Zbog modernih stručnjaka sam počeo navijati protiv ekipa koje ne igraju s pravim napadačem.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Vjecito pisanje ko god popljuje nekog igraca ovdjeInvincibles14 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:18DoslovnoJayCatwright je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:17Ovdje se o Fulkrugu piše kao o nekoj klasi, niko za njega nije čuo prije godinu dana, frajer ima 31 godinu![]()
![]()
coelho41 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:50kolko ti nemaš pojma druže o fudbaluJayCatwright je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:17Ovdje se o Fulkrugu piše kao o nekoj klasi, niko za njega nije čuo prije godinu dana, frajer ima 31 godinu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nigdje ja nisam napisao da je on loš nego da nije klasa lol, sto i nije. Da jeste ne bi do 30te bio u Werderu.coelho41 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:50kolko ti nemaš pojma druže o fudbaluJayCatwright je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:17Ovdje se o Fulkrugu piše kao o nekoj klasi, niko za njega nije čuo prije godinu dana, frajer ima 31 godinu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo lici na neke meceve Prve lige FBiH u borbi za opstanak
Jeste, dan kada je Del Bosque stavio Fabregasa u spic umro je fudbal.koeficijent je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:50Zbog modernih stručnjaka sam počeo navijati protiv ekipa koje ne igraju s pravim napadačem.![]()
I opet ce u nokaut fazi poceti sa Havertzom da bi izgurao svoje.koeficijent je napisao/la: ↑23 jun 2024, 22:50Zbog modernih stručnjaka sam počeo navijati protiv ekipa koje ne igraju s pravim napadačem.![]()
Na dušu će ići Nagelsmannu ako ispadnu, a bili bolji u meču tj stvarali šanse a ovaj kretenčina iz Arsenala sve zivo promasio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.