Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
"Interesantno" je bilo. Kontam prvo meni osigurač ispao.. onda vidim da je u zgradi haman. Pa poslije pišu na grupi da u Sarajevu je prekid.. onda u zemlji pa regionu.. Samo sam čekao tenkove odnekle da vidim.
Nema se tu šta posebno razmišljati, ekstremne vremenske prilike uzrokovale havariju.
Moja je svojevremeno bila ubjeđena da joj prisluškuju razgovore.
najstrasnije od svega da pojedine drzave kao BiH i Hrv zavise od jedne sklopke u Albaniji, znaci kad to zatreba mogu ti iskljuciti struju i vratiti te kameno doba u sekundiHariTz je napisao/la: ↑21 jun 2024, 23:24Moja je svojevremeno bila ubjeđena da joj prisluškuju razgovore.
"Birani pretplatnik je trenutno nedostupan"
"Kako ona koza zna jel' nedostupna"..
Nema tu šta se objašnjavati osim se složiti![]()
![]()
Ne znam prirodu kvara, ali su vremenske prilike ovih dana baš specifične. Uz vrelinu imaš i ovaj pijesak u zraku, vjerovatno su i sklopovi za hlađenje radili otežano.NoDi80 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 23:20Sta cu zakljuciti osim da jedan navodni kvar moze napraviti haos u cijelom regionu
Cudno hari skroz isto ko u filmu nekom
Da je to samo jedan grad pa hajde zaboravio bih vec nego region cijeli
Pikachu bilo je i gorih dana pa se ovo nije desavalo
Ne znam sta da ti kazem
Ma kontam ljeto je pa hajde u toku dana, nek je malo vruće ali sad u ova doba šta je ovo. Još sam osoba koja više voli zimu i minuse pa je još gore onda.
Ma do 30 stepeni mi je podnošljivo po danu, ali je noću baš toplo, plus je zrak težak. Također više volim zimu nego ljeto, samo što ni prave zime nema već par godinaH8Z7 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 00:40Ma kontam ljeto je pa hajde u toku dana, nek je malo vruće ali sad u ova doba šta je ovo. Još sam osoba koja više voli zimu i minuse pa je još gore onda.
Bez puno okolišanja zaobiđi ti to.BIHpatriota je napisao/la: ↑22 jun 2024, 02:01Da li je agencija za nekretnine Area iz Sarajeva "pouzdana"? Vidim kao agnet se kod njih pojavljuje neka Edina Mutevelic, a kad ukucam to ime u google, vidim da je neka Edina Mutevelic hapsena u akciji Pravda sa Alijom Delimustaficem oko nekih malverzacija , pa da li neko zna da li je rijec o toj Edini i da li je ona vlasnica te agencije?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 2 gosta.