UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Naprijed komšije. Samo kontra zelenih SDO džamijaša iz gornje maoče 

In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Samo kontra wannabe Velike Srbije i wannabe NDH. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Evo nam i radikaliziranih. U Afganistan pa pratite jahanje deva
Živjela evropska Bosna!

Živjela evropska Bosna!
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Živjela evropska Bosna i Hercegovina, bez katoličkih i pravoslavnih separatista. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Iskreno, smatram da bi Hrvatskoj neprolazak u konock out fazu dao priliku za novi početak i novu filozofiju igre, kojeg očito trebaju.
Dalić je funkcionirao kao selektor dok je bila velika koncentracija kvalitetnih igrača, u naponu snage, s važnim ulogama u europskim velikanima. On je motivator i donekle manipulator i to u reprezentativnom nogometu može čuda donijeti, posebno ako klikneš s ekipom.
Hrvatskoj sad, kada će se neminovno opraštati ključni igrači, treba selektor koji je taktičar, strateg i koji zna raditi s mladim igračima i sa šarenim izborom igrača.
Po meni je takav selektor trebao i 2022., a uspjeh, koji je daleko veće čudo nego SP 2018., je samo zamaskirao niz problema u ekipi koji sad isplivavaju.
Ukoliko uspiju pobijediti večeras (a sumnjam), teško će proći opasnu Švicarsku.
Dalić je funkcionirao kao selektor dok je bila velika koncentracija kvalitetnih igrača, u naponu snage, s važnim ulogama u europskim velikanima. On je motivator i donekle manipulator i to u reprezentativnom nogometu može čuda donijeti, posebno ako klikneš s ekipom.
Hrvatskoj sad, kada će se neminovno opraštati ključni igrači, treba selektor koji je taktičar, strateg i koji zna raditi s mladim igračima i sa šarenim izborom igrača.
Po meni je takav selektor trebao i 2022., a uspjeh, koji je daleko veće čudo nego SP 2018., je samo zamaskirao niz problema u ekipi koji sad isplivavaju.
Ukoliko uspiju pobijediti večeras (a sumnjam), teško će proći opasnu Švicarsku.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
I to će biti najveći uspjeh Bošnja u historiji sporta....Željno iščekujemobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:19Ispadanje hrvata danas, a prekodrinskih barbara sutra. Amin![]()
Pogani radikalisti opet prizivaju neuspjeh komsija
A vi se slomiste zeleci nam uspjehe...Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 17:55I to će biti najveći uspjeh Bošnja u historiji sporta....Željno iščekujemobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:19Ispadanje hrvata danas, a prekodrinskih barbara sutra. Amin![]()
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JayCatwright
- Kontakt:
Utakmica Srbije nije plaho ni bitna. Oni će svakako za 50 godina pričati da su osvojili EURO u finalu protiv Kosova autogolom Shaqiria 

-
- Kontakt:
Dovoljno je ovdje vidjeti tko kome šta želi, ali nebitno je to svatko može navijati za koga želi. Samo ipak ispadas jadan ako konstantno drugome želiš neuspjeh a tebe ni na mapi nigdje . Opet ponavljam svatko ima pravo navijati za koga hoce, ali barem sakrij to ,jer svih ovih godina mrske komsije nizu uspjehe pa zavist na ovom forumu je više neugodna za čitatiDamirT je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:00A vi se slomiste zeleci nam uspjehe...Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 17:55I to će biti najveći uspjeh Bošnja u historiji sporta....Željno iščekujemobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:19Ispadanje hrvata danas, a prekodrinskih barbara sutra. Amin![]()
![]()
Svim srcem, cijelim svojim bićem, svim željama, jednom i zauvijek, zasvagda protiv Hrvatske.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
šteta da nema Makedonaca i na ovom EURU, pa da većina ovdje može za njih navijati...
zar i ti sine Ivane!?
-
- Kontakt:
Joj druze jel realno da si toliko naporan, odi na bilo koji balkanski forum i dozivjeces isto kad su u pitanju susjedne repke. Od pocetka prvenstva ti kukas o tome ko za koga navija tj ne navija.
Uostalom kakvo je to pravilo da moras navijati za komsije, eto Spanjolci navijaju za Portugal ili Argentinci za Brazil na Copi, kako da ne.
Da se vratimo na temu, konkretno utakmica Hrvatska Italija, pored toga sto Italija ima vise bodova smatram da su trenutno losiji od Hrvatske i da veceras Hrvati dobijaju. Ono sto su Italijani odigrali protiv Spanije je jedna od najgorih predstava jedne ekipe koje sam gledao. Hrvatska jest primila tri komada od furije ali odigrali su dva puta bolje od zabara, rezultatski ako gledamo nije tako ali ko je gledao utakmice zna o cemu pricam.
Uostalom kakvo je to pravilo da moras navijati za komsije, eto Spanjolci navijaju za Portugal ili Argentinci za Brazil na Copi, kako da ne.
Da se vratimo na temu, konkretno utakmica Hrvatska Italija, pored toga sto Italija ima vise bodova smatram da su trenutno losiji od Hrvatske i da veceras Hrvati dobijaju. Ono sto su Italijani odigrali protiv Spanije je jedna od najgorih predstava jedne ekipe koje sam gledao. Hrvatska jest primila tri komada od furije ali odigrali su dva puta bolje od zabara, rezultatski ako gledamo nije tako ali ko je gledao utakmice zna o cemu pricam.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jesi li se ti registrovao na ovaj forum samo zbog ovakvih rasprava? Pošto nisam upratio nijedan tvoj upis da je vezan za sport.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:23Možda ti se konačno ispune želje večeras, previše si patio na prošlim prvenstvima
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nije jedini. Ima ih i previse... Ne znam je li to gdje zapisano da se mora za komsijske drzave navijati? Licni izbor svakog pojedinca.Bazinga12345 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:27Jesi li se ti registrovao na ovaj forum samo zbog ovakvih rasprava? Pošto nisam upratio nijedan tvoj upis da je vezan za sport.Vjeverica777 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:23Možda ti se konačno ispune želje večeras, previše si patio na prošlim prvenstvima
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.