UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Ma grupna faza je za raju, realno ima svakakvih ekipa.
Do sada fakat jest top, ali stignu nam se još usrati u ćejf.. kad budu izjednačeniji dueli, veći ulozi, ovo ono. Ima tu potencijala za masu mrtvih utakmica.
Do sada fakat jest top, ali stignu nam se još usrati u ćejf.. kad budu izjednačeniji dueli, veći ulozi, ovo ono. Ima tu potencijala za masu mrtvih utakmica.
The saddest thing in life is wasted talent.
- JayCatwright
- Kontakt:
Zadnji gol je top. Sjećaju li se @alankardec i @marconato?
Neka stranica da ima snimke utakmica ili duzi highlightsi?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
zbog njega sam svojevremeno uzimao Basel na PES-u, brz prodoran i a ljevica bila skoro kao kod Adriana
Don't believe the hype.
Zanimljiv dan pred nama 
Inače koliko sam shvatio, ovi live linkovi na BHRT portalu važe samo za gledaoce koji žive unutar granica BiH.
https://bhrt.ba/euro-2024-na-bhrt-srbij ... ja-italija
Inače koliko sam shvatio, ovi live linkovi na BHRT portalu važe samo za gledaoce koji žive unutar granica BiH.
Moguće, znam da je npr. za pristup većini sadržaja na ORF ON (ex ORF TVthek) platformi neophodno da budeš u Austriji.galia95 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 02:57Zanimljiv dan pred nama
Naravno, tome se može lagano dohakati pomoću VPN-a

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Kljuc uspjeha hrvatskog fudbala nije Mamic nego drzava koja je ulozila masne pare u fudbal.
Zasto Mamic nista ne napravi u fudbalu u BIH? Pa zato sto zna da se ovdje ne ulaze ni 20 posto koliko u Hrvatskoj.
Pa u BiH uopće nije u sferi fudbala..u CRO.je imao svu mogućnost za manevrisanje..u BiH se krije od
hrvatskog pravosuđa,hoda po dernecima,jed(b)e,pije i uživa..
- DragonReborn
- Kontakt:
Zapravo Škije, tj. "Sloveni".
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- alan_kardec
- Kontakt:
Danas protiv Slovenije napasti, ali pametno, strpljivo i gol će doći, ubijeđen sam u to. Favoriti smo, treba to opravdati.
Nije loš ni bod, ali opet bolje je pobijediti u nekoj dobroj igri i tako podići samopouzdanje pred zadnje kolo, nego znati da moraš dobiti Dance, koji nam baš ne leže...
Najavljuju se promjene u prvih 11 Srbije, Sergej i Gudelj vani, Tadić i Ilić (koji je odigrao vrlo dobro protiv Engleza) unutra, Mladenović na lijevoj strani umjesto povrijeđenog Kostića, pa da vidimo šta će nam sve to donijeti... Nadam se i očekujem pobjedu, jer osjetno smo kvalitetniji od njih.
Ljeto, 35 stepeni, ladna piva, društvo, rani termin, fino mjesto ispred plazme u lokalu... svi preduslovi za jedno dobro popodne su tu, ostaje još da nas ovi na terenu ne razočaraju...
Srećno momci!
p.s.
Očekuje se navodno između 20 i 25 milja naših navijača danas
Nije loš ni bod, ali opet bolje je pobijediti u nekoj dobroj igri i tako podići samopouzdanje pred zadnje kolo, nego znati da moraš dobiti Dance, koji nam baš ne leže...
Najavljuju se promjene u prvih 11 Srbije, Sergej i Gudelj vani, Tadić i Ilić (koji je odigrao vrlo dobro protiv Engleza) unutra, Mladenović na lijevoj strani umjesto povrijeđenog Kostića, pa da vidimo šta će nam sve to donijeti... Nadam se i očekujem pobjedu, jer osjetno smo kvalitetniji od njih.
Ljeto, 35 stepeni, ladna piva, društvo, rani termin, fino mjesto ispred plazme u lokalu... svi preduslovi za jedno dobro popodne su tu, ostaje još da nas ovi na terenu ne razočaraju...
Srećno momci!
p.s.
Očekuje se navodno između 20 i 25 milja naših navijača danas

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Biće Srba u Minhenu 50k, samo je pitanje koliko ih ima karte. Baš veliki broj ljudi je nakon prve utakmice odlučio put Minhena, mislim da na ljude iz našeg regiona, ne na gastarbajtere.
Kako god, nadam se da reprezentacija može odigrati jednu dobru utakmicu. Nemam dilemu da je ovaj sastav Srbije kvalitetniji od slovenačkog, ali kvalitetniji je i od bugarskog, pa se nisu proslavili.
Kako god, nadam se da reprezentacija može odigrati jednu dobru utakmicu. Nemam dilemu da je ovaj sastav Srbije kvalitetniji od slovenačkog, ali kvalitetniji je i od bugarskog, pa se nisu proslavili.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Je li ono leo danas ide na tekmu u Minhenu?
- jedanjeborac
- Kontakt:
Očajan je termin. Radni dan, mnogo naših radi u to doba i ne znam šta bih rekao. Jedino da su se baš ljudi iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore iscimali, a ne djeluje mi da ima i minimum hajpa oko prvenstva, tako da... I 20k na tribinama biće odlična brojka, toliko će otprilike biti i Slovenaca.deantinho je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:09Biće Srba u Minhenu 50k, samo je pitanje koliko ih ima karte. Baš veliki broj ljudi je nakon prve utakmice odlučio put Minhena, mislim da na ljude iz našeg regiona, ne na gastarbajtere.
AJ SRBIJA!
Za Srbiju!
- invincible1921
- Kontakt:
Fkt jucer nisam cuo ove povike ubiji srbina, al sad kad sam pogledo bas se cuje
Mada realno i ovi srbi teske placipi.cke ...oni vrijedjaju sve redom bez ikakvo pardona, onda im jednu odgovoris oni se lafo zgrazavaju
pa jbt isto ko da si krimos koji zivi taj zivot, puca na druge, nasilan, itd...i onda ga neko drugi upuca i on ga prijavi policiji
Odlucite se jbt

Mada realno i ovi srbi teske placipi.cke ...oni vrijedjaju sve redom bez ikakvo pardona, onda im jednu odgovoris oni se lafo zgrazavaju

Odlucite se jbt

=\_1921_/=
Slovenija Srbija 0-0
Danska Engleska 0-2
spanija italija 3-1
Danska Engleska 0-2
spanija italija 3-1
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- bavariapivo
- Kontakt:
VIDEO Bivši napadač Osijeka uzeo megafon i poveo vrijeđanje Srba i Makedonaca!?
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/n ... MTZieXRlcw
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/n ... MTZieXRlcw
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.