On prati evo par utakmica vec. Od Slovenije-Srbije do ove. Jedino ga kolege syebale za otvaranje. Al nesto ne zna slike sa stadiona postaviti

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
On prati evo par utakmica vec. Od Slovenije-Srbije do ove. Jedino ga kolege syebale za otvaranje. Al nesto ne zna slike sa stadiona postaviti
Mozda nece da se hvali. Vjerujem da je nas Leo uspio nagovoriti kolege da idu sa njim. Cast je sto imamo takvog forumasa.
Sam je rekao da ce postaviti slike. Nikad ne docekasmo to.Zaniolo je napisao/la: ↑23 jun 2024, 20:49Mozda nece da se hvali. Vjerujem da je nas Leo uspio nagovoriti kolege da idu sa njim. Cast je sto imamo takvog forumasa.![]()
Kako to da ti nisi otisao uzivo gledati utakmice? Takav lovator poput tebe, a komentarise s nama utakmice po forumu?Zaniolo je napisao/la: ↑23 jun 2024, 20:49Mozda nece da se hvali. Vjerujem da je nas Leo uspio nagovoriti kolege da idu sa njim. Cast je sto imamo takvog forumasa.![]()
Zato i ima19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 20:51Kako to da ti nisi otisao uzivo gledati utakmice? Takav lovator poput tebe, a komentarise s nama utakmice po forumu?
Mislio sam da ces svaki stadion u Njemackoj posjetiti i jos pokupiti onu Ivanu Knoll
Ne posjecujem Bausteliju nikada.donDondon je napisao/la: ↑23 jun 2024, 20:54Zato i ima19vendetta87 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 20:51Kako to da ti nisi otisao uzivo gledati utakmice? Takav lovator poput tebe, a komentarise s nama utakmice po forumu?
Mislio sam da ces svaki stadion u Njemackoj posjetiti i jos pokupiti onu Ivanu Knoll
Jer ne gleda i ne baca pare na ovakve gluposti
Onaj sto Srbima orlove pokazuje
Kad vec spomenu Xhaku, u slucaju pobjede Svicarske veceras, i pobjede Srbije nad Danskom, opet cemo imati priliku gledati kako Xhakenzi salje Srbe kući, i to pred 20ak hiljada njihovih navijaca
Od 2004. mislim da su samo propustili ovaj Euro 2012.Confiance je napisao/la: ↑23 jun 2024, 21:05Ono sto je meni stvarno zapalo za oko je to da ne pamtim da su Svicarci propustili neko europsko i svjetsko prvenstvo, a bas dugo pratim fudbal. Svjetska posebno, ne vjerujem da su ista propustili u zadnjih 15ak godina, a i za Europska prvenstva ne sjecam da se nekad u novijoj historiji nisu plasirali. Jasno, imaju vrlo dobar tim godinama - ali definitivno to nije u rangu top europskih pa ni svjetskih reprezentacija. Cak i liga im godinama nije cemu, ali ocito kvalitetan timski rad im donosi velike reprezentativne uspjehe
Ali kako ce odluciti s kim ce Spanija recimo igrati, koja od cetiri najboljih treceplasiranih ce igrati s njima
Tako nekako, moguce da su propustili mozda jedno. Ali bez obzira na sve, definitivno golemo za njih. Cak smo ih i mi uspjeli u prijateljskoj dobiti nekad u vrijeme Petkovica, ali ljudi apsolutno kad treba odigraju dobro za plasman dalje.LlullSergio je napisao/la: ↑23 jun 2024, 21:09Od 2004. mislim da su samo propustili ovaj Euro 2012.Confiance je napisao/la: ↑23 jun 2024, 21:05Ono sto je meni stvarno zapalo za oko je to da ne pamtim da su Svicarci propustili neko europsko i svjetsko prvenstvo, a bas dugo pratim fudbal. Svjetska posebno, ne vjerujem da su ista propustili u zadnjih 15ak godina, a i za Europska prvenstva ne sjecam da se nekad u novijoj historiji nisu plasirali. Jasno, imaju vrlo dobar tim godinama - ali definitivno to nije u rangu top europskih pa ni svjetskih reprezentacija. Cak i liga im godinama nije cemu, ali ocito kvalitetan timski rad im donosi velike reprezentativne uspjehe
Sva ostala takmicenja su igrali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.