Gdje je i sta radi Sadamovo oruzije za masovno unistenje?
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma bitno je da rusija ima pravo da se brani
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa izvinuli su se Ameri zbog toga. Kae 'Izvinite što smo vas sravnili, malo smo se zeznuli, nismo našli nikakvo oružje'Gunner4 je napisao/la: ↑12 jun 2024, 12:22Gdje je i sta radi Sadamovo oruzije za masovno unistenje?

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Izbacuje mi po mrežama kako ovo ljudi dijele i čude se kako dok svi prekidaju odnose sa Izraelom baš Bosna prvi put uspostavlja direktne letove za turiste.
Odgovor je lagan, Sarajlije će prodati za jednog turistu, noćenje, nesto da im se pojede na Baščaršiji sva mjesta u RS, Srebrenicu, Krajinu, Zenicu, Tuzlu, Mostar sve dalje od Stupske petlje a da misli o jednoj Gazi i Palestini kada je koji novčić sa druge strane.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Cuj Izrael 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- numanumaye22
- Kontakt:
Eto prilike za bosnje da idu u rat za bracu po religijiavenija je napisao/la: ↑12 jun 2024, 21:08
Izbacuje mi po mrežama kako ovo ljudi dijele i čude se kako dok svi prekidaju odnose sa Izraelom baš Bosna prvi put uspostavlja direktne letove za turiste.
Odgovor je lagan, Sarajlije će prodati za jednog turistu, noćenje, nesto da im se pojede na Baščaršiji sva mjesta u RS, Srebrenicu, Krajinu, Zenicu, Tuzlu, Mostar sve dalje od Stupske petlje a da misli o jednoj Gazi i Palestini kada je koji novčić sa druge strane.

Pa nece valjda po uzoru na arapski svijet, ni mukajat

Imam rodbine tamo. Normalno da mi je ovo odlicna vijest.avenija je napisao/la: ↑12 jun 2024, 21:08
- ASD
- Kontakt:
Koliko me sjećanje služi, a jako dobro me služi. Sirija je bila čista klaonica, a zapadne zemlje su imale minimalne procente, jedva primjetne u tom klanju.mma_hz je napisao/la: ↑11 jun 2024, 08:45U Iraku,Siriji,Afganistanu citave gradove porusili i opet i pored sve tehnologije podvili rep.Brokula je napisao/la: ↑10 jun 2024, 09:42Stvarno ne znam sta su ocekivali nakon sto su decenijama radili na destabilizaciji i unistavanju cijelih drustava zbog jeftine nafte i resursamma_hz je napisao/la: ↑10 jun 2024, 08:18Logika svih zapadnih zemalja.Ulete dole u arapske zemlje ,poruse svu infrastrukturu,pobiju narod postave neke budale na vlast koje im daju svu mogucu naftu i resurse.Ti narodi nemaju dole od cega u bijedi da zive,pocnu bjezati prema zapadu.Onda ih zapad doceka sa pricom mrs u svoju zemlju odakle ste dosli,kako mi ne idemo kod vas dole.
Samo kad bi zapad ostavio ljude na miru,citav svijet bip procvjetao,al jok oni donose demoktratije a odnose zivote.
Glavni koljači su bili Assad, Rusija, IR Iran i Hezbollah.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Nisu oni zaustavili nego su dobili zabranu zbog sankcija.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Slabo te sjećanje služi jer su zapadne zemlje itekako imale procente u ratu u Siriji gdje je Amerika opremila i naoružala terorističke frakcije kako bi svrgnuli legalno izabranu vlast i predsjednika Asada kao npr u Libiji,Egiptu itd.Samo ovaj put iza njega su stali Rusija i Iran koji su slali oružje i opremu inače bi završio kao Gadafi i Sadam koje je progutala američka demokratija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ostat će zasvagda zabilježeno šta su ovi zlotvori radili.For the first time, the United Nations secretary-general added the Israeli armed forces to the “list of shame” of warring parties committing grave violations against children in armed conflict. Although long overdue, UN Secretary-General Antonio Guterres’ action was fully justified.
The UN had already attributed more than 8,700 child casualties to Israeli forces between 2015 and 2022. But in 2023, the scale of violations was apparently too large for the secretary-general to ignore
His new report found Israeli forces responsible for 5,698 violations, including the killing and maiming of children and attacks on schools and hospitals. He also noted over 23,000 reported but unverified grave violations by all sides against 3,900 Israeli children and 19,887 Palestinian children.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Cisto info. Ovaj avio iz Tel Aviva koji dolazi, radi se o grupama Palestinaca iz Izraela, koji su i prosle godine isto ovako dolazili.
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma standardno balijski, vidjeli naslov i odmah se digla frka. Nekad fakat se Bošnjaci trude biti veći Arapi od samih arapa, ili veći Turci od samih Turaka. Odavno veću glupost nisam vidio.
Realno sto se mene tiče i da dolaze jevreji pa sta, neka dođu, i dobro bi cak bilo da se taj jedan potencijal iskoristi, vjerujem da mnogi jevreji i ne znaju šta Sarajevo ima a sto bi njima bilo zanimljivo za vidjeti.
Mi Palestini možemo skupiti pomoć, i eventualno omogućiti liječenje ili školovanje ovdje, i to je to, više im ne možemo pomoći. Ako im Arapi i Turci neće da pomognu, sta mi šiljimo neku stvar kada ni sami sebi ne možemo kako treba pomoći
- VivaLaStella
- Kontakt:
jah, armija

L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Imas Palestince u Izraelu (ukupno oko 2 miliona), koje zaboli neka stvar za sugradjane sa druge strane granice i koji kao sto vidimo putuju i uzivaju, kao da se nista ne desava.LegendKiller je napisao/la: ↑15 jun 2024, 13:26Ma standardno balijski, vidjeli naslov i odmah se digla frka. Nekad fakat se Bošnjaci trude biti veći Arapi od samih arapa, ili veći Turci od samih Turaka. Odavno veću glupost nisam vidio.
Realno sto se mene tiče i da dolaze jevreji pa sta, neka dođu, i dobro bi cak bilo da se taj jedan potencijal iskoristi, vjerujem da mnogi jevreji i ne znaju šta Sarajevo ima a sto bi njima bilo zanimljivo za vidjeti.
Mi Palestini možemo skupiti pomoć, i eventualno omogućiti liječenje ili školovanje ovdje, i to je to, više im ne možemo pomoći. Ako im Arapi i Turci neće da pomognu, sta mi šiljimo neku stvar kada ni sami sebi ne možemo kako treba pomoći
- VivaLaStella
- Kontakt:

Ovo koliko je smiješno toliko je i opasno. Krenulo je "hajcanje" krezavih Kristijana
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Čekaj ovdje si ti onaj koji hajca. Samo jedan glupi Informer članak (standardno) iz 2016.VivaLaStella je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:37
Ovo koliko je smiješno toliko je i opasno. Krenulo je "hajcanje" krezavih Kristijana