Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Jedina novost je,da je Bogdan Ceko obrijo brkove 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
znaju oni dobro u cemu je problem i kako ga rijesiti, samo je pitanje hoce li li nece ljudi iz uefe da zaista pomognu nasem nogometuŽvaka je napisao/la:Stvarno mi nije jasno kako ne žele da suspenduju savez a poštede repku i klubove. Pa ni 10 dana ne bi trebalo da formiraju novi, ako to stvarno žele.
Kako ne shvataju da su i repka i klubovi taoci ovakvog saveza, oni žele pobiti i kidnapera i taoce, katastrofa...
Najbolji scenarij bi bio suspenzija saveza sa izuzetkom repke i klubova, ako to ne urade onda je i FIFA/UEFA u interesu da nas sjebe i kao repku i kao zemlju, nema treće...
desavale su se i prije suspenzije nekim savezima (albanije, grcke itd) i trajale su kratko, po nekoliko dana ili sedmica, moze tako fino i kod nas da se uradi, da se ocisti hamelj, a da se na reprezentaciji i ne osjeti, i da revans protiv ruminije odigramo s novim rukovodstvom
sve oni to mogu, no pitanje je hoce li, i bas ce lijepo vidjeti kad suspenduju sta ce se desiti, tad ce i uefa pokazati pravo lice
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Kontakt:
Mislim da Zelju i Sirokog moraju suspendovati, pa oni su osramotili i unazadili nas fudbal za narednih 20 godina..Nakon onakvih rezultata niko nas vise ne uzima ozbiljno, cak i predstavnici Andore i San Marina racunaju na 3 boda kada idu na gostovanje u BIH.....

-
- Kontakt:
ja vam kazem da ce srbi prihvatiti statut. uvijek oni ovako otezu odugovlace i na kraju pristanu. pa borac je prvak normalno da ce prihvatiti. stoka je to. d aje kojim slucajem neko drugi prvak glasali bi oni protiv statuta.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Sa takvim komentarima ni tebe niko ne uzima za ozbiljno.Braco_vrbanjusa je napisao/la:Mislim da Zelju i Sirokog moraju suspendovati, pa oni su osramotili i unazadili nas fudbal za narednih 20 godina..Nakon onakvih rezultata niko nas vise ne uzima ozbiljno, cak i predstavnici Andore i San Marina racunaju na 3 boda kada idu na gostovanje u BIH.....![]()
![]()

- Giallorossi
- Kontakt:
mojNe provociratBraco_vrbanjusa je napisao/la:Mislim da Zelju i Sirokog moraju suspendovati, pa oni su osramotili i unazadili nas fudbal za narednih 20 godina..Nakon onakvih rezultata niko nas vise ne uzima ozbiljno, cak i predstavnici Andore i San Marina racunaju na 3 boda kada idu na gostovanje u BIH.....![]()
![]()

Ma budite pametni usvoji ce oni ovo,nece se oni odreci miliona svake godine koliko pokradu od nase talentovane djece 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Ae nek pocne glasanje da znamo na cemu smo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Dogovorit' ce se bagra 

SamoZeljo je napisao/la:Kako to izvesti kad je reprezentacija pod savezom, kao i klubovi i sudije, sve je ispod saveza! Bez saveza su i reprezentacija i klubovi ILEGALNI.Žvaka je napisao/la:Stvarno mi nije jasno kako ne žele da suspenduju savez a poštede repku i klubove. Pa ni 10 dana ne bi trebalo da formiraju novi, ako to stvarno žele.
Kako ne shvataju da su i repka i klubovi taoci ovakvog saveza, oni žele pobiti i kidnapera i taoce, katastrofa...
Najbolji scenarij bi bio suspenzija saveza sa izuzetkom repke i klubova, ako to ne urade onda je i FIFA/UEFA u interesu da nas sjebe i kao repku i kao zemlju, nema treće...
Ocekujes nemoguce.
Mislim da kubovi i nisu toliko ovisni o savezu, privremeno bi izdržali i bez saveza, kod repke bi bilo malo teže...
Normalno je da bi u tom slučaju halalili kvalifikacije i klubovi europu ali sve je je to bolje nego totalna suspenzija sa otpuštanjem igrača i ostalim scenarijima...
Mislim da nije nemoguće i takvoj opciji se nadam!!!
- Giallorossi
- Kontakt:
iz tvojih usta u njihove tikveBegAx je napisao/la:Dogovorit' ce se bagra

Da smi prije istjerali ovu bagru, sad do ovog nebi doslo...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Najbolje rjesenje je ma koliko bolno bilo da nas suspenduju ,jedini nacin da se otjera stoka za sva vremena nek UEFA formira novi savez a ovi iz RS onda nek igraju gdje hoce tj nebi nigdje ni igrali,pa nek na svojim seoskim sjednicama usvajaju sta hoce
-
- Kontakt:
Sad ce uSVOJIT, gotovo...Idemo u Bukurest !!!!
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
dali taj Slovenac razumije nas jezik ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- Giallorossi
- Kontakt:
Delegati iz FSRS su za javno glasanje, obzirom da tako nalaže i postojeći Statut. 

Čolaković predložio da se tajno glasa, delegati iz FSRS iznenađeni, traže novu pauzu
Ko je gori?!

Ko je gori?!

dali colakovic & co. razumiju nas jezik?bordo_Sarajevo je napisao/la:dali taj Slovenac razumije nas jezik ?
Pa bolje mozda bilo da tajno glasaju , ovako Dodik ce znati koje sta glasaoBegAx je napisao/la:Čolaković predložio da se tajno glasa, delegati iz FSRS iznenađeni, traže novu pauzu
Ko je gori?!![]()
![]()
![]()
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
javno glasanje, znaci nista od tog 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, bhfanatic14, bordocrveni, Google Adsense [Bot], JackW, Proximic, Quartararo, signalidunapark, soko, Sveti i 57 gostiju.