Giallorossi je napisao/la:Delegati iz FSRS su za javno glasanje, obzirom da tako nalaže i postojeći Statut.
To bi moglo znaciti da ce glasati protiv novoga statuta.Znaci suspenzija.Sad je jedino vazno dali UEFA ima plan "B".Ako nema bajbajjjjjjjjj BH fudbal/nogomet
BegAx je napisao/la:Čolaković predložio da se tajno glasa, delegati iz FSRS iznenađeni, traže novu pauzu
Ko je gori?!
ma colakovic stoka mrtva.. hoce tajno da se glasa da moze i on protiv statuta glasati.... jer gubi stolicu novim statutom.. hahaha koji moroni gori su ovi satro probosanski od ovih srba iz pc.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Ma imaju oni volju da se usaglase, ali im se nešto ne da........
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Ova sjednica danas nece do kraja dana da zavrsi koliko dugo raspravljaju,ubi me nervoza dok ih cekam da odluce
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
Alucard je napisao/la:13:02 Pojedini članovi koji su protiv statuta dobili proljev! Neko im je stavio nešto u kafu za vrijeme pauze!
i nekad noćas 5 do 12 usvojen statut i **** ostaju u F/NSBIH-u
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Čuj Gracića, prvo mu ne valja ako se ne usvoji statut zbog miliona, a onda sam sebi skače u stomak i kaže bolje da nas suspenduju...
Lupa ko maksim po diviziji!!!
Daj ba, usvojite to više, yebala vas polemika... I sad sumnjam u ove iz Federacije, oni su razmišljali, da li glasati tajno ili javno? A FSRS odmah prihvatio Javno... Interesantno..
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...