Daj prijedloge za krila?

Moderator/ica: GracanicaAA
Ševkija Resić i Faris Handžić. Od Resića ništa, ode vani
Skaut službo, možel' Vladić Predrag u napad umjesto Mašića ?
Preskup je taj za nas, može li Imamagić? Baš me zanima hoće li Dario uzeti njega sad kad je slobodan, a htio ga je dovesti na zimu.RubikovaKocka je napisao/la: ↑18 jun 2024, 22:00Skaut službo, možel' Vladić Predrag u napad umjesto Mašića ?![]()
Ništa to, samo zeničko dobojska, centralno bosanska la masija: 1. Bureković, 2. Marin Popović 3. Gabrijel Popović
Ko zna, možda i bude nešto sa ovog spiska
Imali su jos sansi ako si gledao utakmicu, uostalom sami smo krivi nas trener je izgubio utakmicu
Samo sam drugo poluvrijeme gledao, opet nije ni do trenera koliko nismo sreće imali, dva tri puta okvir gola, moralo se ovo dobiti u regularnom dijelu. Nikako ne mogu prežaliti, nikad lakši protivnici i mi useremo na prvom.dinodino2019 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 12:31Imali su jos sansi ako si gledao utakmicu, uostalom sami smo krivi nas trener je izgubio utakmicu
Zato postoji jedna rijec zove se odgovornost, shodno tome ocekujem neke rokade u omladinskom pogonuTruhlo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 12:41Samo sam drugo poluvrijeme gledao, opet nije ni do trenera koliko nismo sreće imali, dva tri puta okvir gola, moralo se ovo dobiti u regularnom dijelu. Nikako ne mogu prežaliti, nikad lakši protivnici i mi useremo na prvom.dinodino2019 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 12:31Imali su jos sansi ako si gledao utakmicu, uostalom sami smo krivi nas trener je izgubio utakmicu
Dobro su ga poranili. Prvu domacu igramo 11. oktobra protiv Njemacke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.