (ni u prijateljskoj)![]()
Tek izašli iz rata, pustili nam ko Ukrajini eurovizijuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 22:02Pa dobili smo upravo tu Italiju 1996. u trenutku kad su bili viceprvaci svijeta.JayCatwright je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:50Ali Hrvatska 9 puta igrala s Italijom igrala, nikad nisu izgubili. Od jedne takve velesile![]()
S druge strane mi u našoj historiji nismo nikad dobili nijednu top repku (ni u prijateljskoj)![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.