BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

_d1n0_
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la _d1n0_ » 28 mar 2011, 17:59

Sutra je naša najvažnija utakmica,a nije Rumunija. ;)
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 28 mar 2011, 18:00

Kako god se zavrsi mi samo mozemo dobiti ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 mar 2011, 18:22

Partytime :D
Evo pogledajte na fejsu par slika, kako su nasi reprezentativci proslavili tekmu :D

http://www.facebook.com/album.php?fbid= ... aid=306043

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 28 mar 2011, 18:34

Izgleda bila odlična atmosfera, evo sad sam baš dodao na face Šehića kao prijatelja :)
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 28 mar 2011, 19:05

Goalgetter je napisao/la:Partytime :D
Evo pogledajte na fejsu par slika, kako su nasi reprezentativci proslavili tekmu :D

http://www.facebook.com/album.php?fbid= ... aid=306043
Ja sam glavat ali ova 4 asa su pretjerali!!!

Sta su ovi mozda reprezentativci BIH u glavatizmu ? :mrgreen: :mrgreen:

Dok svi zapustaju kose oni zaputili glave,da dodam da su ova 2 u sredini iz mog Visokog i uzasni su ljudi koji se moraju uvlaciti u guzicu svakom koje i na tefericu neka faca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika

Sorry za off ali morao sam!!! :lol:
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 28 mar 2011, 19:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 mar 2011, 19:06

Ovaj nas Glas Srpske jos ne moze preboljeti pobjedu BiH! Prvo su na dan utakmice mec najavljivali velikim naslovom "Rumuni ruse Bilino polje",a danas nemaju sta drugo od pakosti vec umjesto o fudbalu kritikuju tv komentatora Kristica da je pozivao gledaoce na Bilinom Polju da izvrse pritisak na sudiju zbog nedosudjenog penala i pozivao gledaoce da tvrdim predmetima gadjaju sudije!!!! kako tv komentator moze pozivati gledaoce na stadionu,to mi nikako nije jasno!
Mislio sam da je onaj jadni Bakir i njegovih zalosnih 60 minuta najhuskackije i najotrovnije novinarstvo na svijetu,ali bogami evo mu dobre konkurencije i odavde! Kakvi glupsoni,braco moja,mene je sramota.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 28 mar 2011, 19:21

Evo vam dokaz, da je ono "cigani cigani" bilo kako treba!
znaci oni koji su rekli, da su nasi navijaci baz kulture, nek razmisle dva puta!

[youtube][/youtube]

SAD IDEMO PRED HOLIDAY INN -.- SAVEZ NAPOLJE!!
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 mar 2011, 19:24

Dule 078 je napisao/la:Ovaj nas Glas Srpske jos ne moze preboljeti pobjedu BiH! Prvo su na dan utakmice mec najavljivali velikim naslovom "Rumuni ruse Bilino polje",a danas nemaju sta drugo od pakosti vec umjesto o fudbalu kritikuju tv komentatora Kristica da je pozivao gledaoce na Bilinom Polju da izvrse pritisak na sudiju zbog nedosudjenog penala i pozivao gledaoce da tvrdim predmetima gadjaju sudije!!!! kako tv komentator moze pozivati gledaoce na stadionu,to mi nikako nije jasno!
Mislio sam da je onaj jadni Bakir i njegovih zalosnih 60 minuta najhuskackije i najotrovnije novinarstvo na svijetu,ali bogami evo mu dobre konkurencije i odavde! Kakvi glupsoni,braco moja,mene je sramota.
Eh i dok smo bili u barazu, bljuvotine su pisali, pa pravo se covjeku zgadi kad vidim sta pisu. :roll:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 28 mar 2011, 20:05

Dule 078 je napisao/la:Ovaj nas Glas Srpske jos ne moze preboljeti pobjedu BiH! Prvo su na dan utakmice mec najavljivali velikim naslovom "Rumuni ruse Bilino polje",a danas nemaju sta drugo od pakosti vec umjesto o fudbalu kritikuju tv komentatora Kristica da je pozivao gledaoce na Bilinom Polju da izvrse pritisak na sudiju zbog nedosudjenog penala i pozivao gledaoce da tvrdim predmetima gadjaju sudije!!!! kako tv komentator moze pozivati gledaoce na stadionu,to mi nikako nije jasno!
Haha dobri su. Prava konkurencija i onome seljaku Avdi.

Cudi me da nisu napisali, da je Kristic ustvari iz Donje Maoce. :D
Znam jos da su prosli put uspjeli naci jednu zastavu Turske na tribini i stavili je na glavni list:
Ratne poruke iz Zenice. Ili tako nekako. :lol:

A da se uzvikivalo ime Nemanje Supica, i da se sa Salihovicem slavio kao junak utakmice protiv Turske, o tome ni rijeci. Da se svaki reprezentativac voli kao najblizi svejedno da li je Boris, Zvjezdan ili Edin. Ni o tome. Fuj. Najgore je jos, sto mnogo ljudi nisu u stanju da upotrebljavaju internet (starija generacija) ili ne govore strane jezike, pa se nemogu informisati i preko vanjskih medija.

Znas li film Matrix?
Kad bi se poneki drugacije informisali, osjecali bi se kao da su se probudili iz jednog zlog sna...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 28 mar 2011, 20:22

Moze li mi neko na PP objasnit ovo za prosvjeda sutra ispred zgrade saveza ? :)
Molim vas :D
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 28 mar 2011, 20:34

bože dragi :lol: :lol: :lol:
YNWA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 mar 2011, 20:42

odem sada na taj glas srpske novine valjda pisu o tome kako bhf sprema prekid utakmice u zenici protiv rumunije kao oni imaju neke dojave ahahah da ce biti prekid tekme hahaha i nakon toga nista vise nema ni rezultat ama bas nikako ne spominju hahahahahahah

valjda ih sramota lazi sto su pisali :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: jer mene bi bilo :oops: :oops: :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 28 mar 2011, 20:54

mma_hz je napisao/la:odem sada na taj glas srpske novine valjda pisu o tome kako bhf sprema prekid utakmice u zenici protiv rumunije kao oni imaju neke dojave ahahah da ce biti prekid tekme hahaha i nakon toga nista vise nema ni rezultat ama bas nikako ne spominju hahahahahahah

valjda ih sramota lazi sto su pisali :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: jer mene bi bilo :oops: :oops: :oops:
Nije ih sramota, znaju oni da valjaju gluposti i da niko normalan u te nebuloze ne vjeruje.
YNWA!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 28 mar 2011, 20:57

ma politika je sve kriva...
jednostavno, iz nekih izvora znam da se "najljući" protivnici na političkom nebu druže i međusobno, ispijaju kafice itd., al jednostavno svojim pričama huškaju narod da su jedni protiv drugih jer im je to posao...
najgore mi je gledat one debatne emisije, gdje ubiše nekom stvari jedan drugog, a poslije odu na piće i pričaju o normalnim stvarima. Samo je jadno što je i u novinarske krugove postavljen određen dio ljudi pa i oni kompliciraju stvar, a po meni bi trebalo obrnuto raditi. Shvatam ja šta se sve dešavalo na ovim prostorima, te da se ne mozemo tek tako sad grlit i ljubiti, al trebamo se poštovati i pokušati živjeti zajedno, jer moramo to, a ne samo gledati kako jedni druge da za*ebemo jer nas to ne vodi nigdje... ;)
Nil Satis Nisi Optimum

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 28 mar 2011, 21:08

Treba uzeti u obzir da su nam igraci totalno van forme, glavna veza Misimovic i Dzeko je prvenstveno bila prekinuta a onda se desavaju cudne stvari u njihovim klubovima pa ova dva velikana priliku moraju traziti sa klupe. Stvari su krenuli na bolje, kako po njih tako i za nasu reprezentaciju. Svaka cast Lulicu na odlicnoj predstavi u prvoj utakmici, povratkom Salihovica on se vraca na poziciju lijevog beka, mada ja ne sumnjam da ce i dalje biti opasan po gol protivnika. Vjerovatno Medunjanin ide na klupi. Ne bih se zacudio da jedan od igraca ( Miske/Pjanke ) zavrsi na klupi a u prvih jedanaest umjesto njih uleti Ibricic. Evidentno je da i ne ide bas ova dva igraca kada su zajedno, jedino u cemu smo u prednosti jesu prekidi, naravno mislim na to kada su ova dva Zmaja u igri. Drago mi je sto je Vedo pogodio, ne sumnjam da ce dodatna opasnost prijetiti nakon ubacaja njegovog suigraca iz Hofenhaima.

Pozdrav svim iskrenim navijacima.

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 28 mar 2011, 23:10

Sto se tice meca u Rumuniji, bice tesko, vraca se Chivu koji je veoma vazan za odbranu. Do tada bi Dzeko trebao vratiti svoju staru formu pa ne vidim razloge zasto ne pobijediti, uprkos ovome strasnom destruktivcu igre. Barem tu poziciju igra u Rumunjskoj reprezentaciji.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 29 mar 2011, 00:12

Zadnjih mjeseci se ovdje može pročitati jako puno spamma, uvreda, vulgarnosti, neargumentovanh optužbi... Zar se nije ovdje nekad nalazila tema BiH-Rumunija?
Definitions belong to the definers, not the defined

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2011, 04:06

Hasagić - 5
Lulić - 8
Mravac - 5
Spahić - 10
Mujdža - 8,5
Medunjanin - 8
Rahimić - 7
Pjanić - 7
Misimović - 7
Ibišević - 7
Džeko - 7,5

Od rezervista Muslimović perfektan, Ibričić dobar, Maletić solidan.

Ponovo sam gledao snimak i pomnije pratio kako su igrali svi pojedinačno i moram reći da je Spahić odigrao doslovno perfektan meč. Kod gola je čuvao igrača na drugoj stativi, na kojeg je i išla lopta dok nije pogodila Mujdžu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2011, 05:19

Spahic jeste bio medju najboljim,ali da ima ocjenu za dva poena bolju od Lulica je nigdje veze.
Kao sto bi Pape rekao svi su zasluzili desetku a Lulic jedanaestu,naravno on to od dragosti malo vise prebacio. 8-)
Mujdza koji mozda sa Pjanicem bio najtanji ocjena 8.5 :roll:
Sam rece da nije greska za gol Hasagica i opet mu 5.Ocjene su ko' da ih je Ligata i Borovina pisao.Ili jos gore goal.com :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 29 mar 2011, 08:00

Ne kontam, zasto mjenjati sastav koji pobjedjuje???? Ne vidim logike , Medunjanin covjek je odradio fantastican dio posla al to nije primjetno mozda bilo na tv-u kao meni , po mom sigurno imao najveci posjed lopte od svih igraca na terenu. Pjanic on ako je bio los vi nemate pojma od fudbalu , poslije lulica najbolji na terenu bio jer je igrao srcem ginuo za loptu , kako se samo bacao za njom cist dokaz misimovicev sut u prvom poluvremenu nista vise. A kad uzmes onaj korner , dovoljno da je samo to za cijelu tekmu uradio. Dzeko , pa to je sad svjetski igrac i svaka odbrana prvo njega pokusa zaustaviti , on je sad svakoj reprezentaciji prioritet da se onesposobi. al kad vidim kako cuva loptu koja je tehnika stvarno imao sam pogresno misljenje o njemu i sljedece godine ce biti u top strijelcima u engleskoj ligi. Miske , ne trci puno i spor je al zato njegov pas i sut je dovoljno on nek samo stoji na terenu bice dovoljno do 6 mjeseca ce jos ojacati bit ce prejak imam osjecaj. Lulic i Spahic ne treba ni spominjati nema potrebe ciste 10 , bez ijedne greske. Onaj lulic isto da je na motoru lik , nisu ga ni jednom zaustavili. Mravac, znaci nije najbolji stoper na svijetu al vala nista losiji od nadarevica (znaci jedina opcija koju imamo ha ja) , kod gola nije niko nista mogao pa tako ni on , bilo malo srece sto mu je isla na prsa pravo on tu nema ni sekund krivice a onaj sut se i ne brani tako da hasgic tu nista nije mogao. Vedo , isti inzaghi nema ga cijelu utakmicu nigdje i od jednom se pojavi i dadne go. Znaci nije safet njega dzaba stavio u pocetni sastav. Rahimic , dobar prekidao napade i sa obziromna godine i kondiciju predobar bio. Mujdza sasvim solidan kod gola malo ga zakacila lopta al sta ces niko tu nista nije mogao. Sto se tice maletica , on je ubacen sa namjerom jer uz lulica cini mi se da je najbrzi u reprezentaicji i zato ga je ubacio da malo probije po desnoj strani jer smo cijelu tekmu isli skoro po lijevoj .. I mozda ubacaji nisu bas bili najbolji al zato je razvukao malo rumune i sigurno odradio dosta dobar posao... Ibricic za ono sto je usao super bio , i muslimovic nikad ne razocara ;)

Mislim da je ovo realno I salihovic koliko god bio dobar ipak mislim da nebi ga trebalo ubacivati jer mislim koga god da izbacis nakon ove tekme ubit ces mu moral, neka pocne na klupi a ako vidi da ne ide uvijek nekog moze ubaciti . I Ne dirajte sastav dok pobjedjujemo ha ja...

poozzz ;)
>>No body likes us but we dont care<<

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.