Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ubjedljivo najbolja trka sezone.4 vozaca su mogla do pobjede.Na kraju Max se po obicaju najbolje snasao i pokazao klasu ponovno.Mislim da RB-u odavno rivali nisu bili blizi,tacnije Maxu.Checo je vec na ozbiljnim drogama.Steta Alonsa i onog ulaska u box kad su mjenjali gume 5 sekundi,hilo bi zaninljivo vidjeti da li Lewis moze ista do samog kraja.
Svs u svemu,ovi promjenjivi uslovi = zanimljivost
Svs u svemu,ovi promjenjivi uslovi = zanimljivost
McLaren je i bio najbrzi kad se staza prosusila u prvom stintu ... kako je bio setovan za kisu kad je na pocetku dok je bilo mokro kasnio 10 sec za Maxom ?Evander je napisao/la: ↑09 jun 2024, 22:16Kao sto sam i pretpostavio, Mclaren je bio setovan za kisu, Mercedes za suho. Steta prvog SC-a, bez toga Lando bi napravio ogromnu prednost, dovoljnu za pobjedu, bez obzira na suhu stazu kasnije. Vjerovatno bi Mclaren imao 1-2 na kraju. Ali, nekad ovako dobijes, nekad izgubis. Bitno je da pokazuju brzinu na razlicitim stazama i uslovima. Vec 4 utrke i to jako razlicite konfiguracije, u borbi su za pobjedu.
Vidim preuzeo si moj nacin komunikacije,a tamo glumis gospodu ljubi te Facko
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Jeste lijepo na ovom Sprotklubu 4K gledati ove utrke iz 2021.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Vestappen navodno još nije odbio Mercedes.
Ako mečka bude konkurentna u Barceloni ne bi me iznenadilo da Max potpiše. Mercedes je jako dobro izgledao prethodne 2 utrke što se za RB ne može baš reći (gledajući njihov standard posljednjih godina), osim toga Neweya neće biti sljedeće godine...
Ako mečka bude konkurentna u Barceloni ne bi me iznenadilo da Max potpiše. Mercedes je jako dobro izgledao prethodne 2 utrke što se za RB ne može baš reći (gledajući njihov standard posljednjih godina), osim toga Neweya neće biti sljedeće godine...
Max ako ode u Mercedes, otici ce jer gleda na 2026.
Veliki je upitnik nad Red Bullom za tu sezonu. Novi dobavljac motora, bez iskustva u F1, a ni Adrian vise nije tu. Da Hamilton nije otisao u Ferari, vjerujem da bi Max gledao da tamo ode.
Veliki je upitnik nad Red Bullom za tu sezonu. Novi dobavljac motora, bez iskustva u F1, a ni Adrian vise nije tu. Da Hamilton nije otisao u Ferari, vjerujem da bi Max gledao da tamo ode.
Red Bull se poceo polako gasiti nakon smrti Matesica. Ovo je sve minuli rad, ne bi me cudilo da se povuku skroz iz F1, mozda Andreti uleti tako sto kupi TorroRosso.
Cini se da je prelazak Neweya u Aston Martin gotova stvar. Bit ce to zanimljiva kombinacija sa Hondinim motorima od 2026.
Bit ce svega u kvalifikacijama. Bio je rezervisan na ovim trenimzima, ali ipak ocekujem Maxa na pol poziciji. Barcelona bi morala biti njegova prednost. Iza njega, ne znam sta bih rekao. Osim Pereza, svi ostali imaju sanse za P2 (mislim na vozace Mercedesa, Mclarena i Ferarija).
P.S. Lako moguce da ce Lekler i neko iz duela Hamilton-Strol dobiti kaznu.
P.S. Lako moguce da ce Lekler i neko iz duela Hamilton-Strol dobiti kaznu.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bearman je novi De Vries
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- akisarajevo92
- Kontakt:
Lando 

-
- Kontakt:
Svaka čast momčino 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kakav slobodan pad Ferrarija..
Norris
Norris

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Svaka čast Lando
Idemo sutra jako Maksmilijane odmah na startu
Idemo sutra jako Maksmilijane odmah na startu
MANIJACI JUG 1987
Landooooo
Sunce ti, kakav krug je izvukao
Maxu nije pomogla ni zavjetrina od Pereze
Castitke i Mercedesu, vracaju se.

Sunce ti, kakav krug je izvukao

Maxu nije pomogla ni zavjetrina od Pereze

Castitke i Mercedesu, vracaju se.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Obojica su pokupila, ako se ovo može nazvati zavjetrinom, rekao je Lando na pres konferenciji
MANIJACI JUG 1987
Ferariju je ovdje problem bio zadnji sektor, necjerovatno koliko su gubili u tom zadnjem sektoru
Trka bi mogla biti zanimljiva ako Max ne predje odmah na prvo mjesto, idealno bi bilo da izgubi koju poziciju na startu pa da imamo trku sutra
Neko link?
Ima li neko link?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.