UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Uvijek protiv Srbije, Hrvatske i Njemacke. 

I temu sjebaše, gdje god dođu neredi i rasulo 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jesi to i ti na strani Azzura ovaj EURO?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Morate priznati da su Hrvati najpošteniji po tom pitanju.Evander je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:48I dalje ti ne odgovori, zasto idete na mrski satanisticki zapad i hrlite da tamo radite, a niko u Rusiju da ode?
Kako to da zastupate vrijednosti jednih, a za sebe birate ove druge, koji su zlo?
Ako ti se svidaju Rusija, Bjelorisija, Iran i Sjeverna Koreja, ako zelis po njihovim nacelima da zivis, zar nije logicno da idete u te drzave?
Isto vrijedi i za Bosnje koje hvale Erdogana, a niko u Tursku da ode.
Navijam ja za Italiju tradicionalno na prvenstvima

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hrvati ko Hrvati jesu, ako na njih mislis? Ali mi Bosnjaci svih vjeroispovijesti u nasoj drzavi, eh to je vec upitno, ima nas svakakvih, pocevsi od tebemostar35 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:51Morate priznati da su Hrvati najpošteniji po tom pitanju.Evander je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:48I dalje ti ne odgovori, zasto idete na mrski satanisticki zapad i hrlite da tamo radite, a niko u Rusiju da ode?
Kako to da zastupate vrijednosti jednih, a za sebe birate ove druge, koji su zlo?
Ako ti se svidaju Rusija, Bjelorisija, Iran i Sjeverna Koreja, ako zelis po njihovim nacelima da zivis, zar nije logicno da idete u te drzave?
Isto vrijedi i za Bosnje koje hvale Erdogana, a niko u Tursku da ode.
Svaki "sprd" im ide na nesto nacionalno. Tako je to kad odrastas sa uvjerenjem da su sve susjedne zemlje zapravo tvoje. I poslije kukanje svi ih mrze.

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Po cemu si ti Hrvat? To sto ti kazes da si Hrvat ili sto su vam uvalili tu spiku te ne cini Hrvatom, znas da sam u pravu, to ti je jos teze, pa se koprcas ovdje na forumu. Bosnjacino jedna zatrovana

Ovaj Mostarac je jedini glupi kockoglavi smarac ove godine. Vjerovatno su se drugi zbog losih rezultata zavukli u rupice. 

Tesko je navijati za troprstase
-
- Kontakt:
i ovaj EURO mi se zgadio, previše politike, barbarizma, seljacizma, krkanluka i slično, o čemu govori i ova tema, a nogomet u drugom planu, a kakve smo tekme gledali...
daj te kvalifikacije za evropske kupove...
zar i ti sine Ivane!?
Čuj, Hrvati da se zavuku u rupe zbog loših rezultata.
**** ću vas dok god komentirate Hrvatsku, sport općenito i dok imate sportski forum.
Jer da imate imalo obraza, ništa od toga ne bi trebalo biti u vašem životu. Nije to za vas. Koliko vam treba da to prihvatite?
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Bosnje su najveci antitalenti na svijetu. Ja sve komentarisem objektivno.mostar35 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:09Čuj, Hrvati da se zavuku u rupe zbog loših rezultata.
**** ću vas dok god komentirate Hrvatsku, sport općenito i dok imate sportski forum.
Jer da imate imalo obraza, ništa od toga ne i trebalo biti u vašem životu. Nije to za vas. Koliko vam treba da to prihvatite?

mostar35 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:09Čuj, Hrvati da se zavuku u rupe zbog loših rezultata.
Jer da imate imalo obraza, ništa od toga ne bi trebalo biti u vašem životu. Nije to za vas. Koliko vam treba da to prihvatite?

Bosnjace katolicke vjeroiposvjesti, smiri malo dozivljaje.
Pa jedni te isti svaki put ispoljavaju svoja nakaradna politička stajališta i stavove a moderacije nigdje. Bitno da admin povlači crtu i ima nultu toleranciju na streamove u NBA temi i zbog istih prijeti banovima dok se ovdje orgija bez ikakvih posljedica.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:07i ovaj EURO mi se zgadio, previše politike, barbarizma, seljacizma, krkanluka i slično, o čemu govori i ova tema, a nogomet u drugom planu, a kakve smo tekme gledali...

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.