Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Kako je Pep napravio masinu od Akanjia.
Pa nisu losi, al nemaju srece koja je potrebna takvim ekipa na ovakvim takmicenjima. Npr. Slovaci imali tri suta protiv Belgije i uzese 3 ogromna boda. Belgija imala 15 suteva uz dva ponistena gola.
Malo se prepali domacina u prvoj utakmici. Sad kad proigraju moguce je i da izbace Madjare i prodju grupu kao treci.
Akanji ni 20 miliona nije koštao. Pep-Goat
Ako Talijani dobiju Spance sutra, onda Baustelci pustaju u zadnjem kolu Svicarce.Zaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 23:18Malo se prepali domacina u prvoj utakmici. Sad kad proigraju moguce je i da izbace Madjare i prodju grupu kao treci.
Razocarala me Svicarska. Jedino se mogu iskupiti da dobiju Nijemce. Sutra navecer favorit turnira Italija unistava prljavu igru Spanaca.
Jest lijepo kako sam Virtuala blokirao. Vas ostale je uzitak citati.Judd je napisao/la: ↑19 jun 2024, 23:20Akanji ni 20 miliona nije koštao. Pep-Goat![]()
Ja se ne sjecam njegivog gola da nije euro gol
Naprotiv, ocekujem najdosadniji dan i najlosije tekme do sada uz rezultate: 0-0, 0-1 i 1-0, bez nekih velikih voljnih momenata u prvoj tekmi, blagu dominaciju brita i klimavu pobjedu te jednu cigi-ligi utakmicu gdje ce spanci uvaljat jedan gol i to je to.akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 20:01sutra najjaci dan na Euru
u 15h komsijski derbi i sav cirkus koji ide uz utakmice Srbije
u 18h repriza polufinala iz 2021, Danska - Engleska
u 21h europski klasik, Spanija - Italija
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.