Ee kakva su to vremena bila.
Ma Raka ne bi priznavao ni VAR, ni ništa.
Al ipak nije mala stvar, nova tehnologija po prvi put u domaćem fudbalu (nogometu) .
Tesko, teren je od umjetne trave. Stadion je prenamijenjen za koristenje od strane skola fudbala
Bosanac1997 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 19:30Fulio je on zivot
A posebno ovaj dioStadion Bilino Polje u Zenici bit će rekonstruisan do utakmica Lige nacija u septembru
O Bilinom Polju kao nacionalnom stadionu kazao je da su u toku razgovori.
Bosanac1997 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 19:30Fulio je on zivot
Hvala što me spomenu
Šerbetom cu da zalijem. Sto se psovanja ticesvrakino1921 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 17:09Hvala što me spomenu
Ja sam se samo borio za svoju Grbavicu
Ne znam šta je tu loše - iako su me ovdje svi pljuvali i osnovali mi najmilije i ponižavali - kao što se vidi u gornjim postovima - cak i moderatoru godra što me pljuje forumaš
Drago ti je i tako i treba i ti si se pošteno borio i za Zenicu i za Čelik i za Bilino polje
Ako budeš odlucio da zaliješ ovu vijest - popij za mene al jedan sok po mogućnosti od brusnice nemoj alkohol jer ja sam MUMIN
Bit cu ponosan ako tamo u Njemackoj se sjetiš mene kao ovdje na forumu
SRETNO
Vala, uz ofarbanu ogradu, skinute mreže i nove stolice, stadion bi svanuo samo tako, da se ne priča o većim ulaganjimaavenija je napisao/la: ↑20 jun 2024, 17:38
Uglavnom više ograda i žica nema nego full ugodjaj od prvog reda do travnjaka. Kada rade značajnije zahvate trebali su i te stolice zamjeniti i cao. I savez i grad imaju i previše novca i neka bude elitni stadion. Pratim svaki detalj. 4 mjeseca je do Njemačke, treba ispuniti zahtjeve da dobijes licencu za stadion za elitnu grupu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.