+1
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kao što Morž reče u studiu, nekarakteristicno za Hrvate puno grešaka 2.5 gola primati po utakmici na ovakvom.turniru previše.
Kuda vodi ovaj put hrvatske i kako vodi pokazuje najbolje Hajduk i njegovi transferi.
Trpaju se starudije sa imenima zarad nekog instant uspjeha
Nema više oca nacije koji im je i stvorio reprezentaciju
Kuda vodi ovaj put hrvatske i kako vodi pokazuje najbolje Hajduk i njegovi transferi.
Trpaju se starudije sa imenima zarad nekog instant uspjeha
Nema više oca nacije koji im je i stvorio reprezentaciju
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Njemacka u istom sastavu kao protiv Skotske, dok u Madjarskoj dvije promjene u zadnjoj liniji
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Moguc je i neki remi izmedju Spanije i Italije, da budu rastereceniji u zadnjem kolu. Vjerujem da im je cilj izbaciti Hrvatsku.
Trebaju se Madjari pripremiti i za sudijsku lakrdiju. Ne bi me cudilo da dodje do nekog crvenog kartona ili penala.

- Centre forward
- Kontakt:
Albanija tipičan primjer društvenog razvoja i refleksije istog na sport.
Na temi teško da se može pročitat' nešto kvalitetno. Greivis i još jedan sličan njemu sa po 6 profila se dopisuju sami sa sobom.
Mi nemamo potrebe da na bilo koji način omalovažavamo uspjeh Hrvatske u sportu i kao države uopšte. Mala Zemlja , u svjetskim okvirima nebitna, od osamostaljenja ima dva treća i jedno drugo na SP. To je fakat jedinstveno. Nešto što ni Jugoslavija nije uspjela, ni blizu. Oni će sigurno u narednih dvadesetak godina uzet' EP.
Na temi teško da se može pročitat' nešto kvalitetno. Greivis i još jedan sličan njemu sa po 6 profila se dopisuju sami sa sobom.
Mi nemamo potrebe da na bilo koji način omalovažavamo uspjeh Hrvatske u sportu i kao države uopšte. Mala Zemlja , u svjetskim okvirima nebitna, od osamostaljenja ima dva treća i jedno drugo na SP. To je fakat jedinstveno. Nešto što ni Jugoslavija nije uspjela, ni blizu. Oni će sigurno u narednih dvadesetak godina uzet' EP.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Pa imaju dosta igrača upitnog kvaliteta. Bar ovo što je igralo. Prošlu tekmu stoperi užasni bili, sad bekovi.
U veznom redu mahom istrošeni igrači, a u napadu spora krila koja ne mogu napravit višak. Realno recept za pušing u grupi.
Premalo je Dalić izmjena napravio nakon Španije. Vjerovatno glavni krivac.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jest dobro kad imas sve programe. Pazi Schweinsteigera sto se proljepsao.Zaniolo je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:27Moguc je i neki remi izmedju Spanije i Italije, da budu rastereceniji u zadnjem kolu. Vjerujem da im je cilj izbaciti Hrvatsku.
Trebaju se Madjari pripremiti i za sudijsku lakrdiju. Ne bi me cudilo da dodje do nekog crvenog kartona ili penala.![]()
Ma boli Hrvatsku briga, mislim da im slijedi pad ali u sustini ce oni uvijek imati ekipu koja ce redovno igrati na najvecim takmicenjima, prvenstveno zbog toga sto imaju dobru ligu koja im je osnov za izbacivanje talenata.
Jos ce puno vode proteci rijekom Bosnom dok mi u vlastitoj ligi ne budemo imali talenta kao sto je Martin Baturina. I kad imamao talenta vrhunac mu je odlazak u mrtvu Tursku.
Jos ce puno vode proteci rijekom Bosnom dok mi u vlastitoj ligi ne budemo imali talenta kao sto je Martin Baturina. I kad imamao talenta vrhunac mu je odlazak u mrtvu Tursku.
Srce, čast i ponos!
Neće , EP i SP osvaja onaj ko ga je vec osvajao. Grčka je jedina anomalija ikada , Portugal na osnovu svog football heritage nijeCentre forward je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:29Albanija tipičan primjer društvenog razvoja i refleksije istog na sport.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Modric je bar pet puta gori igrac nego na proslom prvenstvu, a neupuredivo gori u odnosu na ona ranije. Sto je i logicno obzirom na godine. Perisic daleko od starog nivoa. I to su manje vise svi problemi Hrvatske. Sve ostalo se moze kompenzirati da se ekipa vrati na neki pristojan na nivo. Kad imas Modrica, imas i Kovacica koji se kroz karijeru slepa uz jake centralne veznjake i samo takav valja. Ta sigurnost u vezi utegne i odbranu. Ovako propuha na sve strane.
Uvjerljvo najveća mitomanija koja vlada na Balkanu je da je osuđeni kriminalac Mamić zaslužan za uspjehe Hrvatske reprezentacije.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- Beduin
- Kontakt:
Ajd vozdra kockasti, nisu ni zasluzili vise. Potrosena reprezentacija sa losom smjenom generacije, ja ni ne vidim neku svijetlu buducnost ovih novih momaka koji ce predstavljati Hrvstsku u buducnosti.
Naravno da ce to i dalje biti kvalitetan tim, ali nema vise tu wc igraca (jos uvijek) da se nise sa najvecima u danasnjem nogometu. Ne znam je li i do kraha Mamicevog Dinama, ali nekako tad je krenulo silaznom putanjom po pitanju novih velikih igraca i potencijala. Mozda i grijesim, ali ja to tako vidim.
Naravno da ce to i dalje biti kvalitetan tim, ali nema vise tu wc igraca (jos uvijek) da se nise sa najvecima u danasnjem nogometu. Ne znam je li i do kraha Mamicevog Dinama, ali nekako tad je krenulo silaznom putanjom po pitanju novih velikih igraca i potencijala. Mozda i grijesim, ali ja to tako vidim.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤

1946-1987
- Centre forward
- Kontakt:
Svjetsko neće, slažem se. Još od Urugvaja od prije 100 godina i rudimentarnog fudbala nijedna mala Zemlja nije uspjela da uzme SP. Evropsko tipujem da hoće.RollMan je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:31Neće , EP i SP osvaja onaj ko ga je vec osvajao. Grčka je jedina anomalija ikada , Portugal na osnovu svog football heritage nijeCentre forward je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:29Albanija tipičan primjer društvenog razvoja i refleksije istog na sport.
Zaboravio si Dansku i njihovo osvajanje EP '92. Ima vjerovatno još neki slučaj, Čehoslovačka čini mi se' 76. Moram na Wiki provjeriti, nešto ne mogu da se sjetim.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Kako nemamo potrebe, zemlja ciji ministar vanjskih poslova na svakom koraku govori da BiH nije suverena drzava?Centre forward je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:29.
Mi nemamo potrebe da na bilo koji način omalovažavamo uspjeh Hrvatske u sportu i kao države uopšte.
Sto bi neko bio prijateljski nastrojen prema takvoj drzavi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tesko da ce Hrvati proci grupu. Eto nek sutra bude X izmedju Spanaca i Talijana, njima protiv Italije onda valja ganjati gol razliku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Brokula je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:37Kako nemamo potrebe, zemlja ciji ministar vanjskih poslova na svakom koraku govori da BiH nije suverena drzava?Centre forward je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:29.
Mi nemamo potrebe da na bilo koji način omalovažavamo uspjeh Hrvatske u sportu i kao države uopšte.

Pa nije suverena. Znas li ti uopste sta to znaci?Brokula je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:37Kako nemamo potrebe, zemlja ciji ministar vanjskih poslova na svakom koraku govori da BiH nije suverena drzava?Centre forward je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:29.
Pa ako sutra bude X, a oni uslovno pobijede Italiju onda im ne treba gol razlika valjda? Zar se ne gleda medjusobni prvo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.