Srbija 1:1
Njobe brat i vlahovic za srbiju, vjeruj mi

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
To za termin si u pravu, ali cijenim da su ti dijasporaši planirali utakmicu i uzimali slobodne dane.jedanjeborac je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:32
Očajan je termin. Radni dan, mnogo naših radi u to doba i ne znam šta bih rekao. Jedino da su se baš ljudi iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore iscimali, a ne djeluje mi da ima i minimum hajpa oko prvenstva, tako da... I 20k na tribinama biće odlična brojka, toliko će otprilike biti i Slovenaca.
AJ SRBIJA!
Pa zar nisu ti vaši zaposleni u Rusiji ?jedanjeborac je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:32Očajan je termin. Radni dan, mnogo naših radi u to doba i ne znam šta bih rekao. Jedino da su se baš ljudi iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore iscimali, a ne djeluje mi da ima i minimum hajpa oko prvenstva, tako da... I 20k na tribinama biće odlična brojka, toliko će otprilike biti i Slovenaca.deantinho je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:09Biće Srba u Minhenu 50k, samo je pitanje koliko ih ima karte. Baš veliki broj ljudi je nakon prve utakmice odlučio put Minhena, mislim da na ljude iz našeg regiona, ne na gastarbajtere.
Kako god, nadam se da reprezentacija može odigrati jednu dobru utakmicu. Nemam dilemu da je ovaj sastav Srbije kvalitetniji od slovenačkog, ali kvalitetniji je i od bugarskog, pa se nisu proslavili.
AJ SRBIJA!
Srbi se žale na nečiji nacionalizam?invincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:37Fkt jucer nisam cuo ove povike ubiji srbina, al sad kad sam pogledo bas se cuje![]()
Mada realno i ovi srbi teske placipi.cke ...oni vrijedjaju sve redom bez ikakvo pardona, onda im jednu odgovoris oni se lafo zgrazavajupa jbt isto ko da si krimos koji zivi taj zivot, puca na druge, nasilan, itd...i onda ga neko drugi upuca i on ga prijavi policiji
![]()
![]()
Odlucite se jbt![]()
Sto Bosnjaci odose da prime vakcinu u Beograd?Rodju je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:52Pa zar nisu ti vaši zaposleni u Rusiji ?jedanjeborac je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:32Očajan je termin. Radni dan, mnogo naših radi u to doba i ne znam šta bih rekao. Jedino da su se baš ljudi iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore iscimali, a ne djeluje mi da ima i minimum hajpa oko prvenstva, tako da... I 20k na tribinama biće odlična brojka, toliko će otprilike biti i Slovenaca.deantinho je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:09Biće Srba u Minhenu 50k, samo je pitanje koliko ih ima karte. Baš veliki broj ljudi je nakon prve utakmice odlučio put Minhena, mislim da na ljude iz našeg regiona, ne na gastarbajtere.
Kako god, nadam se da reprezentacija može odigrati jednu dobru utakmicu. Nemam dilemu da je ovaj sastav Srbije kvalitetniji od slovenačkog, ali kvalitetniji je i od bugarskog, pa se nisu proslavili.
AJ SRBIJA!
Što odoše ti vaši u Njemačku ? Zar nije tamo neprijateljski, truli i prokleti Zapad ?
Pa ja, juce siptari i hrvati pjevali ubiji srbina, eno , hoce da napuste euroJudd je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:54Srbi se žale na nečiji nacionalizam?invincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:37Fkt jucer nisam cuo ove povike ubiji srbina, al sad kad sam pogledo bas se cuje![]()
Mada realno i ovi srbi teske placipi.cke ...oni vrijedjaju sve redom bez ikakvo pardona, onda im jednu odgovoris oni se lafo zgrazavajupa jbt isto ko da si krimos koji zivi taj zivot, puca na druge, nasilan, itd...i onda ga neko drugi upuca i on ga prijavi policiji
![]()
![]()
Odlucite se jbt![]()
![]()
Zato sto su nekarakterni. A sad ti odgovori, zasto Srbi hrle na mrski zapad, a Rusiju hvale?Kristijan je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:55Sto Bosnjaci odose da prime vakcinu u Beograd?Rodju je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:52Pa zar nisu ti vaši zaposleni u Rusiji ?jedanjeborac je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:32
Očajan je termin. Radni dan, mnogo naših radi u to doba i ne znam šta bih rekao. Jedino da su se baš ljudi iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore iscimali, a ne djeluje mi da ima i minimum hajpa oko prvenstva, tako da... I 20k na tribinama biće odlična brojka, toliko će otprilike biti i Slovenaca.
AJ SRBIJA!
Što odoše ti vaši u Njemačku ? Zar nije tamo neprijateljski, truli i prokleti Zapad ?
Sto odose u Republiku Srpsku da kupuju brasno kad je zafalilo?
Sto se masovno prijavljuju za muzicka i rijaliti takmicenja po Srbiji?
Sto hiljade gradjevinaca radi po Srbiji?
I tako u nedogled...i sad cemo na osnovu toga rec pa nije to isto...
Napustit će ga svakako ali tragikomedija je da se oni žale na takvo što.invincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:59Pa ja, juce siptari i hrvati pjevali ubiji srbina, eno , hoce da napuste euroJudd je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:54Srbi se žale na nečiji nacionalizam?invincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:37Fkt jucer nisam cuo ove povike ubiji srbina, al sad kad sam pogledo bas se cuje![]()
![]()
![]()
Odlucite se jbt![]()
![]()
vjrvatno vucic saziva vijece odbrane ili kako se vec zove
![]()
Pa i nije isto.Kristijan je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:55Sto Bosnjaci odose da prime vakcinu u Beograd?Rodju je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:52Pa zar nisu ti vaši zaposleni u Rusiji ?jedanjeborac je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:32
AJ SRBIJA!
Jes, i što Srbija otvara predstavništva firmi po FBiH, što uvozi sve i svašta u tu istu FBiH....Kristijan je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:55Sto Bosnjaci odose da prime vakcinu u Beograd?Rodju je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:52Pa zar nisu ti vaši zaposleni u Rusiji ?jedanjeborac je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:32
AJ SRBIJA!
I dalje ti ne odgovori, zasto idete na mrski satanisticki zapad i hrlite da tamo radite, a niko u Rusiju da ode?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.