I dragi forumasu Pajo opet lazes. Pa ti si pravi ovisnik o lazi. Meni tu prosipas znas da se pise sheet a ne sheat. Da znas ne bi u 2 paragrafa dijeljenja svoje inteligencije i pameti napisao cak 4 puta sheat, a ne sheet. To ti je u vezi ove izjave.
http://www.premierleague.com/page/Playe ... 41,00.html a evo ti i dokaz da je u 8 utakmica u PL primio 6 golova. I ti si napisao u posljednjih 8 utakmica u PL kao da on ima barem 9 , a on i ima samo 8 utakmica u PL.
Sada sto se tice Real Madrida da je politicki klub. Mozda nisi cuo da je FIFA i UEFA strogo zabranila mijesanje politike u fudbal pa su zato i neki savezi bili pod suspenzijom.
Sto se tice Casillasa ti za njega tvrdis kako je slab golman. To tek pokazuje tvoje znanje

. Taj ti je golman evropski i svjetski sampion. Sto se tice evropskih takmicenja taj covjek je na golu Reala stajao 110 puta, za Spaniju branio 118 puta. I da mislim da je jedan od najboljih svih vremena na poziciji koju zauzima u timu a i sveukupno.
Sto se pak Gilberta Silve tice postavio sam ti onaj link od Gilberta Silve da bi mogao procitati da je on u augustu potpisao za Arsenal, a ne kako ti tvrdis prije tog Svjetskog prvenstva 2002, a onu izjavu od Wengera sam ja napisao. Vratio sam se u proslost i ono izmislio samo da bi tebi nastetio

.
A sada za All guns blazing
Sto se raspravljate sa djecom koja smatraju da je ekipa poput bayerna jaka, velikan da, ali isto tako slaba ekipa na nivou aston ville, a i to je upitno.
Pa jesil ti zdrav? Bayern na nivou Aston Ville. Pa kada mozete govoriti da Arsenal dominira onda mozete reci i da je Bayern na nivou Aston Ville. Sva sreca pa je ovo nesuvisla izjava iz tabora takozvanih navijaca Arsenala inace bi se uplasio da nema spasa za moju dragu BiH i njenu buducnost. Pa taj Bayern sto se tice igrackog kadra ima barem 30% bolji tim nego vas napaceni Arsenal.
I konacno za obojicu ne navijam niti za Real Madrid niti Bayern, ali cijenim velike timove. Jedan od njih je i Arsenal.