NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Hitno su potrebne promjene u omladinskom pogonu, dosta je vise starih trenera koji su se prestali edukovati prije 15 godina.Nadam se da ce se Nurkovic vratiti u Čelik i rijesiti pitanje trenera i trenera golmana u prvom timu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Steelman je napisao/la: ↑14 jun 2024, 16:24Nego ako se iko slucajno sjeca one akcije "Hiljadarka za Čelik", evo da još dodamo da su Convicts Germany uplatili 2400 KM. Momci su se zainatili da prezentuju snagu na dan kad pocinje Euro u njihovom dvoristu. Veliki respekt.
Ukupni iznos navedene akcije se penje na 16.400 KM i minimalni cilj od 15k je premasen. Medjutim, ova akcija je samo jos jedan pokazatelj da kao crno-crvena zajednica i porodica mozemo kad hocemo i zato ako ima jos zainteresovanih da ucestvuju u ovoj lijepoj prici onda neka ista raste koliko god moze.
U svakom smislu ljubav za Čelik ne poznaje granice!
I u moje ime hvala svim ucesnicima akcije, a prvenstveno zamoranu koji je bio pokretac iste. "Forum ce vjecno pamtiti tvoje ime zamorane"

Sto se tice igraca sezone, po meni je to Durmo. Konstantno je branio na visokom nivou i jedan od najzasluznijih sto smo na kraju osvojili 4. mjesto
- BatistutA19
- Kontakt:
Veliki respekt ovim momcima sto su dali i to stvarno nije nimalo mal iznos ,neko zivi skoro 2 mjeseca sa tim novcem.
Ovo za igraca nebitno ko god bude izabran za mene su svi najbolji.
Neko kaze Sivac ode ,ko god ide sretno mu ali ja ne vidim klub iznad Čelika gdje on moze igrat u Wwin ligi BiH,njemu je najbojle ako zeli neki iskorak napravit da ostane u Čeliku ili moze samo nazadovat propast.Uglavnom kostur ekipe ostavit i iz juniora ostavit najbolje a mozda nesto pozajmicu dat u Nemilu,Zepce,Vitez,Rudar.
Za narednu sezonu ako se moze dovest nekoliko ali samo ciljanih pojacanja iz ekipa Rudar,Mladost,Sim Bau i slicni a nikako gomilat kao prosle sezone..
Naravno Damjanovica ostavit ,Isakovica stavit da djecu vodi a igrat realno ne moze covjek vise i hvala mu za sve,Nurkovica vratit ako moze i zeli i vidjet sa Sarajevom pozajmicu br 1 Talha i Hamzic i mozda jos jednog .
Treba reset sa omladinskim kategorijama jednostavno moderniji treneri.
Ovo za igraca nebitno ko god bude izabran za mene su svi najbolji.
Neko kaze Sivac ode ,ko god ide sretno mu ali ja ne vidim klub iznad Čelika gdje on moze igrat u Wwin ligi BiH,njemu je najbojle ako zeli neki iskorak napravit da ostane u Čeliku ili moze samo nazadovat propast.Uglavnom kostur ekipe ostavit i iz juniora ostavit najbolje a mozda nesto pozajmicu dat u Nemilu,Zepce,Vitez,Rudar.
Za narednu sezonu ako se moze dovest nekoliko ali samo ciljanih pojacanja iz ekipa Rudar,Mladost,Sim Bau i slicni a nikako gomilat kao prosle sezone..
Naravno Damjanovica ostavit ,Isakovica stavit da djecu vodi a igrat realno ne moze covjek vise i hvala mu za sve,Nurkovica vratit ako moze i zeli i vidjet sa Sarajevom pozajmicu br 1 Talha i Hamzic i mozda jos jednog .
Treba reset sa omladinskim kategorijama jednostavno moderniji treneri.
Mislim da mozda u ovom trenutku ni Sivac nama niti mi Sivcu nemamo sta da ponudimo. Stagnirao je poprilicno u odnosu na proslu sezonu gdje je veoma jasno bio nivo iznad ostalih. Ovu sezonu se utopio u sivilo ekipe te tek po nekada je znao bljesnuti ali sigurno nije bio pokretacka snaga ekipe. Sada jeli to samo do njega i ebade oko prelaska u Zelju ili je do njegove igracke limitiranosti ne znam. Mozda bi i bilo najbolje da ode u veci rang i nesto proba. Nema on sta stasavati vise, 24-25 godina je. To bi trebale biti najbolje igracke godine.
A sto se nas tice, moramo biti strpljivi jos malo pa ce valjda klub izaci sa nekim novostima/uputama. Ne vidim da mozemo biti ozbiljni konkurenti u slijedecoj sezonu ukoliko se nastave ovi administrativni problemi. Ni otvoren racun nije garant uspjeha ali bi se bar poslovanje uredovalo, ostali dugovi bi se mogli planski sanirati i dobra podloga za buducnost kluba udariti. A da i ne pricam o mogucsnosti da se malo ozbiljnije pozabavimo javnim fondovima i inim obecanjima klubu. Sve bi to pomoglo da se bolja projekcija razvoja kluba odradi ali i naprave neke realne predpostavke za slijedecu sezonu.
U svakom slucaju ocekujem pozitivno ljeto i bolji fudbal.
A sto se nas tice, moramo biti strpljivi jos malo pa ce valjda klub izaci sa nekim novostima/uputama. Ne vidim da mozemo biti ozbiljni konkurenti u slijedecoj sezonu ukoliko se nastave ovi administrativni problemi. Ni otvoren racun nije garant uspjeha ali bi se bar poslovanje uredovalo, ostali dugovi bi se mogli planski sanirati i dobra podloga za buducnost kluba udariti. A da i ne pricam o mogucsnosti da se malo ozbiljnije pozabavimo javnim fondovima i inim obecanjima klubu. Sve bi to pomoglo da se bolja projekcija razvoja kluba odradi ali i naprave neke realne predpostavke za slijedecu sezonu.
U svakom slucaju ocekujem pozitivno ljeto i bolji fudbal.
Zamorano je zasluzio da akcija predje i drugi level - 20k.phillies je napisao/la: ↑14 jun 2024, 18:34Steelman je napisao/la: ↑14 jun 2024, 16:24Nego ako se iko slucajno sjeca one akcije "Hiljadarka za Čelik", evo da još dodamo da su Convicts Germany uplatili 2400 KM. Momci su se zainatili da prezentuju snagu na dan kad pocinje Euro u njihovom dvoristu. Veliki respekt.
Ukupni iznos navedene akcije se penje na 16.400 KM i minimalni cilj od 15k je premasen. Medjutim, ova akcija je samo jos jedan pokazatelj da kao crno-crvena zajednica i porodica mozemo kad hocemo i zato ako ima jos zainteresovanih da ucestvuju u ovoj lijepoj prici onda neka ista raste koliko god moze.
U svakom smislu ljubav za Čelik ne poznaje granice!
I u moje ime hvala svim ucesnicima akcije, a prvenstveno zamoranu koji je bio pokretac iste. "Forum ce vjecno pamtiti tvoje ime zamorane"![]()
![]()
![]()
Onako rodjendanski, a usput da legne i neka Bajram banka.
Bice i drugih praznika, treba sve to ispostovati!

Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ma ne bi se slozio da je fizika najbitnija, , mozda jest za recimo stopera. Evo Messi i Modrić je nemaju pa su top , mozda i najbolji na svojim pozicijama.avenija je napisao/la: ↑14 jun 2024, 12:19Ja sam za njega pisao prosle godine nakon sto sam gledao finale omladinskog kupa u Olovu..Medjutim koliko mu je tehnika top fizika mu je nula što je danas najbitnije. Sada je samo potencijal zbog pregleda igre, pasova, tehnike a hoce li biti igrač zavisi od njegove fizike i kako će se razviti iduce 2 godine. Dosta je mlad i ima vremena da radi na tome. Smajlović mi je najbolji iz te generacije.
Inaće Kurban Bajram i rodjendan Čelika padaju na isti dan![]()
Al mali igra svaka mu cast
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
- Kontakt:

Messi i Modric nemaju fiziku stati pratis sve ove godineZenicanin988 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 23:26Ma ne bi se slozio da je fizika najbitnija, , mozda jest za recimo stopera. Evo Messi i Modrić je nemaju pa su top , mozda i najbolji na svojim pozicijama.avenija je napisao/la: ↑14 jun 2024, 12:19Ja sam za njega pisao prosle godine nakon sto sam gledao finale omladinskog kupa u Olovu..Medjutim koliko mu je tehnika top fizika mu je nula što je danas najbitnije. Sada je samo potencijal zbog pregleda igre, pasova, tehnike a hoce li biti igrač zavisi od njegove fizike i kako će se razviti iduce 2 godine. Dosta je mlad i ima vremena da radi na tome. Smajlović mi je najbolji iz te generacije.
Inaće Kurban Bajram i rodjendan Čelika padaju na isti dan![]()
Al mali igra svaka mu cast
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- BatistutA19
- Kontakt:
ČELIK SE NIKAD NECE UGASIT eno moja famozna recenica na objavi stranice NK ČELIK ZENICA koju sam ponavljo iz dana u dan iz ljubavi,prkosa,nade,borbe a bgm i iz straha i bio sam ubijedjan da se nece nikad ugasit samo nisam znao kako ce opstat.
...Sretan ti rođendan starce da nam zivis vjecno kao i svim Robijasima i simpatizerima zelim sretan rođendan nasem jedinom voljenom i vjecnom Čeliku.

...Sretan ti rođendan starce da nam zivis vjecno kao i svim Robijasima i simpatizerima zelim sretan rođendan nasem jedinom voljenom i vjecnom Čeliku.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Sretan rodjendan StarČe!
Da docekas bolje dane .
Da docekas bolje dane .
Bati da te nema, trebalo bi te izmisliti!BatistutA19 je napisao/la: ↑16 jun 2024, 00:11ČELIK SE NIKAD NECE UGASIT eno moja famozna recenica na objavi stranice NK ČELIK ZENICA koju sam ponavljo iz dana u dan iz ljubavi,prkosa,nade,borbe a bgm i iz straha i bio sam ubijedjan da se nece nikad ugasit samo nisam znao kako ce opstat.
...Sretan ti rođendan starce da nam zivis vjecno kao i svim Robijasima i simpatizerima zelim sretan rođendan nasem jedinom voljenom i vjecnom Čeliku.![]()
Nek je svima sretan!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Sretan rođendan Čeliče, da 80. dočekaš puno zdraviji i jači, deblokiran, bez dugova, a ko zna, možda i u najvišem rangu takmičenja.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Sretan rođendan starČe !
Bajram šerif mubarek olsun svim navijačima našeg kluba
Također sretan 79 rođendan našeg starcu da akobogda 80-ti dočekamo u boljem stanju
A akobogda i u PL da udemo za 80 rodendan ako se srede ove neke stvari u klubu u meduvremenu
Mašta moze svašta hahaha
Također sretan 79 rođendan našeg starcu da akobogda 80-ti dočekamo u boljem stanju
A akobogda i u PL da udemo za 80 rodendan ako se srede ove neke stvari u klubu u meduvremenu
Mašta moze svašta hahaha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- BatistutA19
- Kontakt:
I ja kazem nek je svima sretan i vjecan nas Čelik,pa znas da sam ja to piso i et obacili tu recenicu a piso a nisam ni znao odgovor ko ce ga spasit ali sam ubijeđen bio da se nece ugasit nikad a bgm sekunda falila ,da nismo otisli u Kanton 100% gasenje a prvi sam protiv bio Kantona ali brzo sam sabro dva i dva i podrzo.Steelman je napisao/la: ↑16 jun 2024, 08:45Bati da te nema, trebalo bi te izmisliti!BatistutA19 je napisao/la: ↑16 jun 2024, 00:11ČELIK SE NIKAD NECE UGASIT eno moja famozna recenica na objavi stranice NK ČELIK ZENICA koju sam ponavljo iz dana u dan iz ljubavi,prkosa,nade,borbe a bgm i iz straha i bio sam ubijedjan da se nece nikad ugasit samo nisam znao kako ce opstat.
...Sretan ti rođendan starce da nam zivis vjecno kao i svim Robijasima i simpatizerima zelim sretan rođendan nasem jedinom voljenom i vjecnom Čeliku.![]()
Nek je svima sretan!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
Gdje će Sivac?
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.