Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la ŠB.TRN » 29 mar 2011, 14:00

Nizar Al Tinawi-Odakle je ovaj pokemon???!!! Ovaj iz srednjobosanske zupanije je suđen i tako sam cuo od ljudi da je umjesan u neka ubojstva,i govore da ih je on pocinio.Ubojice u savezu,neki dan se javlja u emisiju i nesto pametuje-idemo dalje :D

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 29 mar 2011, 14:00

BegAx je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Pa evo ovaj jedan pljuje RS,ova drugi krmka Dodika,i nek ga pljuje,al nema on nikakve veze sa ovim sto se desava.Shvatite to vec jednom da se krivica dijeli!!!
mojne mi ovog
Upravu je ;)
sta ? da se krivica jednako dijeli ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 mar 2011, 14:00

Braćo-prijatelji Bosanci I hercegovci,Bošnjaci,Srbi,Hrvati i ostali hočete li vi gledati amaterizam e nek vam je sa srećim a ko god podržava ovakvo stanje da Bog da nu u kući gore bilo zar nije dosta više tih sranja ko je ko i šta je ko sramota pa zar nas ne bi trebala vezati jedna stvgar a to je fudbalska lopta moj prijedlog je ne igrati više ligu sa dušmanima dok zdrave sbage ne počiste smeče u svačijoj avliji aposebno u RS i Hercegovini mada i u Sarajevu treba metla tužno je ovo da jedan marsiano,maletiić,bešlija,kojašević,adilović,raščić,selimović zadro............. sad mogu gledati samo oovi koji su ih uništili ja nikad više na stadion otići neču da gledam amatere ne pada mi na pamet a i ovako smo bili dno dna tuuuuggggaaaaa! :cry: :oops:
Sarajevo ljubavi moja!

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 29 mar 2011, 14:02

I šta reći nakon svega ovog, svaka riječ je suvišna. Iako smo znali da će doći do suspenzije, nadali smo se nekom čudu i preokretu, ali ništa od toga. Sad nam opet isto ostaje, nada, nada da će Uefa/Fifa učiniti to što svi žarko želimo, formirati savez sa onim ljudima koji će biti sposobni i relevantni voditi ga, istaknutim sportskim radnicima i intelektualcima koji se razumiju u najvažniju sporednu stvar na svijetu, i također, nada, da više ovakvi idioti koji nikad ni "na male" nisu zaigrali,da oni neće moći ni prismrditi savezu. Ovo nije kraj, uvijek su nas napadali, uništavali, sprečavali u svemu, pa i u sportu,i nikada nisu do kraja uspijevali,pa vjerujem i sada, izaći ćemo mi iz ovoga jači nego ikada, vjerujte, jer ako išta može da nas ujedini, onda je to sport, prije svega fudbal.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 29 mar 2011, 14:02

Nama treba atomska bomba...
BLUE NATION.

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 29 mar 2011, 14:02

Ma treba ovu bagru poslati u Japan...dati im kante u ruke i neka kantama i vodom hlade reaktore.
Bar neka jednom urade nesto dobro...

Sada se iskreno nadam, da ce BiH Fudbal ozivjeti...
To finish first, first you have to finish.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 29 mar 2011, 14:03

SRUSIMO IH VEC JEDNOM!!! OVIM MIRNIM PROTESTIMA NISTA NECEMO POSTITI!!! AJDE MOLIM VAS; SVI KAO JEDAN :!: :!: :!: :!: :!:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 29 mar 2011, 14:04

Capt_Billy je napisao/la:SRUSIMO IH VEC JEDNOM!!! OVIM MIRNIM PROTESTIMA NISTA NECEMO POSTICI!!! AJDE MOLIM VAS; SVI KAO JEDAN :!: :!: :!: :!: :!:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 29 mar 2011, 14:04

badblueboylivno je napisao/la:
soba 39 je napisao/la:Ne prenagljujte,ko zna na šta će se suspenzija odnositi.Možda samo za članove i delegate F/NS BiH.Mislim da ni Uefi/Fifi nije baš u interesu suspendovati repku i klubove(igrače) znajući da nije do njih.
BiH UEFA-i i FIFA-i ne predstavlja ništa, samo jednu članicu, jednoj predstavlja jednu pedesettrećinu, drugoj jednu dvjestoosminu :D . I ne možeš sam suspendirati IO ili UO ili kako već, nego suspenzija vrijedi i za predsjednika i za najamaterskiji i najlošiji klub u najlošijem kantonu. U dosad suspendiranih 7 saveza nije bilo suspenzija sa jednu ili više osoba, nego za savez u potpunosti.
Prema tome, treba se pomiriti s činjenicom da naših klubova sljedeće sezone nema u Europi, da nema repke u nastavku kvalifikacija i to je to.

P.S. Evo, javljam se za poziciju u novom savezu. Neiskvaren, lijep, pametan, student, volim BiH, nemam nikakvih financijskih interesa u nogometu, a imam ideja za transformaciju lige i ligaškog sustava. :D
Samo ako si nacionalista bit ce ti Bevanda saglasan :evil: :evil: :evil: i sretan mozes da volis reprezentaciju susjedne drzave i nastaviti da pricas o ugrozenosti hrvatskog naroda. Svih ovih godina - ponizen, popljuvan, pobijen, raseljen, sad kaznjen ko i milijon puta do sada a ponosan i castan i u biti miroljubiv Bosansko Hercegovacki narod ostace da zivi. Neznam sta covjek da uradi da nas ostave na miru i da zivimo kao normalan svijet. Po meni su najgori Colakovic i Usanovic. Ponosan sam na nas kada se u Zenici skandiralo Ciro, Ciro, Nemanja Supic.... Malo je reci neka se stide oni koji nas nevole. Bice Bosne a i nas u njoj.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 mar 2011, 14:06

- Čujem da su u Sarajevu ljudi iz UEFA-e i FIFA -e. Nema se tu šta pričati...

Ima li izlaza za bh. fudbal?

- Pojedinci se bore samo za svoje fotelje. Imamo dobre igrače, koji to igrama potvrđuju u Europi, možemo otići na veliko takmičenje, ali su igrači i treneri taoci ljudi bolesnih ambicija.

Sa Vašim mišljenjem se slaže većina sportske javnosti u BiH, ali nema pomaka.

- Sa ovom garniturom nema napretka, jer pojedinci svoju fašisoidnu politiku uvode u sport. Ne mogu se pomiriti da nakon petnaest godina, koliko igramo kvalifikacije, nikad nismo otišli na neko takmičenje. Nemoguće da su krivi samo izbornici, a isti ljudi godinama sjede u svojim foteljama ili se rotiraju.

Spominje se «prinudna uprava» u Savezu? Šta mislite o tome?

- Ništa to bitnije neće promijeniti. Postoji rješenje, a to je suspenzija. Zato je moja poruka ljudima iz UEFA -e i FIFA -e: Suspendirajte Nogometni Savez BiH!

To je u našem interesu. Samo tako možemo krenuti naprijed. Naš nogomet vode ljudi iz provincije, potpuno marginalni likovi. Nadam se da su to shvatili i ljudi iz UEFA -e i FIFA -e. Dosta je bruke i sramote! Potrošili smo tolike trenere, od Muzurovića, Smajlovića, Sliškovića, Hadžibegića, Sliškovića, Kodre, do Blaževića...

Ovi će potrošiti i Sušića, a oni će ostati na svojim pozicijama i prodavati i dalje maglu. Ako nam ovi iz UEFA-e i FIFA -e žele dobro, najbolje neka nas suspendiraju dok se ne izaberu pravi, pošteni i dokazani ljudi - izjavio je za «San» iz Zagreba Vahid Halilhodžić.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 29 mar 2011, 14:06

[youtube][/youtube]
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 mar 2011, 14:07

Neznam da li mi je drago ili zao zbog suspenzije. Reprezentacija igra sve bolje i bolje i kada imamo dobre sanse da odemo na EP onda nas suspenduju. Klubovi nece igrati u Evropi, pa ce ova nasa liga jos vise izgubiti smisao.

Sa druge strane, nadam se da ce stoka otici iz Saveza, te da ce bosanskohercegovacki nogomet/fudbal ozivjeti punim sjajem.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 29 mar 2011, 14:08

ŠB.TRN je napisao/la:Nizar Al Tinawi-Odakle je ovaj pokemon???!!! Ovaj iz srednjobosanske zupanije je suđen i tako sam cuo od ljudi da je umjesan u neka ubojstva,i govore da ih je on pocinio.Ubojice u savezu,neki dan se javlja u emisiju i nesto pametuje-idemo dalje :D
To ti je "rođeni" bosanac i hercegovac od prije par godina. :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 29 mar 2011, 14:09

Ovaj Colakovic neki ljigavac hcerke mu se nahebem,sto se ne izjasnis pichko ?! :evil:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 29 mar 2011, 14:10

jubitubi je napisao/la:Pa evo ovaj jedan pljuje RS,ova drugi krmka Dodika,i nek ga pljuje,al nema on nikakve veze sa ovim sto se desava.Shvatite to vec jednom da se krivica dijeli!!!
BegAx je napisao/la:
mojne mi ovog
Upravu je ;)
sta ? da se krivica jednako dijeli ?
Izgleda da ima vas dosta koji ne kontate ili necete!? Krivica je sva jednaka nema on, ovaj ili onaj. Svi su krivi jer to su ljudi koji nemaju veze sa fudbalom. Sta je to Colakovic napravio u fudbalu kakvu karijeru trenersku ili igracku ili slicni njemu i ostale pm... daj ba sad se prave kao spasioci BH fudbala... sve je krivo jednako!
POLITICKI PODOBNI LJUDI koji nemaju veze sa fudbalom... Kada meni jednom prof. moj na fakultetu kaze moja je sfera ekonomija, a oni mene hoce da stavljaju za kantonalnog ministra za saobracaj... trebal vise pojasnjavati!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 mar 2011, 14:12

Nije tačno da Čolaković nema igračku karijeru, igrao je štopera u F.K. Nemila i F.K. Bistričak. :D

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 29 mar 2011, 14:13

e da vidimo gdje ce sad ovi novopeceni poslijeratni klubovi sto su bili protiv da igraju hahaha da vidimo i RS gdje ce igrat hvala ti dragi boze od sad cemo sve mi da se pitamo a oni nek igraju svoje lige koje ne vode nigdje!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 mar 2011, 14:14

Hoce li biti prenos revans meca savez-fifa/uefa u petak na sprotsport.ba? :roll:
nema potpisa

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 29 mar 2011, 14:15

Bosco je napisao/la:Nije tačno da Čolaković nema igračku karijeru, igrao je štopera u F.K. Nemila i F.K. Bistričak. :D
Trenirao sam i ja u kadetima i juniorima NK TOSK, mogu i ja! :lol:

Gledam slike ovih ljudi pa nikoga ne poznajem da je tu neki "as"...
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna i 23 gosta.