UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Danas svim srcem uz alpske srbe
- Shategabri
- Kontakt:
Pređeš li koji put u istočni dio grada ili je most granica?
Koševo Zapad
Živim u Hrvatskoj, ali naravno da ne mrzim prelijepe dvije pokrajine Bosnu, i pogotovo Hercegovinu. Ali ne sviđa mi se što su granice trenutno takve kakve jesu. Ali ako ćeš iskreno, ne ložim se više toliko na te priče, mislim da svi imamo puno većih problema. Što ne znači da ćemo se mi odreći svog identiteta i povijesti, samo da bi se vi osjećali bolje.invincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:52Mozete li molim vas za citatelje ovog foruma podjeliti kakav je osjecaj mrziti drzavu u kojoj ste rodjeni i u kojoj zivite?mostar35 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:35Žao mi je nemam nikakvu emociju prema Bih reprezentaciji. Ne osjećam povezanost s tim momcima. Ista mi je kao Gruzija, Škotska itd. Siguran da su Dzeko i svi ti Ahmedi, Gazije, Hadzuke , Tahiri, dobri momci, ali ne doživljavam ih kao svoje sunarodnjake.
Srcu ne možeš zapovijedati.

- Shategabri
- Kontakt:
Ako već živiš u Hrvatskoj, onda bi trebao sam sebi priznati da su ti snovi o velikoj Hrvatskoj pokopani ulaskom u EU.mostar35 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:00Živim u Hrvatskoj, ali naravno da ne mrzim prelijepe dvije pokrajine Bosnu, i pogotovo Hercegovinu. Ali ne sviđa mi se što su granice trenutno takve kakve jesu. Ali ako ćeš iskreno, ne ložim se više toliko na te priče, mislim da svi imamo puno većih problema. Što ne znači da ćemo se mi odreći svog identiteta i povijesti, samo da bi se vi osjećali bolje.invincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:52Mozete li molim vas za citatelje ovog foruma podjeliti kakav je osjecaj mrziti drzavu u kojoj ste rodjeni i u kojoj zivite?mostar35 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:35
Žao mi je nemam nikakvu emociju prema Bih reprezentaciji. Ne osjećam povezanost s tim momcima. Ista mi je kao Gruzija, Škotska itd. Siguran da su Dzeko i svi ti Ahmedi, Gazije, Hadzuke , Tahiri, dobri momci, ali ne doživljavam ih kao svoje sunarodnjake.
Srcu ne možeš zapovijedati.![]()
Odrekli ste se puno toga da bi pristupili EU, ostalo je još klimati glavom na ono što iz Brisela kažu.
Ista sudbina očekuje i BiH, s tim da je ovaj status quo kod nas nekakva barijera zasad, pa smo još daleko od toga da preuzmemo štafetu najsiromašnije članice EU od Hrvatske.
Koševo Zapad
Kako je moguće da jedan paćenik uvijek navuče 10 ljudi koji se onda vrte u krug sa političko etničkim temama gdje niko nikoga ne uvjeri ni u šta. Zar nije jednostavno lika stavit na ignore listu i miran, niti će išta više i napisati. I tako desetak likova plus sa duplim akauntima.
- Shategabri
- Kontakt:
Da je jednostavno, niko ne bi odgovarao na 5-6 goreckinih profila
Možeš ti stavljati na ignore koliko hoćeš, krene kvotanje i opet većinu gluposti vidiš.

Možeš ti stavljati na ignore koliko hoćeš, krene kvotanje i opet većinu gluposti vidiš.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Pišeš li i tamo cijeli dan ili samo na bh.forumu?mostar35 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:50Kakav mazohizam? Ja uživam podučavati ljude nekim stvarima. a vama treba puno toga objasniti. Iako vam teško ulazi u glavurde. Realno, Bošnje su uvijek prvi koji počinju s nezgodnim temama.minimalist je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:47
Emocionalni mazohizam ili nemaš pristup hrvatskim sportskim forumima?
Imam pristup raznim forumima, nije ovo jedini koji pratim.
Daj ne citirajte debila. Ne moramo svaki put citati njegove debilne upise, iako nam je na ignore listi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ide na prediktoru 2 1 za janeze uz to da srbi daju prvi go
Ima istine u ovome što pišeš, ali to i dalje ne mijenja neke historijske činjenice.Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:03
Ako već živiš u Hrvatskoj, onda bi trebao sam sebi priznati da su ti snovi o velikoj Hrvatskoj pokopani ulaskom u EU.
Odrekli ste se puno toga da bi pristupili EU, ostalo je još klimati glavom na ono što iz Brisela kažu.
Ista sudbina očekuje i BiH, s tim da je ovaj status quo kod nas nekakva barijera zasad, pa smo još daleko od toga da preuzmemo štafetu najsiromašnije članice EU od Hrvatske.
Kako koji dan. Ali nikad cijeli dan.

Zadnja izmjena: mostar35, dana/u 20 jun 2024, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
Moguće je jer ljudi vole da se raspravljaju. Apsolutno gubljenje vremena, živaca i energije.sljivo je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:03Kako je moguće da jedan paćenik uvijek navuče 10 ljudi koji se onda vrte u krug sa političko etničkim temama gdje niko nikoga ne uvjeri ni u šta. Zar nije jednostavno lika stavit na ignore listu i miran, niti će išta više i napisati. I tako desetak likova plus sa duplim akauntima.
Uživajte u Euru i navijajte za koga god želite, mora li se sve zatrovati temama koje nisu za sportskog foruma?
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
- Shategabri
- Kontakt:
Niti će promijeniti (svi imamo svoje verzije, jel - koje su toliko prilagođene da niko više ne zna šta je istina), al ako idemo smjerom europskog jedinstva, onda to ostaje štivo za uz ognjište.mostar35 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:08Ima istine u ovome što pišeš, ali to i dalje ne mijenja neke historijske činjenice.Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:03
Ako već živiš u Hrvatskoj, onda bi trebao sam sebi priznati da su ti snovi o velikoj Hrvatskoj pokopani ulaskom u EU.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Inače se i na samu temu pišu stvari koje su uglavnom gluposti neiživljenih derišta i umobolnika kojima je forum terapija.PikachuSA je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:09Moguće je jer ljudi vole da se raspravljaju. Apsolutno gubljenje vremena, živaca i energije.sljivo je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:03Kako je moguće da jedan paćenik uvijek navuče 10 ljudi koji se onda vrte u krug sa političko etničkim temama gdje niko nikoga ne uvjeri ni u šta. Zar nije jednostavno lika stavit na ignore listu i miran, niti će išta više i napisati. I tako desetak likova plus sa duplim akauntima.
Uživajte u Euru i navijajte za koga god želite, mora li se sve zatrovati temama koje nisu za sportskog foruma?
Malo je konkretne priče, uglavnom neko neorginalno trolanje.
Koševo Zapad
Hrvat bi to ovako napisao:mostar35 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:55Šta smo sad...bošnje različitih vjeroispovjesti ili pokatoličeni srbi?ArtVandelay je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:49
Ti si "hrvat" jer su i od kako su pratri to nametnuli... za ime hrvatsko u Bosni niste ni znali do 1900-i neke nego ste pjevali pjesme o jugovićima, caru dušanu, o milošu obiliću...
Vi ste pokatoličeni srbi, bili i ostali.
Krrrrrrvi ti
Vidiš da ste malo izgubljeno pleme koje ne zna gdje da puca.
Što smo sad...Bošnjaci različitih vjeroispovjesti ili pokatoličeni Srbi?
Vi ste malo izgubljeno pleme, koje ne zna gdje pucati.
Vidiš razliku? Ipak si ti Bošnjo, što nije ništa slabo, vjeruj mi i ne boli.
Ništa ti to ne znači. Ja uvijek pokušavam da se malo prilagodim forumu na kojem pišem i ponekad volim miksati hrvatski, srpski i bošnjački.
Nedostaju sankcije, pojedinci se iživljavaju jer im se može. Ako se ovako nastavi, vjerujem da će do juna sljedeće godine većina normalnih forumaša prestati pisati, jer ovaj forum sve više i više gubi smisao.Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:12Inače se i na samu temu pišu stvari koje su uglavnom gluposti neiživljenih derišta i umobolnika kojima je forum terapija.PikachuSA je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:09Moguće je jer ljudi vole da se raspravljaju. Apsolutno gubljenje vremena, živaca i energije.sljivo je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:03Kako je moguće da jedan paćenik uvijek navuče 10 ljudi koji se onda vrte u krug sa političko etničkim temama gdje niko nikoga ne uvjeri ni u šta. Zar nije jednostavno lika stavit na ignore listu i miran, niti će išta više i napisati. I tako desetak likova plus sa duplim akauntima.
Malo je konkretne priče, uglavnom neko neorginalno trolanje.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Sirotinja se svadja i oni nezadovljni privatnim zivotom
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
što se ne đerešitemostar35 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:08Ima istine u ovome što pišeš, ali to i dalje ne mijenja neke historijske činjenice.Shategabri je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:03
Kako koji dan. Ali nikad cijeli dan.![]()
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.