FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 22 jun 2024, 16:14

:salut:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jun 2024, 16:25

Ovo je onaj Bayern na koji smo navikli, zavrsavanje transfera koje niko nije ocekivao i to preko noci.

Previse je u posljednjih nekoliko godina bilo prica i natezanja oko potencijalnih pojacanja.

Stoji ta cinjenica da je Olise imao klauzulu ali ga je bilo potrebno ubijediti pored interesovanja jos nekoliko vrhunskih ekipa.

Najvaznija cinjenica je da nece dobiti platu vecu od one koja se nudi Daviesu pa samim tim su u okviru onih brojki koje klubu odgovaraju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 jun 2024, 16:35

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 22 jun 2024, 16:36

Svaka čast na Oliseu, to bi trebao bit signal nekima (Coman, Gnabry) da odu.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 22 jun 2024, 16:44

Olise dakle tu je Odlicno pojacanje. :tokralju: jos onog Xavija dovest i odlicno. Nadam se da ce Coman, Sane ili Gnabry otic. Volo bih da dovedemo ovog golmana Gruzije odlican je jos i prosle sezone bio blizu Minhena

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 22 jun 2024, 18:31

Valjda se Uli i kompanija ne ussere Eberlu i nama u ćejf i odbiju ovaj transfer.
Rok je do srijede, kada klauzula prestaje da važi.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 22 jun 2024, 20:00

Iako bi radije bio za opciju mladjeg zadnjeg veznog, izmedju Palije i Hakana bi dao prednost Interovom igracu. Mislim da bi se mnogo brze uklopoio u Bayernov sistem presinga i iznosenja lopte koji planira Company. Mnogo tehnicki potkovaniji igrac, a izgleda da mu je bas i legla ova pozicija tako da nije ni cvjecka neka u duelima. Tu su oni po godinama, niti od jednog niti od drugog se posle 3-4 godine slabo sta moze ocekivati. A da, Hakan nas bar nije izlevatio. Sto se kluba tice Bayern jeste dobio Inter dva puta ali je Inter posle toga igrao finale lige sampiona i realno nadigrao Citija u istom, tako da nebi ja podcjenjivao taj tim, uostalom njihov stoper igra ispred naseg u koje se svi kunemo za Holandiju, drugi je stub odbrane Italijana... Napadac je starter kod napadacki prejakih Francuza i po mene otkrovenja EP, velika steta sto ga nismo uzeli, tako da je glupost velika apriori podcjenjivati igraca samo zato sto igra u Interu!
Zadnja izmjena: Dilah, dana/u 22 jun 2024, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 22 jun 2024, 20:02

armando je napisao/la:
22 jun 2024, 18:31
Valjda se Uli i kompanija ne ussere Eberlu i nama u ćejf i odbiju ovaj transfer.
S'obzirom na iskustva ja sam jedino siguran kad ga vidim na prvom treningu cak ni ono kad se slika u nasem dresu se ne pika (slucaj Palija) :)

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 jun 2024, 20:20

toa je napisao/la:
22 jun 2024, 13:18
Centre forward je napisao/la:
21 jun 2024, 21:55

Vjerujem da će završit' Paulinhu. Mislim da je fer prema momku. Zavisi i od toga ko će otić', jerbo ove naše pojedine uhljupe ne možeš sa M 54 otjerat'. SDA škola.
Fer bi bilo da nije produzio ugovor.
Rekao sam već gore, vjerovatno je bio uslovljen. On je za Fulham zlatna koka, da se ne lažemo, i potpuno je prirodno da žele na njemu zaraditi. Kako će to sve ispast', i ko je tu najviše zijanio, vidjećemo, pred nama je.

Ovaj novi Francuz, krilni, iz Engleske, jel doš'o i još bitnije jel čemu, nisam ga gled'o, priznajem.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 22 jun 2024, 20:59

momci doveli smo ovog malog olisea ,nisam ga pratio tako da necu nista moci ozbiljnije kazati u vezi njega.
Ono samo sto sam mogao na prvu da zapazim ,to je da je mali korpulentnije gradje u odnosu na nase trenutne RVI (gicbri ,coman,šane).
mali je po meni sigurno manje podlozniji povredama nego pomenuti trojac koji imamo ,kakve je kvalitete vidjet cemo ,ne bi bilo lose i da ovi rvi ostanu ali da sto je moguce manje budu podlozniji od povreda u odnosu na predh.perid,tad bi imali ful kvalitetu sto se tice krilnih i graca i mogli bi da oremo sezonu bez problema sto se tice krila ,ali tesko da makar 1 nece otici ,ja bih pustio komana,a gicbria ostavio .
Pravda za Tyson Furya

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 22 jun 2024, 21:09

22 jun 2024, 20:20
toa je napisao/la:
22 jun 2024, 13:18
21 jun 2024, 21:55

Vjerujem da će završit' Paulinhu. Mislim da je fer prema momku. Zavisi i od toga ko će otić', jerbo ove naše pojedine uhljupe ne možeš sa M 54 otjerat'. SDA škola.
Fer bi bilo da nije produzio ugovor.
Rekao sam već gore, vjerovatno je bio uslovljen. On je za Fulham zlatna koka, da se ne lažemo, i potpuno je prirodno da žele na njemu zaraditi. Kako će to sve ispast', i ko je tu najviše zijanio, vidjećemo, pred nama je.

Ovaj novi Francuz, krilni, iz Engleske, jel doš'o i još bitnije jel čemu, nisam ga gled'o, priznajem.
Nije jasno kako mislis uslovljen?? Sto mi ne uslovimo Davisa da potpise? Decko je htio povacanje plate od par milliona i dobijo je potpisom novog ugovora, .ebe se njemu za Bayern i sto ce ispucate 50, 60 milliona pa da bi rekli da je on kao nesto FER. Sada mu Bayern daje dodatnih par million na vec potpisan ugovor i zato opet hoce, kakav fer-play, kakvi bakraci. Mogao je on usloviti Fulham pa raci nista od novog ugovora idem besplatno i da vidis kako bi ga vratili nazad u Minken, ako ne na ljeto a ono u Januaru sigurno. Mi kad kupujemo igraca sa jos jednom godinom ugovora dajemo 100 mill (Kane) 50 (Sane), cak smo i ovoga Paliju bili spremni platiti 50...a nama takvi igraci odu za 20-30 ili dzaba, jedono smo Hernandeza malo bolje prodali.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 22 jun 2024, 21:12

armando je napisao/la:
Ma nema sanse da se to desi. Pa od pocetka se zna tacan iznos klauzule, nije se Max cjenkao oko obestecenja. Uli i ekipa su vec napravili klauna od Maxa ali ovo bi bilo previse.

Olise je gotova stvar. :salut:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 22 jun 2024, 21:23

22 jun 2024, 20:20
Onako slobodno mogu reći da ga slabo ko od nas poznaje :mrgreen: ali daj promjene, jbmu ...
Ono što se može vidjeti je da je prodoran, zabija, asistira....šta ho'š još ;)
Bio je na meti oba Manchestera kao i Čelskog.
Ima otkupnu klauzulu u pomenutoj sumi i ona ističe u srijedu, kao što rekoh.
Izrazio je želju da pređe na Säbener, ostatak priče slijedi....

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 22 jun 2024, 21:29

Balon je napisao/la:
22 jun 2024, 21:12
armando je napisao/la:
Ma nema sanse da se to desi. Pa od pocetka se zna tacan iznos klauzule, nije se Max cjenkao oko obestecenja. Uli i ekipa su vec napravili klauna od Maxa ali ovo bi bilo previse.

Olise je gotova stvar. :salut:
Dobro, bilo bi to realno i očekivano. Evo i plata nije abnormalna, ako je to možda bila prepreka.
Nego, ti kao vrli poznavalac nbO-aa 😂 šta veliš za Francuza? Može li nas pojačati i oduševiti?

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 22 jun 2024, 22:10

Potencijalni dolazak Simonsa znaci da se odustalo od Wirtza, i da je ovaj vjerovatno sve dogovorio sa Realom.

Ovo cekanje da nadzorni odbor potvrdi transfer je najobicnija glupost.
Koliko je igraca propusteno zbog te budalastine sami bog zna.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 23 jun 2024, 01:57

Ako vise niko ne dodje. Noyer, Kimich-De Ligt-Japan-Mazra, Leimer-Pavlovic-Musiala, Tel-Kane-Olise!! Ima li iko jaci??

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 jun 2024, 12:16

Od toga sastava ima :) ali nadajmo se da će doći još minimalno jedan vezni, vjerovatno dva.

Olise nije baš imun na povrede, što onako ne veseli. Osim toga ( ako dođe) preskočiće veći dio priprema, jer će biti član francuske olimpijske selekcije.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 jun 2024, 12:57

Malo pogledah klipove i taj malac Olise se ne čini loš. Malo me podsjeća na Balea. Da, nisam ga prije gled'o i momak je čistokrvni ljevak. To samo implicira da je Sane out. Ne možeš tako skupog igrača držat' na klupi.

On se ubio za Cope Libertatores i Ljanosa, Salvasa, Pampasa Južne Amerike, ako ne želi već da ide kod Arapa.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 23 jun 2024, 13:03

Pa Liverpul ga želi, Juventus Goretzku, Arsenal Gnabrija, PSG Comana, Real, Barca, City Kimmicha...

Bit će para.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 jun 2024, 13:52

Bayo je napisao/la:
23 jun 2024, 13:03
Pa Liverpul ga želi, Juventus Goretzku, Arsenal Gnabrija, PSG Comana, Real, Barca, City Kimmicha...

Bit će para.
Gdje si ti vidio to sve? Izvor?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: B1988K i 4 gosta.