Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
[youtube][/youtube]
A šta sve treba da se desi da bi tom narodu "pukao film" ?neutralan__ je napisao/la:Sve je dobro dok narodu ne pukne film.
"Indija,Pakistan..."
Rođen sam u RS-u,zivim u FBiH i navijam da Borac bude prvak PL BiH,iz sveg srca to zelim da i ostvari.
Sumnjam,zapravo ne vjerujem da je i Borcu drago da titulu osvoji "onako bezz",da na kraju godine potpuno zasluzeno ne ide u Ligi prvaka gdje sigurno moze dobro da zaradi.
I ne treba kriviti samo ljude iz FSRS-a,trebamo kriviti i licjemere iz "naseg" Fedaralnog saveza,jednom rijecu krivi su mi sve jer nijedan od tih nije sportista bio.
Tko je recimo Bogdan Ceko kakvu je on karijeru ima?.
Colakvovic,"veliki" nogometas nastupao pazi malo za velikana Fk Nemilu,dok je nas slatki Iljica nastupao za jos veci tim,Hajduk iz Orasja.
Protiv ovih timova nema nista,drago mi je da postoje ali protiv ljudi koji su u savezu a dosli su iz tih "velikana" imam mnogo toga.
Orasje,Nemila to su amaterski timovi i mi smo pustili da nam amateri vode savez,a mjesta u savezu nema za Pasica,Sliskvica,Bajevica,Osima itd,ljudi koji su poznati sirom svijeta.
Moramo sada samo Boga moliti da UEFA bude razumna,pa da ona uz pomoc FIFA-e rjesi nas za sva vremena ovih "profesionalaca" koji se zaklinju u BiH samo kad im treba koji milioncic sjesti u dzep.
Sumnjam,zapravo ne vjerujem da je i Borcu drago da titulu osvoji "onako bezz",da na kraju godine potpuno zasluzeno ne ide u Ligi prvaka gdje sigurno moze dobro da zaradi.
I ne treba kriviti samo ljude iz FSRS-a,trebamo kriviti i licjemere iz "naseg" Fedaralnog saveza,jednom rijecu krivi su mi sve jer nijedan od tih nije sportista bio.
Tko je recimo Bogdan Ceko kakvu je on karijeru ima?.
Colakvovic,"veliki" nogometas nastupao pazi malo za velikana Fk Nemilu,dok je nas slatki Iljica nastupao za jos veci tim,Hajduk iz Orasja.
Protiv ovih timova nema nista,drago mi je da postoje ali protiv ljudi koji su u savezu a dosli su iz tih "velikana" imam mnogo toga.
Orasje,Nemila to su amaterski timovi i mi smo pustili da nam amateri vode savez,a mjesta u savezu nema za Pasica,Sliskvica,Bajevica,Osima itd,ljudi koji su poznati sirom svijeta.
Moramo sada samo Boga moliti da UEFA bude razumna,pa da ona uz pomoc FIFA-e rjesi nas za sva vremena ovih "profesionalaca" koji se zaklinju u BiH samo kad im treba koji milioncic sjesti u dzep.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- miralem444
- Kontakt:
neznam sto da kazem..nadam se da FIFA ima taj plan B..da ovu gamad sutne ,i samo da oni koji su odgovorni za sve da samo oni nogu dobiju..Jer ni DZEKO NI MISKE I PJANIC NI SPAHA NI SEJO NI VEDO nisu zasluzili da dobiju nogu...CEKAJMO PETAKKKK
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Pravom navijaču BiH je najveća kazna to, što mu ovakav šljam vodi reprezentaciju.
Sve što vodi ka spriječavanju toga, samo je jedan veliki DOBITAK.
Suspenzija će biti samo jedan korak naprijed, kada je u pitanju bolje sutra BH fudbala.
Sve što vodi ka spriječavanju toga, samo je jedan veliki DOBITAK.
Suspenzija će biti samo jedan korak naprijed, kada je u pitanju bolje sutra BH fudbala.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Nažalost, ali mislim da si u potpunosti u pravu.legenda reala je napisao/la:Nema od ovog više ništa ,sljedeći korak je izbacivanje NFSBIH iz Fife I Uefe i tu je i kraj ,ostali zavezi kad su imali suspenzije skinute su im kad su se dogovorili ,a naši se neće nikad dogovoriti tako da crno nam se piše ,a Uefa nam sigurno neće pomoći ,samo će se pridržavati pravila .
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
avlami97 je napisao/la:Nažalost, ali mislim da si u potpunosti u pravu.legenda reala je napisao/la:Nema od ovog više ništa ,sljedeći korak je izbacivanje NFSBIH iz Fife I Uefe i tu je i kraj ,ostali zavezi kad su imali suspenzije skinute su im kad su se dogovorili ,a naši se neće nikad dogovoriti tako da crno nam se piše ,a Uefa nam sigurno neće pomoći ,samo će se pridržavati pravila .
pa i nasi ce se dog.. mislim bola, meho,sergej faruk, muha, i ostali nije to neki problem
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ma vjerujte da je kazna jedino rjesenje da se ova **** protjeraju iz saveza...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Što ovdje pljujete po Hrvatima i Srbima stid vas bilo!!! Zar je važno tko je tko? Sergej Barbarez je dijete Srbina i Hrvatice, pa je dobar čovjek. Koliko ja znam danas je najveće smeće ispao Sulejman Čolaković. Da on možda nije Hrvat ili Srbin? Problem je u lopovima i ljudima kojima nije stalo do BH nogometa. Problem nije ni u Hrvatima ni u Srbima.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Ja sam za to da prvo prebijemo onoga Colakovica.Njega bi volio namarati vec se hljeba najesti.Chelsea_CBH je napisao/la:Što ovdje pljujete po Hrvatima i Srbima stid vas bilo!!! Zar je važno tko je tko? Sergej Barbarez je dijete Srbina i Hrvatice, pa je dobar čovjek. Koliko ja znam danas je najveće smeće ispao Sulejman Čolaković. Da on možda nije Hrvat ili Srbin? Problem je u lopovima i ljudima kojima nije stalo do BH nogometa. Problem nije ni u Hrvatima ni u Srbima.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Probisvjet
- Kontakt:
Slazem se 100%!Chelsea_CBH je napisao/la:Što ovdje pljujete po Hrvatima i Srbima stid vas bilo!!! Zar je važno tko je tko? Sergej Barbarez je dijete Srbina i Hrvatice, pa je dobar čovjek. Koliko ja znam danas je najveće smeće ispao Sulejman Čolaković. Da on možda nije Hrvat ili Srbin? Problem je u lopovima i ljudima kojima nije stalo do BH nogometa. Problem nije ni u Hrvatima ni u Srbima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jel onaj sto ganja onog Čolakovića onaj delegat iz Srednje Bosne.Za kojeg govore da je ubica,takva mu je faca.Nije mi jasno sto svi napadaju Čolakovića,čovjek je realan,i sve najbolje u zivotu mu zelim!!!
-
jasno_masridista
- Kontakt:
Sve je ovo primitivizam i u banani
- Donnie Darko
- Kontakt:
e jadanŠB.TRN je napisao/la:Jel onaj sto ganja onog Čolakovića onaj delegat iz Srednje Bosne.Za kojeg govore da je ubica,takva mu je faca.Nije mi jasno sto svi napadaju Čolakovića,čovjek je realan,i sve najbolje u zivotu mu zelim!!!
samo ti provocirajŠB.TRN je napisao/la:Jel onaj sto ganja onog Čolakovića onaj delegat iz Srednje Bosne.Za kojeg govore da je ubica,takva mu je faca.Nije mi jasno sto svi napadaju Čolakovića,čovjek je realan,i sve najbolje u zivotu mu zelim!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čudan način provociranja, moram priznati. Rek'o bih jadan i glup, al' ne smijem.ŠB.TRN je napisao/la:Jel onaj sto ganja onog Čolakovića onaj delegat iz Srednje Bosne.Za kojeg govore da je ubica,takva mu je faca.Nije mi jasno sto svi napadaju Čolakovića,čovjek je realan,i sve najbolje u zivotu mu zelim!!!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
jasno_masridista
- Kontakt:
Ja sam musliman bosanac i eto ko neki to kazu bosnjak. Bosnjaci su najvise za ovo krivi, eto toliko. Posot su najneobrazovaniji narod. Ovim ostalim nacionalistima tj., primitivcima da kazem jadni ste. Hvala
- majestic24
- Kontakt:
Lopovi su sve i jedan.
A sto se tice Hrvata i Srba,pljujemo po ovima sta su u savezu a ne sve. Ljudi,ovo ovdje je sve politika. Dodik upravlja i njega slusaju ovi iz FSRS. Hrvati su posebna prica za sebe. Iste te hrvatske delegate ili kako god se vec zovu financira politika HDZ-a. Pa netreba biti pametan da se neke stvari shvate.
Nema ovdje sta govoriti ovaj je dobar,ovaj los. SVI U NOGOMETNOM SAVEZU SU SMECE i to je to.
Evo gledam sad ovaj video sta ima. Ko je ovaj sta pametuje na kraju i sta govori protiv saveza. Sta nije govorio prije?? I ptice na grani su znale da nece biti nista od usvjanja statuta. Sta nije prije izasao u javnost i javno rekao protiv saveza.
Neko je na temi viceva dobro napisao:
Bosna i Hercegovina:JEDNA ZEMLJA,DVA ENTITETA,3 NARODA,4 PI.ZDE MATERINE
A sto se tice Hrvata i Srba,pljujemo po ovima sta su u savezu a ne sve. Ljudi,ovo ovdje je sve politika. Dodik upravlja i njega slusaju ovi iz FSRS. Hrvati su posebna prica za sebe. Iste te hrvatske delegate ili kako god se vec zovu financira politika HDZ-a. Pa netreba biti pametan da se neke stvari shvate.
Nema ovdje sta govoriti ovaj je dobar,ovaj los. SVI U NOGOMETNOM SAVEZU SU SMECE i to je to.
Evo gledam sad ovaj video sta ima. Ko je ovaj sta pametuje na kraju i sta govori protiv saveza. Sta nije govorio prije?? I ptice na grani su znale da nece biti nista od usvjanja statuta. Sta nije prije izasao u javnost i javno rekao protiv saveza.
Neko je na temi viceva dobro napisao:
Bosna i Hercegovina:JEDNA ZEMLJA,DVA ENTITETA,3 NARODA,4 PI.ZDE MATERINE
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Smijem li ja ? Nesto sam nabrijan da se iskalim na nekogaMonolog je napisao/la:Čudan način provociranja, moram priznati. Rek'o bih jadan i glup, al' ne smijem.ŠB.TRN je napisao/la:Jel onaj sto ganja onog Čolakovića onaj delegat iz Srednje Bosne.Za kojeg govore da je ubica,takva mu je faca.Nije mi jasno sto svi napadaju Čolakovića,čovjek je realan,i sve najbolje u zivotu mu zelim!!!
Trenutno korisnika/ca: Beduin, legendarnadruga, tuzlanskinacin i 36 gostiju.