Prebili smo i mi njih u zenici pod Papetom, ubili hljjeb u njima, nusu znali gdje se nalaze.zaostrog je napisao/la: ↑18 jun 2024, 01:37Rumuni su nas rasipali više puta. Prva utakmica, kvalifikacije za Euro 2004., na Koševu 0-3. Onda to s Papetom, kad smo bili najjači, 3-0 u Bukureštu. I na kraju Liga nacija, 4-1 i još bilo malo. Zapravo, u svakoj od ovih utakmica smo i dobro prošli.numanumaye22 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 00:05Jel nas ono Rumunija jednom razbila 3 razlike pa Pape drzao onu poznatu konferenciju gdje kaze nasi manekeni misle da znaju igrat a u stvari pojma nemaju![]()
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- feniksptica
- Kontakt:
Austrijanci su sinoć izgorili zbog sudije. Ne pamtim kad sam vidio da neko dobije 5 žutih kartona na otvaranju velikog turnira.
E da je i Mbappe zabio onaj gol kad je išao 1v1 s golmanom, ovdje bi sad pričali o dominantnoj Francuskoj koja se lagano šeta do finala i uzima s 40% snage, srećom nije, ovo je puno bliže realnosti Francuzi su veoma ranjivi.
E da je i Mbappe zabio onaj gol kad je išao 1v1 s golmanom, ovdje bi sad pričali o dominantnoj Francuskoj koja se lagano šeta do finala i uzima s 40% snage, srećom nije, ovo je puno bliže realnosti Francuzi su veoma ranjivi.
Denis Man je najbolji igrač na EURU i puno bolje krilo nego Foden.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Tad im je Lulić pravio djecu čitavu utakmicu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- numanumaye22
- Kontakt:
Ybg Rumunija je za nas ogromna nacija u svakom, pa i sportskom smislu. Ne sumnjam da bi nas opet deknuli 3-4 razlike.Fudo je napisao/la: ↑18 jun 2024, 02:05Prebili smo i mi njih u zenici pod Papetom, ubili hljjeb u njima, nusu znali gdje se nalaze.zaostrog je napisao/la: ↑18 jun 2024, 01:37Rumuni su nas rasipali više puta. Prva utakmica, kvalifikacije za Euro 2004., na Koševu 0-3. Onda to s Papetom, kad smo bili najjači, 3-0 u Bukureštu. I na kraju Liga nacija, 4-1 i još bilo malo. Zapravo, u svakoj od ovih utakmica smo i dobro prošli.numanumaye22 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 00:05Jel nas ono Rumunija jednom razbila 3 razlike pa Pape drzao onu poznatu konferenciju gdje kaze nasi manekeni misle da znaju igrat a u stvari pojma nemaju![]()

Ta u Ligi nacija apsolutno nebitna za nas bila. Prije toga obezbijedili A Ligu nacija. Igrali nam rezervisti...zaostrog je napisao/la: ↑18 jun 2024, 01:37Rumuni su nas rasipali više puta. Prva utakmica, kvalifikacije za Euro 2004., na Koševu 0-3. Onda to s Papetom, kad smo bili najjači, 3-0 u Bukureštu. I na kraju Liga nacija, 4-1 i još bilo malo. Zapravo, u svakoj od ovih utakmica smo i dobro prošli.numanumaye22 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 00:05Jel nas ono Rumunija jednom razbila 3 razlike pa Pape drzao onu poznatu konferenciju gdje kaze nasi manekeni misle da znaju igrat a u stvari pojma nemaju![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- numanumaye22
- Kontakt:
Ma ja, za nas je sve uvijek nebitno. Isto ono brat kad ga pobijedis neke igre pa ne zna gubit i kaze necu se igrat vise, ili kad dijete izgubi pa uzme svoju loptu raji
Kad skontas da igramo sad s ovom Njemackom Ligu Nacija.....

Kad skontas da igramo sad s ovom Njemackom Ligu Nacija.....

Za koga ces navijati ?numanumaye22 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 10:31Kad skontas da igramo sad s ovom Njemackom Ligu Nacija.....![]()
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa ja za Njemacku nikad u zivotu nisam navijao, niti cu sad. Samo nemam problem da kazem da su prvi favoriti, otkrivanje tople vode.meepo je napisao/la: ↑18 jun 2024, 10:35Za koga ces navijati ?numanumaye22 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 10:31Kad skontas da igramo sad s ovom Njemackom Ligu Nacija.....![]()
S tobom diskutovati o fudbalu, horor. Sta smo to mi imali od te utakmice, kad smo prije nje obezbijedili prvo mjesto. Isti qrc pobijedili ili izgubili, prvi bi bili.numanumaye22 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 10:31Ma ja, za nas je sve uvijek nebitno. Isto ono brat kad ga pobijedis neke igre pa ne zna gubit i kaze necu se igrat vise, ili kad dijete izgubi pa uzme svoju loptu raji![]()
Kad skontas da igramo sad s ovom Njemackom Ligu Nacija.....![]()
Idi peri guyice u Njemackoj, to ti bolje ide.
Sastav protiv Rumunije:

Sastav protiv CG gdje smo obezbijedili prvo mjesto:

Nebo i zemlja...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- numanumaye22
- Kontakt:
Opet izgovori, prestani bit tako potcinjen, nalaziti opravdanje za sve lose i svaki neuspjeh. 

- Shategabri
- Kontakt:
Pa nije da ih nisu zaslužili, tukli su momački. Izrazito gruba ekipa.coelho41 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 08:21Austrijanci su sinoć izgorili zbog sudije. Ne pamtim kad sam vidio da neko dobije 5 žutih kartona na otvaranju velikog turnira.
Francuzi generalno izgledaju nezainteresovano kroz KO fazu.
Sinoćnja utakmica nije nikakvo mjerilo za dalje.
Koševo Zapad
- OldTownDistrict
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑18 jun 2024, 11:00S tobom diskutovati o fudbalu, horor. Sta smo to mi imali od te utakmice, kad smo prije nje obezbijedili prvo mjesto. Isti qrc pobijedili ili izgubili, prvi bi bili.numanumaye22 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 10:31Ma ja, za nas je sve uvijek nebitno. Isto ono brat kad ga pobijedis neke igre pa ne zna gubit i kaze necu se igrat vise, ili kad dijete izgubi pa uzme svoju loptu raji![]()
Kad skontas da igramo sad s ovom Njemackom Ligu Nacija.....![]()
Idi peri guyice u Njemackoj, to ti bolje ide.
Sastav protiv Rumunije:
Sastav protiv CG gdje smo obezbijedili prvo mjesto:
Nebo i zemlja...

....sve drugo će proći!
- JayCatwright
- Kontakt:
Koliko lik smara o nasoj reprezentaciji na ovoj temi svaki dan
Damir Rtd

Damir Rtd
- invincible1921
- Kontakt:
Joj jes i Baka luto jbt, sjecam se izvede u prvih 11 Mulinu i Rizvica...za 20min, 0:3numanumaye22 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 00:05Pa nije u Bejha da se ceka
Rumuni dark horse prvenstva, odlicno su ukakili Ukrajinu. Po prikazanom bi nama rumuni dali 5-6 komada kad skontas da su nas i ovako losi ukrajinci prosli
Jel nas ono Rumunija jednom razbila 3 razlike pa Pape drzao onu poznatu konferenciju gdje kaze nasi manekeni misle da znaju igrat a u stvari pojma nemaju![]()

Ne znam jesul ljudi vise ikad minute odigrali
Ma dali bi qrac moj, sa boljom atmosferom u savezu ja mislim da bi mi prosli ovu grupu...al nemos ti kad smo se raspali totalno
=\_1921_/=
Od svih tuzlaka najgluplji je Damir 

In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa gdje god igra Upamecano, to je ranjiva ekipa.coelho41 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 08:21Austrijanci su sinoć izgorili zbog sudije. Ne pamtim kad sam vidio da neko dobije 5 žutih kartona na otvaranju velikog turnira.

Mada nije sinoć ispadao previše. On to voli uraditi samo u jačim utakmicama.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.