Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
jedva cekam sljedecu sezonu!
ma vedo je legenda zabit ce on bar 20 na jesn zapamtite sta sam rekla!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- Stone Island
- Kontakt:
Ma Vedo zabija sigurno,samo treba dobre asistente...i u ranijim klubovima je zabijao ali slabije jer nije imao nekoga poput Salihovića u ekipi !
On sigurno neće zakazati ako ga bombarduju dobrim pasovima i centaršutevima
On sigurno neće zakazati ako ga bombarduju dobrim pasovima i centaršutevima

iz tvojih usta u bozije usi!Minche je napisao/la:ma vedo je legenda zabit ce on bar 20 na jesn zapamtite sta sam rekla!
Ima li kakvih novosti o Vedi ?Jeli povreda proslost,trenira li isl.? Skoro je 5 mjeseci proslo i nadam se da ce uskoro moci punom parom da krene.
Na jedan nacin ovo je ispalo dobro da je sada pauza da ga zelja ne povuce u neke riskantne poteze,a do jeseni ce moci mirno i potpuno da se pripremi i samo da Bog da malo srece da na prvoj utakmici postigne pogodak da "probije led" poslije bi bilo mnogo lakse.
Na jedan nacin ovo je ispalo dobro da je sada pauza da ga zelja ne povuce u neke riskantne poteze,a do jeseni ce moci mirno i potpuno da se pripremi i samo da Bog da malo srece da na prvoj utakmici postigne pogodak da "probije led" poslije bi bilo mnogo lakse.
Vedo je jedini igrač za kojeg se uopšte ne brinem. Siguran sam da će nastaviti tamo gdje je stao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- el-fighter
- Kontakt:
Vedo je još prije kraja sezone u Bundesligi trenirao sa prvim timom Hoffenheima, ali nije želio da igra i da rizikuje. Iskreno ja bih volio da Miske se priključi njemu i Seji u Hoffenheimu. Kakav bi to tek tim bio.kukurijek je napisao/la:Ima li kakvih novosti o Vedi ?Jeli povreda proslost,trenira li isl.? Skoro je 5 mjeseci proslo i nadam se da ce uskoro moci punom parom da krene.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ja iskreno nebi volio da on zaigra protiv Omana ...nedo Bog moze kakva ozljeda neplanirana ...pa sta onda ..cuvaj te Ibisevica
A C A B !
otkud ti to da bi mogao zaigrati protiv Omana? 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nista od dojave, nece igrati 100%
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno je Vedad Ibisevic u Americi tacnije u St.Louisu u posjeti svojih roditelja i sestre.
Kasnije ovog mjeseca Vedad planira i posjetiti nasu zemlju, tacnije Sarajevo, Tuzlu i rodnu Vlasenicu.
Pocetkom sledeceg mjeseca pocinju pripreme Hoffenheima za novu sezonu i tu ce i Vedad naravno se pridruziti svojim kolegama.
Kasnije ovog mjeseca Vedad planira i posjetiti nasu zemlju, tacnije Sarajevo, Tuzlu i rodnu Vlasenicu.
Pocetkom sledeceg mjeseca pocinju pripreme Hoffenheima za novu sezonu i tu ce i Vedad naravno se pridruziti svojim kolegama.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- el-fighter
- Kontakt:
Nema nikakvih šansi da Ibišević zaigra protiv Omana.Emir_ZENICA je napisao/la:Ja iskreno nebi volio da on zaigra protiv Omana ...nedo Bog moze kakva ozljeda neplanirana ...pa sta onda ..cuvaj te Ibisevica
- bosanac723
- Kontakt:
Kad je to bila opcija da Vedad igra protiv Omana? nije ciro toliko lud...a ni Vedadel-fighter je napisao/la:Nema nikakvih šansi da Ibišević zaigra protiv Omana.Emir_ZENICA je napisao/la:Ja iskreno nebi volio da on zaigra protiv Omana ...nedo Bog moze kakva ozljeda neplanirana ...pa sta onda ..cuvaj te Ibisevica
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Što bi čovjek igrao utakmicu protiv Omana, pa nije niko lud da to uradi, pa da zajeb.. čitavu karijeru, neka se momak oporavi kako treba.bosanac723 je napisao/la:Kad je to bila opcija da Vedad igra protiv Omana? nije ciro toliko lud...a ni Vedadel-fighter je napisao/la:Nema nikakvih šansi da Ibišević zaigra protiv Omana.Emir_ZENICA je napisao/la:Ja iskreno nebi volio da on zaigra protiv Omana ...nedo Bog moze kakva ozljeda neplanirana ...pa sta onda ..cuvaj te Ibisevica
SAMO ŽELJO
- el-fighter
- Kontakt:
Naravno da Ibišević nije lud da igra ovu tekmu sa Omanom. Zna on da nam je puno potrebniji u nastavku kvalifikacija.
- miralem444
- Kontakt:
jedva cekam armeniju i tursku ima da ih vedo i dzeko pojedu
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Danas je pet mijeseci od kada se Ibisevic povrijedio, jedva cekam da podju pripreme i da cujem da Vedad trenira punim kapacitetom, tada ce biti presretan, to ce biti veliki poklon.
Vedade vrati nam se sto prije, i da se akoBogda radujemo tvojim(nasim) golovima
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
ja sam nesto skeptican,koljeno kad ode tesko da se ikad zalijeciamir je napisao/la:Danas je pet mijeseci od kada se Ibisevic povrijedio, jedva cekam da podju pripreme i da cujem da Vedad trenira punim kapacitetom, tada ce biti presretan, to ce biti veliki poklon.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
jest koljeno zeznuto kada se povrijedi, ali ipak je on puno jaci, spremniji, i ima sve potrebno za ozdravljenje, i mislim da ce se akoBogda vratiti i biti opet odlican kao sto je i bio, a da je se ono desilo meni ili tebi, vjerovatno nikada nebi poigrao fudbala, ustvari nebi mogaonick je napisao/la:ja sam nesto skeptican,koljeno kad ode tesko da se ikad zalijeciamir je napisao/la:Danas je pet mijeseci od kada se Ibisevic povrijedio, jedva cekam da podju pripreme i da cujem da Vedad trenira punim kapacitetom, tada ce biti presretan, to ce biti veliki poklon.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.