Vidjeli smo ih bukvalno kako zajedno rastu od tinejdžera do ovoga danas

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Hvala kralju, drago mi je da si tu ponovno sa nama
Hvala Netsima i Billy Kingu prije svega.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 06:11Hvala kralju, drago mi je da si tu ponovno sa nama![]()
Da, zaboravio sam zahvaliti se i Aingeu prvenstveno jer bez njega, njegovog draftanja ovog dvojca ne bi ovo bilo moguće. Samo sam rekao da mu malo zamjeram u odnosu na Brada što nikada nije smio "opaliti okidač" za neki trejd na neki semi-all in kao što je to Brad uradio za Kristapsa i Jruea.![]()
Hvala Felix ziv bio, sad je vrijeme za slavlje pa odmor, a ima vremena kad cemo razmisljati o dinastiji, vidjecemo sta pocetak nove sezone donosi, no ako ostanu na okupu, a ne vidim da nece, opet ce Boston zdrav biti prvi favorit
Da. I zato je sve ispalo kako treba. Nije svako zlo za zlo. Nekad neuspjeh i problem ojača. Baš prirodno izgrađen šampion, Brad Stevens nije oduševljavao u playoffu kao trener i trebalo mu je micanje u zonu komfora što posao u kancelariji u smislu manjka vidljivog pressinga donosi vazda, a ne treba isključiti njegov skori povratak možda u kombiniranoj ulozi jer je predobar trener da ispadne potrošen.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jun 2024, 06:11Hvala kralju, drago mi je da si tu ponovno sa nama![]()
Da, zaboravio sam zahvaliti se i Aingeu prvenstveno jer bez njega, njegovog draftanja ovog dvojca ne bi ovo bilo moguće. Samo sam rekao da mu malo zamjeram u odnosu na Brada što nikada nije smio "opaliti okidač" za neki trejd na neki semi-all in kao što je to Brad uradio za Kristapsa i Jruea.![]()
Nemoj na Bradleya, on je bio dobar
Doduše vrhunski defanzivac, a znao je 3 sutati.
Sullyyy
Ne možemo mi nikoga potpisati osim veteranskih minimuma i rookieja što draftamo, iznad 2 aprona ćemo biti i nemamo ni centa slobodnog.
Samo trade i to u cent skoro da se poklapa, ganjati nekog FA krilo, ako Brissett ne ostane.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 03:18Ne možemo mi nikoga potpisati osim veteranskih minimuma i rookieja što draftamo, iznad 2 aprona ćemo biti i nemamo ni centa slobodnog.
Da i to ne možemo plate kombinovati, znači samo direktno. Jedno Springerov ugovor mi se čini kao da bi trejdali, ostalo ništa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.