AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Stroj1946
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Stroj1946 » 15 jun 2024, 16:06

Ma realno gdje će iz Milana, završit će u Radničkom iz Niša kako je krenuo. Neće nigdje naći bolje trenutno. Budala bi bio, bolje i treća opcija, propo bi skroz da ide.

Kolko sam upratio Bayern i Real su ispalili Daviesa, a Theo je Bayernu prvi pik, tako da bi moglo nešto biti.
Ovaj mali Jimenez je odličan bek. Dobar ulov.

Evo i za Tomorija ima :urnebes:

Newcastle United have started talks with Fikayo Tomori’s entourage over a potential move there this summer, according to a report.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 jun 2024, 21:41

Sve te yeblo, gledam Italiju pa nemamo cak ni igraca na klupi :oops: Inter recimo 4 u prvi 11, Di Marco, Bastoni, Fratessi i Barella.
Par igraca Rome, Juvea, Torina .....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 15 jun 2024, 21:55

muxa je napisao/la:
15 jun 2024, 16:01
Bolje i takve izjave da daju već kao Dollarboy i Kessie.
Sto se tice Jovica pametan potez. Bolje pare trošiti na prvog napadača, stopera, desnog beka i vezistu. Za klupe Okafor, Jovic, Camarda sasvim OK.
Dobar post, Zlaja je izjavio neki dan da sve zlatne koke ostaju, da imaju para i da nema potrebe za prodajom istih. Međutim, ovo je fudbal, tako da više cijenim Theovo "otom potom" nego Kessie, Dollar, Šabanoglu.... :salut:

@milanist nije mi žao što nikad lošija repka nema Milanovih igrača, dva SP u nizu su ovi luzeri, i njima slični, propustili i gledali preko TV-a. Faktički je najbliži bio Gabbia, što je tragikomično i sve govori o Azzurrima.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 jun 2024, 22:03

Gledaj ovoga nije mi zao, ne da je zalosno nego tragedija da Milan nema jednog jedinog igraca u repki.

Druga stvar ova repka je daleko od najslabije ikad, itekako je ovo jaka ekipa i mnogo ce se pitati na ovome prvenstvu

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 jun 2024, 22:35

Ne ulazeci u snagu Italije, osvrnuo sam se na Milan, i da je stvarno bezveze sto nemamo ama bas ni jednog igraca u Reprezentaciji Italije.
Kao sto i kolega iznad rece, nije bas da je ova Italija najslabija ikad, itekako fini i skolovani igraca ovdje ima.
Ostaje nam izgleda bodriti Francuze umjesto 'Talijana :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 jun 2024, 10:25

Bajram Serif Mubarek Olsun draga braco koja slavite

Posteno je ovo

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 16 jun 2024, 13:37

Zenga je napisao/la:
15 jun 2024, 21:55
@milanist nije mi žao što nikad lošija repka nema Milanovih igrača, dva SP u nizu su ovi luzeri, i njima slični, propustili i gledali preko TV-a. Faktički je najbliži bio Gabbia, što je tragikomično i sve govori o Azzurrima.
Dva SP u nizu luzeri, ali su aktualni evropski prvaci, to si lagano preskočio. Malo je kvarno uzimati samo one podatke koji odgovaraju tvom narativu,
I to što nikad lošija repka nema Milanovih igrača je još poraznije, znači da nisu dovoljno dobri ni za tu "nikad lošiju repku".

Mada, to što nemaš puno igrača koji preko ljeta igraju velika natjecanja je nekad i prednost. Bolje će se odmoriti preko ljeta.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 jun 2024, 13:51

Jbt oko čega vi raspravljate. Koliko uopšte imamo Italijana u ekipi? Rekao bi čovjek da smo puni Italijana a da nemamo igrača u reprezentaciji koliko tome pridajete važnost.
@ik0ik0 imamo mi reprezentativaca samo ne u reprezentaciji Italije
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 jun 2024, 17:12

Reijnders danas sasvim prostojan, narocito u 1.p.v. odlican je bio.
Znatno ofanzivnije igra u reprezentaciji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 16 jun 2024, 18:05

I najbolji do 75'. Istrosen skroz u zavrsnici pa je i bilo par gresaka. Ovako je gurao cijelu sezonu i u klubu. Najbo momak kako god okrenes :mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 16 jun 2024, 19:03

Bajram Serif Mubarek Olsun i sve najbolje svima koji slave. :ljepota:

Ako bi bio kakav problem sa Zirkzee-om ovaj Wind iz Danske treba biti prva opcija. Strasno dobar igrac.

Sto se tice italijanskih igraca i Milana malo je kvalitetnih italijanskih igraca u sredini i prema naprijed, ali sto se tice stopera tu standardno Italija ima dosta dobrih igraca i bilo bi lijepo kad bi se doveo ili Buongiorno ili Califiori. Naravno postoji jos jedan problem s italijanskim igracima , ako su iole dobri 30% su skuplji nego igraci slicnog kvaliteta.

Za desnog beka pored ovog Jimeneza ne treba dovoditi nikog pogotovo ako ce opcije biti Emerson Royale, Cash i slicni. I ovaj portugalac is Lille-a je tanak.

Za Thea zamjena treba da bude Bartesaghi , momak ima potencijala da postane strasan bek.

Sredina se treba maksimalno pojacati s igracima koji imaju vise defanzivni kvaliteta. Hojberg iz Danske nije losa opcija , zadnja godina ugovora, Amrabat se vraca u Fiorentinu mozda njegova posudba , tu su Thuram i Fofana spominje se i ovaj Wieffer iz Feynodrda mada ono sto sam gledao ne izgleda bas sjajno djeluje kao jako trom igrac. Bennacera, Kalulua, Pobegu i Adlia prodati ako postoji promil sanse.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 16 jun 2024, 19:10

FM 2024 up date :rol:

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 16 jun 2024, 23:24

Bajram mubarek olsun!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 jun 2024, 10:32

Pise se da Fonseka i ne 'mirise' bas Zirkzea kao prvog napadaca, vec trazi od Ibrahimovica da mu dovede napadaca slicnih karakteristika kao Giroud. Holandjanjina i ne vidi kao prvu opciju.
Sad kad i ovo uspiju zayebat :urnebes: Samo mi nejasno kako sad ovo, zar ne rade sve u dogovoru sa trenerom :silent:
Even the current choices lead the fans to think of a Milan that is satisfied with fourth place
" The owner wants the balance sheet to be in the black and the strategy is legitimate, given that we are talking about an entrepreneur who took Milan because at that moment Milan is free There is no Rossoneri blood flowing in Cardinale's veins, the point is that maybe they think they can win with this strategy but in the meantime, Inter spends more than Milan in terms of investments and Juve still wins having a huge deficit they don't stand still and deal players worth 60 million. What Milan does is another type of market, this on the other hand creates frustration among the fans ."
Suti, trpi !

Odbili su i ponudjenog Hummelsa, kazu ne treba nam, star je jbg, ipak imamo mi Thiawa sta ce ovaj prvi :D daj nam nekog tipa Pellegrino dovedite da budemo na nivou :silent:
Ali zato Jovkan moze, gledam sinoc ga u Rep Srbije, isto tele :puke:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jun 2024, 11:21

Sa Zirkzeeom je bilo ocekivano da ce biti problem cim se pojavila info oko provizije. Iskreno na strani sam Fonsece u ovom, Milanu treba igrac nivoa Girouda, iskusan, neko ko ce se nositi sa pritiskom i ima jake utakmice u nogama, i bolje dati 50-60 miliona, a vjerujem i za manje, za iskusnog napadaca nego na nekoga ko jos treba da nadodje. Izgleda da se izjalovilo sa ovim malim nesto vise, ne samo lova. Samo je pitanje jel oni hoce rezultate, tu trebaju iskusni, ili mlade igrace da grade ekipu za dvije sezone otprilike, a tu imaju problem onda jer ce im otici udarni igraci, jer nece da cekaju rezultate i uspjehe, odose dalje. Tu se lome koplja. Konfuzni su skroz, ni sami ne znaju sta hoce.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 17 jun 2024, 12:02

milanist je napisao/la:
17 jun 2024, 10:32
Pise se da Fonseka i ne 'mirise' bas Zirkzea kao prvog napadaca, vec trazi od Ibrahimovica da mu dovede napadaca slicnih karakteristika kao Giroud. Holandjanjina i ne vidi kao prvu opciju.
Sad kad i ovo uspiju zayebat :urnebes: Samo mi nejasno kako sad ovo, zar ne rade sve u dogovoru sa trenerom :silent:
Even the current choices lead the fans to think of a Milan that is satisfied with fourth place
" The owner wants the balance sheet to be in the black and the strategy is legitimate, given that we are talking about an entrepreneur who took Milan because at that moment Milan is free There is no Rossoneri blood flowing in Cardinale's veins, the point is that maybe they think they can win with this strategy but in the meantime, Inter spends more than Milan in terms of investments and Juve still wins having a huge deficit they don't stand still and deal players worth 60 million. What Milan does is another type of market, this on the other hand creates frustration among the fans ."
Suti, trpi !

Odbili su i ponudjenog Hummelsa, kazu ne treba nam, star je jbg, ipak imamo mi Thiawa sta ce ovaj prvi :D daj nam nekog tipa Pellegrino dovedite da budemo na nivou :silent:
Ali zato Jovkan moze, gledam sinoc ga u Rep Srbije, isto tele :puke:
ti opet zabijas pod precku, nemoj bolan kako ti vise nije zao na svaku zabijati.... :rol:

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 17 jun 2024, 12:10

muxa je napisao/la:
16 jun 2024, 13:51
@ik0ik0 imamo mi reprezentativaca samo ne u reprezentaciji Italije
Pa nisam ni rekao da nema. Mada ruku na srce, neda mi se brojati, al imam osjećaj nikad manje.

Samo kažem, to što nemaš igrače preko ljeta na nekom velikom turniru može biti i prednost jer će igrači spremniji dočekati početak sezone.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 jun 2024, 12:29

Eh sad, koji su to iskusni napadaci koje bismo doveli za razumne pare (ispod 50mil), a da bi odmah isporucili 20ak golova i koje bismo zaista i mogli dovesti/htjeli oni doci?

Jedan Gyokeres je misaona imenica nam za dovesti, a smijesne klubove iza sebe ima. Boniface, Isak, Watkins iz Ville i jos neki koji su igrali na vecem nivou, a preskupi su. E sad kakvo je to iskustvo sa mahom 23-24 godine, vjerovatno subjektivne prirode i poimanja. Ali ti i trebas dovesti takvog igraca, kao sto rade veliki klubovi i rasturas narednih godina i godina. A svi ovi, kao i jos mnogo njih, su nam preskupi i nemamo nikakvih sansi da ih dovedemo.

Guirassy jos dodje kao jedina realna opcija na kraju, ako bi platu dogovorili. Ili mozda onaj Gimenez iz Feyenorda, sa nikakvim iskustvom i strasnom sezonom iza sebe, ali nekad treba riskirati ako se igrac uklapa u trenerake zamisli i ostatak ekipe sa svojim karakteristikama.
Pa i J. David kao opcija, mlad i igra vec dugo jaku ligu i solidne brojke, prosle sezone mozda i najbolje mada nisam provjeravao. Ali i on je skupa igracka za nas jer izgleda da se ne da preko 50mil sve ukupno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jun 2024, 12:39

Ima Icardi, Morata, Schick, Sørloth, En-Nesyri, Guirassy igraci koji igraju na visokom nivou i koji imaju iskustva i mogu se dovesti 40 do 50 miliona, igraci koji imaju 28+ godina. Ima i Lukaku preko 30 ima ih jos ne da mi se peglati. Nisu oni vise u godinama da mogu klubovi lupati cifre za njih, sad ih mogu dovesti za pristojnu cifru. Meni je krivo sto Scamaccu nisu doveli na vrijeme.
Ovisi o njima kako se budu postavili i opet ovisi sta oni hoce. Ako budu poceli ciganisati kao prosle godine sa Thuramom, onda i Jovicevo produzenje ce biti pljacka.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 17 jun 2024, 12:55

Taj Gyokeres je preskup a znamo da je dosta tih napadaca iz Portugalske lige bilo corak.

Gimenez ce zavrsiti slicno kao i Lozano.

Guirassy je radna etika problem. Imao je odlicnu sezonu ali sa 28 godina.

J.David skoro 25 godina , a zaglavio u Francuskoj ligi , mislim da to dosta govori o njemu kao o igracu.

Zirkzee je cisti zicer. S visinom i tehnikom slican tip igraca kao Ibra recimo.

Nunez je jos jedna opcija ako je istina da ga Liverpool zeli prodati.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.