netreba ti stream..samo zamisli koridu tamo u nekoj selendri i dobices sliku sjednice skupstineadis.p je napisao/la:Jojj sto nema stream....jeßem li im mater.....
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Sirotinji i pas qrac pokazuje...
Pusti ga, vidis da nije dobar.scorpion je napisao/la:ili npr na svom terenu primaju po 5 komada, nemaju igracima za hrenovki,itdBraco_vrbanjusa je napisao/la:nek sacuvaju reprezentaciju a ove klubove i treba suspendovat, sta se imaju takmiciti kad ispadaju od nekih anonimusa u europi, npr od prvaka Luxemburga, ili im Hapoel neki daje 5 komada...![]()
Ma zna se sta ce se desiti , cim oni se prepiro oko legimitivnosti delegata..
Milorade nayebem ti se mamice i kcerkice
Milorade nayebem ti se mamice i kcerkice
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Hajmo sarajlije, probudite se jednom i svi pred Hotel. Ostavite se vise kafa i mahalisanja. Jao pasivnosti.
e blago tebi kad si trenutno opterecen ovim stvarimascorpion je napisao/la:...ili npr na svom terenu primaju po 5 komada, nemaju igracima za hrenovki,itd![]()
X e tek bi me onda naživcirali kad bi ih još gledaoadis.p je napisao/la:Jojj sto nema stream....jeßem li im mater.....

Evo izgleda da se pojavio ovaj rambo Huso i počeo smirivati situaciju

Huso Golać, potpredsjednik Federalnog saveza Bosne i Hercegovine, potvrdio da su legalno izabrani delegati iz Sarajevskog i Srednjobosanskog kantona.

blago tebi i na tvom potpisu..al otom potomUPS je napisao/la:e blago tebi kad si trenutno opterecen ovim stvarimascorpion je napisao/la:...ili npr na svom terenu primaju po 5 komada, nemaju igracima za hrenovki,itd![]()

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Blago tebi kad si samo to citirao a ostalo nisi pa ispade da je on poceo!UPS je napisao/la:e blago tebi kad si trenutno opterecen ovim stvarimascorpion je napisao/la:...ili npr na svom terenu primaju po 5 komada, nemaju igracima za hrenovki,itd![]()
Pustite sad to!
Neda Mico da Pusina ponovo udje u savez, zna mico svoj posao
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 29 mar 2011, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
A jesmo i mi debili , umjesto da smo kod Holidey In-a svi mi sjedimo i prepucavamo se...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Giallorossi
- Kontakt:
12:11 - "Nemojmo se lagati, znamo da je ovo politika i da Statut neće biti usvojen", dodaje Čolaković koji traži da se glasa o legalnosti sarajevskih delegata...

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
-
- Kontakt:
12:11 - "Nemojmo se lagati, znamo da je ovo politika i da Statut neće biti usvojen", dodaje Čolaković koji traži da se glasa o legalnosti sarajevskih delegata...

- Svi na ulice..!
- Kontakt:
Bosnier je napisao/la:A jesmo i mi debili , umjesto da smo kod Holidey In-a svi mi sjedimo i prepucavamo se...
Koliko nas je online?
Idemo sada svi pred hotel! Vozdra!
Da Bog Dao da svi delegati FS/NS koji glasaju protiv statuta FIFA-e i UEFA-e dobiju teške bolesti zbog ovoga što nam rade. Bože Pomozi nama i Spasi naš fudbal kad Te molim.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ovi ce se na kraju i porokat
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
meni je daleko da idem ispred hotela jer zivim u Americi a kod nas je 5 sati ujutro ustao sam da gledam sta se desava....jer navijam za svoju bosnu i hercegovinu i volim je svim srcem i nadam se da nece biti kraj naseme fudbalu i nasoj reprezentaciji i klubovima

Ja bi rado...ali mi je malo predaleko...jedino da odem do sjedista FIFA-e u Zürichu...Bosnier je napisao/la:A jesmo i mi debili , umjesto da smo kod Holidey In-a svi mi sjedimo i prepucavamo se...
Zadnja izmjena: sead_f1, dana/u 29 mar 2011, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
To finish first, first you have to finish.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ne glasanjem za statut če sami sebi zabiti nož u leđa.
Desit če se ono što smo godinama prželjkivali.
Fifa i Uefa su neovisne institucije,napravit če savez kako njima odgovara.
Desit če se ono što smo godinama prželjkivali.
Fifa i Uefa su neovisne institucije,napravit če savez kako njima odgovara.
-
- Kontakt:
bordo_Sarajevo je napisao/la:ovi ce se na kraju i porokat
to bi bio najbolji rasplet situacije
- Giallorossi
- Kontakt:
"12:14 - Čelni ljudi Saveza po starom. Nastala je svađa, jer iz Sarajevskog kantona neće ni da čuju o prijedlogu Čolakovića. Jasno i glasno poručuju da o njima mogu odlučivati samo sarajevski klubovi."
mislim da svaka budala zna ,na sta se ovde ide tako da svaki drugi komentar je suvisan

mislim da svaka budala zna ,na sta se ovde ide tako da svaki drugi komentar je suvisan

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, General505, Google Adsense [Bot], napapijri1987, Normus90, s4mke, Sheyi, signalidunapark i 90 gostiju.