UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
danas su protiv Hrvatske i Grci, pogotovo navijači AEK-a, nakon svega što se dogodilo prošlog ljeta...
zar i ti sine Ivane!?
Da su mi komšije normalne države tipa Luxemburg, Švica, Danska, Norveška etc etc, navijao bi za njih. Ovako, zdrav razum ne dozvoljava da se navija za državu čiji predsjednik ponižava BiH kad god progovori, mamicu mu ****.DamirT je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:30Nije jedini. Ima ih i previse... Ne znam je li to gdje zapisano da se mora za komsijske drzave navijati? Licni izbor svakog pojedinca.Bazinga12345 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:27Jesi li se ti registrovao na ovaj forum samo zbog ovakvih rasprava? Pošto nisam upratio nijedan tvoj upis da je vezan za sport.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:23
Možda ti se konačno ispune želje večeras, previše si patio na prošlim prvenstvima

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
Pa to sam ti i napisao da je dozvoljeno navijati za bilo koga...već sam ti rekao.DamirT je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:30Nije jedini. Ima ih i previse... Ne znam je li to gdje zapisano da se mora za komsijske drzave navijati? Licni izbor svakog pojedinca.Bazinga12345 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:27Jesi li se ti registrovao na ovaj forum samo zbog ovakvih rasprava? Pošto nisam upratio nijedan tvoj upis da je vezan za sport.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:23
Možda ti se konačno ispune želje večeras, previše si patio na prošlim prvenstvima
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Pa i njemu je Hrvatska komšijska država k'o i meni i tebi, isto skroz.DamirT je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:30Nije jedini. Ima ih i previse... Ne znam je li to gdje zapisano da se mora za komsijske drzave navijati? Licni izbor svakog pojedinca.Bazinga12345 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:27Jesi li se ti registrovao na ovaj forum samo zbog ovakvih rasprava? Pošto nisam upratio nijedan tvoj upis da je vezan za sport.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:23
Pomoću satelitskog interneta 11.7. 2018. saznam da su Hrvati izbacili Engleze u 1/2 finalu SP. Umal' se sa kruzera od muke nisam šikno u Baltičko more.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:23Možda ti se konačno ispune želje večeras, previše si patio na prošlim prvenstvima

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- numanumaye22
- Kontakt:
Svako u svoje ime
A vi ste mi najgori sto se pravite Bosnje i pljujete po svemu iz BiH
Sto je najjace nista Bosnje uopste
A vi ste mi najgori sto se pravite Bosnje i pljujete po svemu iz BiH
Sto je najjace nista Bosnje uopste
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Apsolutno. Ne bi mi ni bio problem stvarno da navijam za drzave iz okruzenja, ali kad vidim ove iz Hercegovine ili RS-a kako glume da su veci Hrvati/Srbi od onih iz Zagreba i Beograda, te kako sve zivo pljuju i ponizavaju iz BiH, necu navijat kad bi mi za lijeka trebalo...Judd je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:34Da su mi komšije normalne države tipa Luxemburg, Švica, Danska, Norveška etc etc, navijao bi za njih. Ovako, zdrav razum ne dozvoljava da se navija za državu čiji predsjednik ponižava BiH kad god progovori, mamicu mu ****.DamirT je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:30Nije jedini. Ima ih i previse... Ne znam je li to gdje zapisano da se mora za komsijske drzave navijati? Licni izbor svakog pojedinca.Bazinga12345 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:27
Jesi li se ti registrovao na ovaj forum samo zbog ovakvih rasprava? Pošto nisam upratio nijedan tvoj upis da je vezan za sport.![]()
Na kraju krajeva, navijam za CG, Sloveniju, Makedoniju uvijek, osim kad igraju protiv BiH.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Numanu je najveci uspjeh u zivotu pljuvanje Bosne, ali to ce jos malo pasti na drugo mjesto jer se prica da ce ga unaprijediti na mjesto djeda mraza u vrijeme praznika.
Kad "hrvati" iz Livna, Duvna, Viteza, Kiseljaka i ostalih "hr gradova" budu navijali za BiH onda ću i ja za HR.
Ajde da ispadnu svi fašisti mrzitelji Bosne, pa da Euro bude ono što i treba da bude...
- JayCatwright
- Kontakt:
A dobro, navijaš za te repke jer nisu uspješne dovoljno i odmah je lakše i navijati za njih za razliku od Hrvata npr.DamirT je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:52Apsolutno. Ne bi mi ni bio problem stvarno da navijam za drzave iz okruzenja, ali kad vidim ove iz Hercegovine ili RS-a kako glume da su veci Hrvati/Srbi od onih iz Zagreba i Beograda, te kako sve zivo pljuju i ponizavaju iz BiH, necu navijat kad bi mi za lijeka trebalo...
Na kraju krajeva, navijam za CG, Sloveniju, Makedoniju uvijek, osim kad igraju protiv BiH.
Katolibani večeras preuzimaju 4. mjesto B skupine.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- JohnCleese
- Kontakt:
Taman da me nasi Hrvati ne iznerviraju svojim prenaglasenim domoljubljem bez uporista ( Srbi makar vecinski vuku porijeklo iz tzv matice) dovoljno mi je bilo proci hr granicu par puta u posljednih nekoliko sedmica da navijam protiv njih.
Hr granicari su neopjevani gadovi i neotasane seljacine.
Dole na primorju vecinom nikakav odnos prema Bosancima u posljednje vrijeme...
Eto im Poljaci i Cesi neka iz kamp kucica navijaju za Kroaciju.
Hr granicari su neopjevani gadovi i neotasane seljacine.
Dole na primorju vecinom nikakav odnos prema Bosancima u posljednje vrijeme...
Eto im Poljaci i Cesi neka iz kamp kucica navijaju za Kroaciju.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- invincible1921
- Kontakt:
Al gledaj fgr brigade, pa idite u siroki pa navijate za BiH..ah ja ne mozete
Vi ne navijate za komsije, nego navijate za otvorene neprijatelje svoje drzave i mrzitelje svoga naroda...i jos kao smatrate da je to tako uber kul..nije vjerujte mi jadno je, ti isti hrvati vise postuju mene "ekstremistu" nego vas jade i uvlaciguye...ma kolko im se uvlacili
Po stoti put, apsolutno nemam nikakav kompkleks prema njima, apsolutno me ne zanima jesu li bolji od BiH...zanima me samo to da se ponasaju kao neprijatelji i zato ih ne volim i zelim im sve najgore, nista manje nista vise

Vi ne navijate za komsije, nego navijate za otvorene neprijatelje svoje drzave i mrzitelje svoga naroda...i jos kao smatrate da je to tako uber kul..nije vjerujte mi jadno je, ti isti hrvati vise postuju mene "ekstremistu" nego vas jade i uvlaciguye...ma kolko im se uvlacili
Po stoti put, apsolutno nemam nikakav kompkleks prema njima, apsolutno me ne zanima jesu li bolji od BiH...zanima me samo to da se ponasaju kao neprijatelji i zato ih ne volim i zelim im sve najgore, nista manje nista vise

Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 24 jun 2024, 19:28, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Ne moraju cak ni to, necu ih ja tjerat...al kad ja budem mogao navijati za BiH otvoreno u zapadnom mostaru, sirokom, banja luci, gacku i ostalim gradovima koji se nalaze u toj istok BiH tek tad mozemo pricati o normalizovanju odnosa...
=\_1921_/=
Dijasporci nam ostavljaju u državi pare zarađene pranjem guzova. Mislis da ćeš moći u Širokom Brijegu uci u lokalnu kafanu ogrnut u zastavu BiH i gledat utakmicu BiH ili Banja Luci? Jedni druge ćemo podržati u ne daj Bože samo nekoj zajedničkoj havariji.
Hrvatski sreckovici su svoju srecu ispucali za narednih 30 godina. Pa da je BiH imala onoliko srece igrala bi dosad na 3 SP.
Ide veceras hladan tus od Italijana.
Ide veceras hladan tus od Italijana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.