Amar Osim ce pisnuti od sreceCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 17:27Ne sekirajte se Velez je zdrav klub i jako organizovan. Pisnut ce svaki trener kada vidi poziv![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Ma kakvi sta ti je njega prvog Kevelj kao kera otjeraoKamaga11 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 17:28Amar Osim ce pisnuti od sreceCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 17:27Ne sekirajte se Velez je zdrav klub i jako organizovan. Pisnut ce svaki trener kada vidi poziv![]()
![]()
![]()
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
E jesu se bili raskokodakali u zadnje vrijeme
Jel vrijeme za povratak Feje, moze i Obad
Jel vrijeme za povratak Feje, moze i Obad
Puno htio svoje gurati, a ovim to ne odgovara, smijesno.Vanja8 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 17:22Drug, rekao sam da ne znam sta je u pitanju, to sam naveo kao mozda potez Uprave Veleza, ipak pregovaras sa konkurentskom ekipom, ali evo kazu da je na njegovu inicijativu...
Fk Željezničar.
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Ma nije to problem, doće će možda i jači trener bar što se imena tice ali stvar je kontinuiteta vodjenja ekipe. Ovaj Klafurić je baš posložio ekipu i utegao što se kaže, a sad novi trener novo sve, od filozofije pa dalje.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 17:27Ne sekirajte se Velez je zdrav klub i jako organizovan. Pisnut ce svaki trener kada vidi poziv![]()
Kako će Runda ostaviti pekaru u Sarajevu 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Sta ces burazeru to je normalna stvar idu treneri i igraci dolaze drugi. Ne sumnjam da cemo dovesti nekoga iste kvalitete mozda i boljeg. Uglavnom nece nas uzdrmatiRubikovaKocka je napisao/la: ↑17 jun 2024, 17:30Ma nije to problem, doće će možda i jači trener bar što se imena tice ali stvar je kontinuiteta vodjenja ekipe. Ovaj Klafurić je baš posložio ekipu i utegao što se kaže, a sad novi trener novo sve, od filozofije pa dalje.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 17:27Ne sekirajte se Velez je zdrav klub i jako organizovan. Pisnut ce svaki trener kada vidi poziv![]()
Izgleda da Feja ipak ide na mjesto SD-a. Nije sir lud...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sir Klaf ohladi Veleza k'o neku bicharku poslije one night stand. Trenutno nisam spreman za vezu 
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
DRŽAVA KONJIC!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ma ja, sada nije problem kada ode trener. Kada drugi smijene trenera, onda jeste.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 17:25Nije nego je zelio malo vise svoje igrace gurat. Ima granica neka. Nema veze isto kao sto smo njega nasli tako cemo naci drugog isto dobrog za Velez. Nista nas ovo nece poremetiti. Idemo dalje
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Zamisli ti smijesne lige kad jedan od stabilnijih klubova iste dozvoli sebi da mu trener ode dan pred prozivku, 20 dana prije Evropskih utakmica, drugi pravi evo vec 9 remont u tri godine, sampion promijeni trenera i dovede losijeg trenera, bar po dosad prikazanom, Zeljo promijeni 9 trenera u sezoni, ove ostale ne treba ni spominjat. Jedino Zrinjski sa nekim smislom radi i ako nista trebaju dobit postovanje jer se bar oni ne brukaju u tom smislu. Kako se klubovi kod nas vode dobro je da nismo zadnja liga u Evropi, zasluzili smo.
Ispravka krivog navoda, 2 sata pred prozivkunastrojeni21 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 17:44Zamisli ti smijesne lige kad jedan od stabilnijih klubova iste dozvoli sebi da mu trener ode dan pred prozivku, 20 dana prije Evropskih utakmica, drugi pravi evo vec 9 remont u tri godine, sampion promijeni trenera i dovede losijeg trenera, bar po dosad prikazanom, Zeljo promijeni 9 trenera u sezoni, ove ostale ne treba ni spominjat. Jedino Zrinjski sa nekim smislom radi i ako nista trebaju dobit postovanje jer se bar oni ne brukaju u tom smislu. I na kraju neko se cudo sto nam je liga takva kakva jest, pa pogledas kako se klubovi vode, smijesno.
Ma ybg mi se lozimo da smo neki qrac, a najgora smo liga evrope. Neki dan se mi smijemo Borcu, danas nama isto. Jedino sto se nadam da necemo zglajzati kao Borac s odabirom, ali i to Bog zna dragi sta ce bit.
19V22
Kad bi stavljali sve random komentare sa fb, gdje bi nas to dovelo? Neozbiljno s tvoje strane.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Meni licno najdraza kao i mnogimanastrojeni21 je napisao/la: ↑17 jun 2024, 17:44Zamisli ti smijesne lige kad jedan od stabilnijih klubova iste dozvoli sebi da mu trener ode dan pred prozivku, 20 dana prije Evropskih utakmica, drugi pravi evo vec 9 remont u tri godine, sampion promijeni trenera i dovede losijeg trenera, bar po dosad prikazanom, Zeljo promijeni 9 trenera u sezoni, ove ostale ne treba ni spominjat. Jedino Zrinjski sa nekim smislom radi i ako nista trebaju dobit postovanje jer se bar oni ne brukaju u tom smislu. Kako se klubovi kod nas vode dobro je da nismo zadnja liga u Evropi, zasluzili smo.
Ali realno ne znam nikog osim CG u Europi da je gori od nas
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Mora ga uhljebiti.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Vidjet cemo sta vrijeme donosi,i ja sam stavio kao sa znakom pitanja jel moguce da je baš to razlog, jel vidim da se na više strana piše to izmedju ostalog i na temi Veleža.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, bvsic, Crkvice1988, edinedin, feniksptica, fks74, Grok, Hajdeee, haklamas, Hrammm1921, Kaunas, Napapijri, NebeskaSila96, samoposteno, torbica i 126 gostiju.