FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Dobro je sve. Idemo odbraniti duplu krunu ove sezone.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Nije los stoper, ima finu visinu i genetiku, kao i brzinu. Mlad je i mora jednostavno igrati, gurati ga se i vjerujem da bi za 2 godine mogao biti solidan izlazni transfer ako bi Sarajevo odigralo dobre sezone u ligi i Evropi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2024, 14:59Šta misliš, hoće se moći snaći kod nas?Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2024, 14:41Jedinog igraca kojeg si mogao imati na trzistu i legitimnog U21 igraca i reprezentativca si uspio pustiti besplatno. Znaci ispustio si dobre pare i usrao sve kvalitetno uradjeno.
Mujkanovic ako nista uspije prodati igraca pa makar i za sitne pare, ali izmajmunise neki transfer i Tito je po tom pitanju.
Sa druge strane, naravno da ce Mujkic otici kad je skoro pola sezone proveo na lijevom beku jer Uprava zajedno sa trenerom cijelu sezonu je igrala sa 1 lijevom, matorim bekom i samo je bilo pitanje kad ce klonuti. A Mujkic zavaljen, na beku pogubljen i totalno neiskoristen u nastavku sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mujkica si dobio da ti igra federalnu, imas pouzdanog u21 igraca a on dobio minute, jednostavno se znalo jos na polusezoni da nece potpisat novi ugovor. Ne znam sta se sad pravi neka drama
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Zimus je vasa greska bila, kad je Mirvic htio da ga kupi, vi trazili 200 milja, mislim, buraz ko ce izvaliti te pare, a ima prakticno jos 4 mjeseca ugovora...Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2024, 15:28Nije los stoper, ima finu visinu i genetiku, kao i brzinu. Mlad je i mora jednostavno igrati, gurati ga se i vjerujem da bi za 2 godine mogao biti solidan izlazni transfer ako bi Sarajevo odigralo dobre sezone u ligi i Evropi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2024, 14:59Šta misliš, hoće se moći snaći kod nas?Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2024, 14:41Jedinog igraca kojeg si mogao imati na trzistu i legitimnog U21 igraca i reprezentativca si uspio pustiti besplatno. Znaci ispustio si dobre pare i usrao sve kvalitetno uradjeno.
Mujkanovic ako nista uspije prodati igraca pa makar i za sitne pare, ali izmajmunise neki transfer i Tito je po tom pitanju.
Sa druge strane, naravno da ce Mujkic otici kad je skoro pola sezone proveo na lijevom beku jer Uprava zajedno sa trenerom cijelu sezonu je igrala sa 1 lijevom, matorim bekom i samo je bilo pitanje kad ce klonuti. A Mujkic zavaljen, na beku pogubljen i totalno neiskoristen u nastavku sezone.
Da je Sloboda trazila 70 - 80 hiljada, te bi pare dobili i jos bi vam igrao do kraja sezone, isto kao za Kapetanovica, a ovako ode dijete kuci besplatno...
Nego , kakav si mi bruda?
Sto posto si u pravu sve za Mujkica, a i znalo se to da ce se mali vratit u Sarajevo, njemu hvala sto je igrao u Federalnoj ligi i pomogao nam da se vratimo, a to sto mi ne znamo zavrsit posao to je druga stvarVanja8 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 16:09Zimus je vasa greska bila, kad je Mirvic htio da ga kupi, vi trazili 200 milja, mislim, buraz ko ce izvaliti te pare, a ima prakticno jos 4 mjeseca ugovora...
Da je Sloboda trazila 70 - 80 hiljada, te bi pare dobili i jos bi vam igrao do kraja sezone, isto kao za Kapetanovica, a ovako ode dijete kuci besplatno...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Svako ima pravo da ide gdje želi, pokušali smo uzeti pare, nismo uspjeli. Ostao je kod nas do kraja sezone uz ostvaren cilj i to je to. Sad samo ganjati Pavlovića iz Posušja i imaš igrača identičnog kvaliteta i karakteristika, samo jedino starijeg dvije-tri godine.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 16:09Zimus je vasa greska bila, kad je Mirvic htio da ga kupi, vi trazili 200 milja, mislim, buraz ko ce izvaliti te pare, a ima prakticno jos 4 mjeseca ugovora...
Sta je sa Kenina Devedzica kakve su sanse da se vrati nama.
- Beduin
- Kontakt:
To je nasa pemetna Uprava, znaju posao.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 16:09Zimus je vasa greska bila, kad je Mirvic htio da ga kupi, vi trazili 200 milja, mislim, buraz ko ce izvaliti te pare, a ima prakticno jos 4 mjeseca ugovora...
A Devedzic kad je vidio kako je vani ni ne pomislja na povratak u Slobodu, to mu je zadnja opcija. Ovdje malo trenira i ceka razvoj dogadjaja hoce li naci slican angazman i naredne sezone, samo sto je tako duga pauza.
075 ❤
075 ❤
Suti bruda, Nalica moram na ramenima nosati, kako ste se vratili u PL tako i ja se vratih iz garaze...Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2024, 17:26To je nasa pemetna Uprava, znaju posao.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 16:09Zimus je vasa greska bila, kad je Mirvic htio da ga kupi, vi trazili 200 milja, mislim, buraz ko ce izvaliti te pare, a ima prakticno jos 4 mjeseca ugovora...
A Devedzic kad je vidio kako je vani ni ne pomislja na povratak u Slobodu, to mu je zadnja opcija. Ovdje malo trenira i ceka razvoj dogadjaja hoce li naci slican angazman i naredne sezone, samo sto je tako duga pauza.

Kakav si mi na ovoj vrelini ?
- Beduin
- Kontakt:
Znaci poceo si opet dobijatiVanja8 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 18:45Suti bruda, Nalica moram na ramenima nosati, kako ste se vratili u PL tako i ja se vratih iz garaze...Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2024, 17:26To je nasa pemetna Uprava, znaju posao.Vanja8 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 16:09
Zimus je vasa greska bila, kad je Mirvic htio da ga kupi, vi trazili 200 milja, mislim, buraz ko ce izvaliti te pare, a ima prakticno jos 4 mjeseca ugovora...
A Devedzic kad je vidio kako je vani ni ne pomislja na povratak u Slobodu, to mu je zadnja opcija. Ovdje malo trenira i ceka razvoj dogadjaja hoce li naci slican angazman i naredne sezone, samo sto je tako duga pauza.![]()
Kakav si mi na ovoj vrelini ?
Nemoj reci da ti je zena iz Zivinica pa si poceo govoriti "bruda" haha.
Dobro je mashAllah, valja raditi i privredjivati, a i ljeto nastupa pa i formu valja odrzavati na ovoj vrelini. Al nema predaje.
Skoro sam bio tamo, odilazio podstanarku da vidim skusa li

075 ❤
075 ❤
Nije vala, prodjem ja Zivinice ,ja sam na lijevu stranu,Gracanica...Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2024, 18:52Znaci poceo si opet dobijati
Nemoj reci da ti je zena iz Zivinica pa si poceo govoriti "bruda" haha.
Dobro je mashAllah, valja raditi i privredjivati, a i ljeto nastupa pa i formu valja odrzavati na ovoj vrelini. Al nema predaje.
Skoro sam bio tamo, odilazio podstanarku da vidim skusa li![]()

-
- Kontakt:
Mislim skoro pa nikakve.
Sto zbog tretmana koji je imao u klubu, pogotovo zadnje 2 godine, sto zbog dobre sezone na Kipru.
Vjerovatno ce mu prioritet bit opet negdje vani da ide, sto i vjerujem da ce ostvarit. Jer statistika i minutaza iz prethodne sezone mu itekako idu u prilog.
Kako vidim Beduin je vec napisao da se ovdje vec priprema za narednu sezonu.
Kako god, Sloboda mu je zadnja opcija, na nasu zalost.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Poznavajuci vas mentalitet tesko.Jedina sansa je da igra kao stoper,bek nikako jer je momak na bekovskoj poziciji stvarno beskoristan u federalnoj,a sad zamisli kakav bi bio da igra beka u premijer ligi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2024, 14:59Šta misliš, hoće se moći snaći kod nas?Beduin je napisao/la: ↑22 jun 2024, 14:41Jedinog igraca kojeg si mogao imati na trzistu i legitimnog U21 igraca i reprezentativca si uspio pustiti besplatno. Znaci ispustio si dobre pare i usrao sve kvalitetno uradjeno.
- Beduin
- Kontakt:
Evo ako premijer TK kaze da ce pomoci onda znas da smo na konju. Ja bih rekao na vibratoru 
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ma katastrofa.Opstina selji dala 4,7 mil za tribinu,a ovi iz kantona naseg ne mogu izdvojiti novac da se napravi normalan stadion pa da i sve ekipe iz TK koje bi eventualno usle u premijer ligu mogle igrati na Tusnju i da imas jedan normalan stadion na kantonu.A i ovi nasi debili bi trebali preko kantona probati uticati na federaciju da daju i nama barem milion kao ovima iz mostara.Jer na osnovu cega ovi mogu dobiti a mi ne mozemo .Al kako vrijeme prolazi izgleda da ni "vasima" (odnosi se na vlast)iz Tuzle nije u interesu da se ista poduzme po pitanju stadiona.
- Beduin
- Kontakt:
Velez je postao SDA projekat, iako to mnogi u Mostaru ne zele priznati, a ko vedri i oblaci na TK nivou? Pametnom dosta.Bosanac1997 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:06Ma katastrofa.Opstina selji dala 4,7 mil za tribinu,a ovi iz kantona naseg ne mogu izdvojiti novac da se napravi normalan stadion pa da i sve ekipe iz TK koje bi eventualno usle u premijer ligu mogle igrati na Tusnju i da imas jedan normalan stadion na kantonu.A i ovi nasi debili bi trebali preko kantona probati uticati na federaciju da daju i nama barem milion kao ovima iz mostara.Jer na osnovu cega ovi mogu dobiti a mi ne mozemo .Al kako vrijeme prolazi izgleda da ni "vasima" (odnosi se na vlast)iz Tuzle nije u interesu da se ista poduzme po pitanju stadiona.
Da bismo legitimno trazili i dobijali pare na vecem nivou, morali bismo mijenjati kompletnu politicku svijest i glas na izborima. Kao sto su nam i ceste jadne i propale, a kanton sa najvise registrovanih auta i najvise ceste, a prednjaci Tuzla na TK, a onda se provozas kroz Miladije do Brcanske i sve ti bude jasno.
075 ❤
075 ❤
Eno vlada tk radi stadion u lukavcu…
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Velež SDA projekatBeduin je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:24Velez je postao SDA projekat, iako to mnogi u Mostaru ne zele priznati, a ko vedri i oblaci na TK nivou? Pametnom dosta.Bosanac1997 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:06Ma katastrofa.Opstina selji dala 4,7 mil za tribinu,a ovi iz kantona naseg ne mogu izdvojiti novac da se napravi normalan stadion pa da i sve ekipe iz TK koje bi eventualno usle u premijer ligu mogle igrati na Tusnju i da imas jedan normalan stadion na kantonu.A i ovi nasi debili bi trebali preko kantona probati uticati na federaciju da daju i nama barem milion kao ovima iz mostara.Jer na osnovu cega ovi mogu dobiti a mi ne mozemo .Al kako vrijeme prolazi izgleda da ni "vasima" (odnosi se na vlast)iz Tuzle nije u interesu da se ista poduzme po pitanju stadiona.
Da bismo legitimno trazili i dobijali pare na vecem nivou, morali bismo mijenjati kompletnu politicku svijest i glas na izborima. Kao sto su nam i ceste jadne i propale, a kanton sa najvise registrovanih auta i najvise ceste, a prednjaci Tuzla na TK, a onda se provozas kroz Miladije do Brcanske i sve ti bude jasno.

Kad skontate da nije bitna stranka neko ljudi koji se bore za svoj kraj a ne za lični interes. Pogledaj samo ko predstavlja TK na višim nivoim iz svih stranaka i sve će ti biti jasno. Samo je žalosno što se Sloboda koristi u promociju isključivo jedne partije od koje nema nikakve koristiti, hercegovci su sve preuzeli sa 2-3 k glasova a ovi naši poltroni samo gledaju na to

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Da, upravo tako. Pogledaj ko su im članovi upravnog odbora i predsjednici od kraja rata pa do danas.Slobodas je napisao/la: ↑23 jun 2024, 13:49Velež SDA projekatBeduin je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:24Velez je postao SDA projekat, iako to mnogi u Mostaru ne zele priznati, a ko vedri i oblaci na TK nivou? Pametnom dosta.Bosanac1997 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:06
Ma katastrofa.Opstina selji dala 4,7 mil za tribinu,a ovi iz kantona naseg ne mogu izdvojiti novac da se napravi normalan stadion pa da i sve ekipe iz TK koje bi eventualno usle u premijer ligu mogle igrati na Tusnju i da imas jedan normalan stadion na kantonu.A i ovi nasi debili bi trebali preko kantona probati uticati na federaciju da daju i nama barem milion kao ovima iz mostara.Jer na osnovu cega ovi mogu dobiti a mi ne mozemo .Al kako vrijeme prolazi izgleda da ni "vasima" (odnosi se na vlast)iz Tuzle nije u interesu da se ista poduzme po pitanju stadiona.
Da bismo legitimno trazili i dobijali pare na vecem nivou, morali bismo mijenjati kompletnu politicku svijest i glas na izborima. Kao sto su nam i ceste jadne i propale, a kanton sa najvise registrovanih auta i najvise ceste, a prednjaci Tuzla na TK, a onda se provozas kroz Miladije do Brcanske i sve ti bude jasno.![]()
Kad skontate da nije bitna stranka neko ljudi koji se bore za svoj kraj a ne za lični interes. Pogledaj samo ko predstavlja TK na višim nivoim iz svih stranaka i sve će ti biti jasno. Samo je žalosno što se Sloboda koristi u promociju isključivo jedne partije od koje nema nikakve koristiti, hercegovci su sve preuzeli sa 2-3 k glasova a ovi naši poltroni samo gledaju na to![]()
![]()
Realno Sloboda ne zanima ni naše lokalne političare, nebitno iz koje stranke, a kamo li ove sa kantona

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!