NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Mahmut ide tamo ko mu najviše ponudi jer je već u godinama. Tako da sumnjam da će doći kod nas, jedino ako ne prelomi kakva emocija zbog brata i Čelika i svega.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Iskreno nisam ni znao da je on proizvod naše škole fudbala.
Ne znam ni je li dobio sansu ikada u prvom timu, kakvi su se sve hadalji gurali od Adilovica do nekih Bozicica itd šteta sto on nije dobio priliku u ono vrijeme da igra sa Čelikom PL.
Sada gledajuci nije toliko ni star pa 9 godina mladji od Isakovića koji je nosio ekipu dvije godine. Jel tako @zamorano
Ne znam ni je li dobio sansu ikada u prvom timu, kakvi su se sve hadalji gurali od Adilovica do nekih Bozicica itd šteta sto on nije dobio priliku u ono vrijeme da igra sa Čelikom PL.
Sada gledajuci nije toliko ni star pa 9 godina mladji od Isakovića koji je nosio ekipu dvije godine. Jel tako @zamorano

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Igman Ilidza pobinedio u finalu i plasirao se u juniorsku Premijer ligu. E kakvu smo mi sansu propustili, za to svakako trebaju odgovarati koordinator Hukic i onaj kojeg je licno doveo iz Busovace trener Vujica
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Igman Ilidza pobijedio u finalu i plasirao se u juniorsku Premijer ligu. E kakvu smo mi sansu propustili, za to svakako trebaju odgovarati koordinator Hukic i onaj kojeg je licno doveo iz Busovace trener Vujica.
Igman Ilidža u juniorskoj PL.Komplet omladinski pogon raspustiti.Sramota za jedan ovakav klub i to je to.
-
- Kontakt:
Nista se bitno nece dogoditi svemoguci koordinator ce preuzeti juniore sljedece sezone jer valja ispratiti svoje igrace koje individualno trenira da potpisu ugovor za prvi tim

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Ima li kakvih novosti oko računa, ambicija za iduću sezonu itd ? Prošlo je već dosta vremena od onog pressa.
Ovaj portal od kako su izgubili novinara iz Zenice vise ne prenosi nikakve informacije iz Zenice. Naprimjer o rekonstrukciji stadiona koja ce sigurno kostati oko 500k - 1 mil dok kad u Mostaru ugrade 20 kvadrata plocica u WC, po EU standardima fuge uradjene ide na naslovnu, Nema ni za rodjendan Čelika čestitke itd iako su sigurno Zeničani uz Sarajlije najbrojniji posjetitelji ovog portala. Uskoro idem stopama @zamorano. Zenica je izbrisana sa ovog portala. A kako mi se cini ne planiraju drugog novinara zaposliti. Volio bi da ***** napravi forum ili bilo ko i da odje.bem sa ovog zauvijek.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
-
- Kontakt:
Upravu si 100%.
Opet se čeka minut do 12.Dok ne skontaju da u ovoj državu nema nista finim mirnim putem ostadoše bez leđa i bez novca.Možda se čekalo da prođe rođendan haj ga znaj, ali mislim da je vrijeme već davno bilo.RubikovaKocka je napisao/la: ↑23 jun 2024, 11:55Ima li kakvih novosti oko računa, ambicija za iduću sezonu itd ? Prošlo je već dosta vremena od onog pressa.
Prozivka je za 10ak dana, početkom jula, tako da ćemo tada znati ko ostaje, ko su pojačanja i dokle se došlo sa deblokadom računa.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovi sto zazivaju proteste. Dva pitanja.
1. Da li cete biti prisutni?
2. Sta mislite da ce se postici protestima? Taj dan ce sudije odluciti da imaju negdje naradjeno pa nece doci ili ce se cekati bilo kakav incident da krene pendrecenje i clanci kako Robijasi ruse drzavu.
1. Da li cete biti prisutni?
2. Sta mislite da ce se postici protestima? Taj dan ce sudije odluciti da imaju negdje naradjeno pa nece doci ili ce se cekati bilo kakav incident da krene pendrecenje i clanci kako Robijasi ruse drzavu.
Celik!3,2,2.
Robert je prvi spomenuo proteste, i ako ljudi u klubu smatraju da bi se neke stvari mogle pomaknuti, onda treba organizovati proteste i doci na njih. Ja cu sigurno biti ako budu organizovani.
Medjutim, protesti pred sudom nemaju tezinu kao sto su imali protesti za promjenu statuta i oni protiv Fude, jer tesko da se protestima na njih moze stvoriti neki pritisak. Umjesto toga, trebalo je poceti sa javnim prozivkama sudija koji ne rade svoj posao i tako koce cijeli proces.
Posto se u klubu ne ocitavaju vise povodom ovoga, mozda se stvari ipak krecu sa mrtve tacke, jer nece se dizati halabuka u julu mjesecu, kad je sezona godisnjih odmora i nema nikog da uradi ista. Uglavnom, cekamo "dim" iz sjedista

Da se nadovezem na ove datume, koliko sam upoznat 30.06 istice "vazenje" plocica na Celicnom Zidu. Trebalo bi obnoviti akciju na forumu, pa da vidimo mozemo li izgurati ponovo 9 plocica. Ajmo braco, dok smo jos na ovom forumu, posto cini se da, nakon novinara, krece i egzodus clanova foruma
Dajte samo da onda nadjemo drugo mjesto "okupljalista" jer steta bi bilo da se ova zajednica ugasi.
Naprijed ČE!
Medjutim, protesti pred sudom nemaju tezinu kao sto su imali protesti za promjenu statuta i oni protiv Fude, jer tesko da se protestima na njih moze stvoriti neki pritisak. Umjesto toga, trebalo je poceti sa javnim prozivkama sudija koji ne rade svoj posao i tako koce cijeli proces.
Posto se u klubu ne ocitavaju vise povodom ovoga, mozda se stvari ipak krecu sa mrtve tacke, jer nece se dizati halabuka u julu mjesecu, kad je sezona godisnjih odmora i nema nikog da uradi ista. Uglavnom, cekamo "dim" iz sjedista

Da se nadovezem na ove datume, koliko sam upoznat 30.06 istice "vazenje" plocica na Celicnom Zidu. Trebalo bi obnoviti akciju na forumu, pa da vidimo mozemo li izgurati ponovo 9 plocica. Ajmo braco, dok smo jos na ovom forumu, posto cini se da, nakon novinara, krece i egzodus clanova foruma

Naprijed ČE!
Moj ostvrt na Omladinski pogon
Dovođenje Armina Duvnjaka kao trenera juniora - pun pogodak! Mlad i ambiciozan trener, došao do zadnje prepreke za ulazak u Premijer ligu omladinsku, bili bolja ekipa ali sudijska lakdrija nije dozvolila da juniori prođu dalje. Kasnije se afirmisao i kao odličan trener prvog tima, srušio mnogo rekorda, afirmisao više mladih igrača u prvi tim.
Postavljanje Aladina Isakovića kao trenera pjetlića - pun pogodak! Upravo danas su u konkurenciji 160 ekipa osvojili zlatnu medalju u Sarajevu. Veliki broj djece koja treniraju. Nakon završetka igračke karijere sigurno da ga vidim na nekoj od pozicija trenera kadeta ili juniora.
Najveća greška je bila dovođenje Olivera Vujice na mjesto trenera juniora. Spominjao sam ovdje odmah pri njegovom dolasku da je najveća prevara od trenera. Jedini trener u historiji kluba s kojim su naši juniori ispali iz Premijer lige i nikad se nakon toga nisu uspjeli vratiti. Tad se povukao i sakrio u mišju rupu, a sad se ponovo na poziv koordinatora vratio i opet napravio veliki neuspjeh s odličnom generacijom.
Mislim da je ovo lekcija da je potrebna nova i svježa krv u omladinskom pogonu i da nam stara škola trenera više ne može ništa ponuditi. Emir Jusić je slobodan na tržištu i odazvao bi se pozivu da bude trener u omladinskom pogonu, posjeduje UEFA B licencu i trenutno ide na UEFA A. Ima tu još imena neću da ih spominjem, treba analizirati, ali kroz ove 4 godine mislim da se dobio odgovor na mnoga pitanja. Kad se krenulo u čišćenje od legende Brkića, Bujaka, trebalo je samo nastaviti niz, ništa ne bismo izgubili.
Dovođenje Armina Duvnjaka kao trenera juniora - pun pogodak! Mlad i ambiciozan trener, došao do zadnje prepreke za ulazak u Premijer ligu omladinsku, bili bolja ekipa ali sudijska lakdrija nije dozvolila da juniori prođu dalje. Kasnije se afirmisao i kao odličan trener prvog tima, srušio mnogo rekorda, afirmisao više mladih igrača u prvi tim.
Postavljanje Aladina Isakovića kao trenera pjetlića - pun pogodak! Upravo danas su u konkurenciji 160 ekipa osvojili zlatnu medalju u Sarajevu. Veliki broj djece koja treniraju. Nakon završetka igračke karijere sigurno da ga vidim na nekoj od pozicija trenera kadeta ili juniora.
Najveća greška je bila dovođenje Olivera Vujice na mjesto trenera juniora. Spominjao sam ovdje odmah pri njegovom dolasku da je najveća prevara od trenera. Jedini trener u historiji kluba s kojim su naši juniori ispali iz Premijer lige i nikad se nakon toga nisu uspjeli vratiti. Tad se povukao i sakrio u mišju rupu, a sad se ponovo na poziv koordinatora vratio i opet napravio veliki neuspjeh s odličnom generacijom.
Mislim da je ovo lekcija da je potrebna nova i svježa krv u omladinskom pogonu i da nam stara škola trenera više ne može ništa ponuditi. Emir Jusić je slobodan na tržištu i odazvao bi se pozivu da bude trener u omladinskom pogonu, posjeduje UEFA B licencu i trenutno ide na UEFA A. Ima tu još imena neću da ih spominjem, treba analizirati, ali kroz ove 4 godine mislim da se dobio odgovor na mnoga pitanja. Kad se krenulo u čišćenje od legende Brkića, Bujaka, trebalo je samo nastaviti niz, ništa ne bismo izgubili.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Dosta je Čelik bio sabirni centar da se karijere trenerske grade u njemu.Treneri sa iskustvom i sa rezultatima u omladinskom pogonu nama trebaju.Sramota više da nam OP tabori po nižim ligama i da nas sela nabijaju i igraju viši rang od nas.
-
- Kontakt:
Jesi li gledao ti utakmicu protiv Igmana? 4-5 stativa, 2-3 jos stopostotne. Jednom presli pola i dali nam tad gol. Za jedno 3-4 klase smo bili bolji. Nismo imali srece ali srecu treba i zasluzit.
Slazem se da trebaju promjene u omladinskom pogotovo s mladim trenerima ali ovakve idiotarije ovog debila koji samo pise kad treba kritikovat nabijem na ****.
Slazem se da trebaju promjene u omladinskom pogotovo s mladim trenerima ali ovakve idiotarije ovog debila koji samo pise kad treba kritikovat nabijem na ****.
-
- Kontakt:
Jesi to ti Huka ili tvoja sjenka Vujica, o kakvim ti sansama pricas koji 4-5 stativa nemoj lagat narod bezveze. Bio si domacin trebao si dobiti bez problema jedna utakmica, ti branis te stare metuzaleme koji se prestali edukovat prije 10 godinaPonosniSmogovci je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:10Jesi li gledao ti utakmicu protiv Igmana? 4-5 stativa, 2-3 jos stopostotne. Jednom presli pola i dali nam tad gol. Za jedno 3-4 klase smo bili bolji. Nismo imali srece ali srecu treba i zasluzit.
Ne možeš ni otpustiti tek tako te trenere kad imaju ugovore, pogotovo Huka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.