sutra zbog ovog veličanstvenog prijema ides od jedne do druge sarajevske pekare da poguras albansku mikroekonomiju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ramo Isače i Katice Debilu, **** li vam majke opet. I vama onima koji vas podržavaju!Sarajevo: Pucnjava na Baščaršiji, najmanje jedna osoba ranjena
E vala i ti znaš gubiti vrijeme ...Virtu4l je napisao/la: ↑21 jun 2024, 00:24Sad sam malo pogledao Zahiragića kod Emele. Prosto je nevjerovatno šta smo mi sebi kao narod dozvolili, da su takve nepismene karikature istaknuti političari. Čovjek ne može sastaviti jednu jasnu i razgovijetnu rečenicu, na stranu kontekst koji je uglavnom uvijek promašen i odgovor koji nema veze sa pitanjem.
Sad samo zamisliš da se on redovno sastaje sa stranim partnerima, ambasadorima, diplomatama i predstavnicima zapadnih zemalja. Ne smijem ni pomisliti kako ti ljudi reaguju na ovo.
Sda cobani najgora sorta iz reda BosnjakaVirtu4l je napisao/la: ↑21 jun 2024, 00:24Sad sam malo pogledao Zahiragića kod Emele. Prosto je nevjerovatno šta smo mi sebi kao narod dozvolili, da su takve nepismene karikature istaknuti političari. Čovjek ne može sastaviti jednu jasnu i razgovijetnu rečenicu, na stranu kontekst koji je uglavnom uvijek promašen i odgovor koji nema veze sa pitanjem.
Sad samo zamisliš da se on redovno sastaje sa stranim partnerima, ambasadorima, diplomatama i predstavnicima zapadnih zemalja. Ne smijem ni pomisliti kako ti ljudi reaguju na ovo.
Od kako sam kupio Teslu, ovaj Y model, ne brinem o cijenama goriva.
Zaniolo jesi to ti tebra hahah
Ja koristim MyEnergiZappi punjač kući. Nije puno koštao, sramota me i reći cijenu.Asteriks je napisao/la: ↑21 jun 2024, 11:26A dobro, zato ćeš se brinuti o punionicama kojih je u našoj zemlji svega oko 300, od čega tek 15ak onih za brzo punjenje.
Na punionici od 22 kW treba par sati punjenja, naravno ako je koja slobodna, ali obzirom na broj EV u BiH, vjerovatno jest.![]()
Ako se puni kući onda ide ugradnja Wallboxa i skopčaj ga cijelu noć.
Domet Tesle Y sa uključenim potrošačima i vožnjom u realnim okolnostima je oko 400 km.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.