muhe napale na ****..Braco_vrbanjusa je napisao/la:jesu ih napali?bordo_Sarajevo je napisao/la:kakva je ovo sad frka ??
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- ibrakadabra
- Kontakt:
I mi se ljutimo kad Belodedič kaze da smo glupi.
Malo je reči.
Malo je reči.
ibrakadabra je napisao/la:I mi se ljutimo kad Belodedič kaze da smo glupi.
Malo je reči.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sta su htjeli ovim da kazuu....Ipak, nemojte zaboraviti da je Fudbalski savez BiH u službi naroda u BiH, te da narod još uvijek nije rekao svoje...Reprezentacija net

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Šta vi ljudi mislite da su ovi iz rs-a spremni na neke kompromise? To su ljudi koji su došli sa samo jednim ciljem i planom koji im stoji u naređenju već godinama od početka zajedničkog saveza, a to je: "savez nikad ne smije biti pod jednim predsjednikom"
Ako će ovaj današnji najvjerovatniji negativni ishod po BH fudbal biti pokretač i nešto što će u budućnosti totalno izmjeniti sliku i udariti sasvim nove temelje, onda sam ja kao pojedinac ZA pa makar bacili u vodu ove Euro kvalifikacije.
Ako će ovaj današnji najvjerovatniji negativni ishod po BH fudbal biti pokretač i nešto što će u budućnosti totalno izmjeniti sliku i udariti sasvim nove temelje, onda sam ja kao pojedinac ZA pa makar bacili u vodu ove Euro kvalifikacije.
-
- Kontakt:
i ono 0,0001% sto sam im'o nade .... upravo je UMRLOAYAN je napisao/la:Čim oni razmišljaju o legitimnosti delegata na skupštini, to je miniranje skupštine...
G O T O V O, Uvjeren sam da Statut neće biti usvojen.
Žalosno.

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
koji cirkus..
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Treba nam biti samo krivo jer necemo igrati Evropu, i jer gubimo igrace, i jer ispadamo iz kvalifikacija.. Ali gledajuci dugorocno, za 2 godine imat' cemo Ivicu Osima za predsjednika, Bolica, Barbareza, Baljica, Piplicu, Susica, i ostale sportske radnike koje predloze klubovi u savezu, liga ce biti normalna, navijaci ce se vratiti, usvojit' cemo zakon o sportu da se kazne huligani pa da dolaze i tate sa sinovima, sve bi trebalo biti bolje ukoliko nastupi suspenzija gledajuci dugorocno.. Ovako bi nastavili sa agonijom prodavanja i kupovanja utakmica, sistemom rotacije onih sto idu u Evropu, lobiranja, itd. Ne znam vise ni sam sta da mislim..AYAN je napisao/la:Čim oni razmišljaju o legitimnosti delegata na skupštini, to je miniranje skupštine...
G O T O V O, Uvjeren sam da Statut neće biti usvojen.
Žalosno.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
a u PM
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Jeli počela pauza?
- Principatus
- Kontakt:
Ja vidim, da se vi jos nadate nekom prihvacanju statuta?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
nek sacuvaju reprezentaciju a ove klubove i treba suspendovat, sta se imaju takmiciti kad ispadaju od nekih anonimusa u europi, npr od prvaka Luxemburga, ili im Hapoel neki daje 5 komada...
Zadnja izmjena: Braco_vrbanjusa, dana/u 29 mar 2011, 12:09, ukupno mijenjano 2 puta.
11:59 - Počelo je i prepucavanje oko verifikacije delegata, ali je Čolaković potom pozvao da se vrate raspravi o Statutu.
Koji debili ccc
Koji debili ccc
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ibrakadabra je napisao/la:Jeli počela pauza?
12:05 Colakovic narucio desetku sa kajmakom
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ja mislim da sad Bevanda drži govor o ugroženosti Hrvata
Jojj sto nema stream....jeßem li im mater.....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
ili npr na svom terenu primaju po 5 komada, nemaju igracima za hrenovki,itdBraco_vrbanjusa je napisao/la:nek sacuvaju reprezentaciju a ove klubove i treba suspendovat, sta se imaju takmiciti kad ispadaju od nekih anonimusa u europi, npr od prvaka Luxemburga, ili im Hapoel neki daje 5 komada...

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Daj ba jbo vas delegati... glasajte odmah, svakako ti delegati, bili legitimni ili ne, ne mogu pomoći da se usvoji statut...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ja se samo nadam da nama i ti ljudi ne postanu lopovi, jer kakvi smo sve je moguće.Baja_Zvjerka je napisao/la:
Treba nam biti samo krivo jer necemo igrati Evropu, i jer gubimo igrace, i jer ispadamo iz kvalifikacija.. Ali gledajuci dugorocno, za 2 godine imat' cemo Ivicu Osima za predsjednika, Bolica, Barbareza, Baljica, Piplicu, Susica, i ostale sportske radnike koje predloze klubovi u savezu, liga ce biti normalna, navijaci ce se vratiti, usvojit' cemo zakon o sportu da se kazne huligani pa da dolaze i tate sa sinovima, sve bi trebalo biti bolje ukoliko nastupi suspenzija gledajuci dugorocno.. Ovako bi nastavili sa agonijom prodavanja i kupovanja utakmica, sistemom rotacije onih sto idu u Evropu, lobiranja, itd. Ne znam vise ni sam sta da mislim..
Čelik Zenica 1945
- SoloJuve26
- Kontakt:
kad se nemogu dogovoriti ko normalni ljudi onda treba sve pobiti
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, CAGarfia, General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], JackW, jasmin10, KarlMarx, KimJongEsmer, Maverick, Micron, MrPink, myself, Proximic, signalidunapark, zikerrz21 i 128 gostiju.