Lukaku baš nema sreće, pa bio bi prvi strijelac EURO-a. Inače fkt sjajan EURO gledamo zasada, uživanje bgm
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ne kontaš ti da takvo nešto možeš napraviti za svaku reprezentaciju jer su do EURA 1980 samo 4 reprezentacije igrale Europsko, tada se proširilo na 8, a tek 1996 godine se proširilo na 16.
Nemoj mu zamjeriti, neko ko je koristio oci da gleda Ronalda i Messia i misli da je Ronaldo neki GOAT nije pretjerano pametan.Petardaa je napisao/la: ↑23 jun 2024, 09:10Ne kontaš ti da takvo nešto možeš napraviti za svaku reprezentaciju jer su do EURA 1980 samo 4 reprezentacije igrale Europsko, tada se proširilo na 8, a tek 1996 godine se proširilo na 16.
A ligu nacija su praktički osvojili i bez njega. Nije je ni htio igrati jer je rekao da je nebitna. Priključio se tek na kraju kako bi i on osvojio trofej![]()
Gdje sam ja spomenuo da je Ronaldo GOAT ili da je bolji od Messija? Ja sam pokazao kakav je bio njegov uticaj na portugalski fudbal.halabuka je napisao/la: ↑23 jun 2024, 11:14Nemoj mu zamjeriti, neko ko je koristio oci da gleda Ronalda i Messia i misli da je Ronaldo neki GOAT nije pretjerano pametan.Petardaa je napisao/la: ↑23 jun 2024, 09:10Ne kontaš ti da takvo nešto možeš napraviti za svaku reprezentaciju jer su do EURA 1980 samo 4 reprezentacije igrale Europsko, tada se proširilo na 8, a tek 1996 godine se proširilo na 16.
A ligu nacija su praktički osvojili i bez njega. Nije je ni htio igrati jer je rekao da je nebitna. Priključio se tek na kraju kako bi i on osvojio trofej![]()
Zaista nevjerovatno da jos ima ljudi koji gledaju BHT
Da bi se izbjeglo namjestanje rezultata
Haha nije valjda
Pa u nasoj ligi, koja je medju najgorima u Evropi, u zadnjem kolu svi igraju u istom terminu, a kamoli utakmice na EP.NoDi80 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 15:06Haha nije valjda
Pa mogu oni namjestiti da hoce i ovako svakako ce 90% neutranih navijaca gledati utakmicu Njemacka-Svicarska vec su prebacili oci s druge utakmice
Vjerovatno bi sto vise jacih repki moglo dogurati do cetvtfinala
Pricao je nedavno Ceferin o tome. Navodno zbog logistike i blizine odabranih stadiona za KO fazu pojedinim grupama, kampovima repki. Lafo sustainability, CO2, briga o okolini i navijacima, blabla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.