Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Nail for Real
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Nail for Real » 28 mar 2011, 18:01

Kako se ovaj @adas provali :oops: . Zao mi ga.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 mar 2011, 18:35

adas_barca je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Nije Pires jesu Vieira i Petit, to je jedna titula, 2002 Silva je vec potpisao dakle nas igrac to su 2 i Fabregas je treci dakle tu je sve jasno.
haah jesul sta s arsenalom osvojili , fa cup il tako nesto ? :D :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
E jes' mi nas zao, i kad se mi uFatimo sa djecom prepirat?! :oops:
Bolje ove sve destruktivce staviti na ignore ,moj savjet... :lol:
Momak haman nije cuo za generaciju nepobjedivih :lol: :lol: :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 mar 2011, 22:37

Ima li kakvih stopera na vidiku :mrgreen: :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 mar 2011, 22:42

Megamon je napisao/la:Ima li kakvih stopera na vidiku :mrgreen: :?
Došao je neki 15-godišnjak iz Herthe ja mislim. :mrgreen: Štoper je. :D

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 28 mar 2011, 22:48

Ah famozni Invincibles, svi otisli iz arsenala, ali jedan je ostao, i ostat ce u arsenalu dozivotno Arsene Wenger

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 mar 2011, 22:50

Bosco je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Ima li kakvih stopera na vidiku :mrgreen: :?
Došao je neki 15-godišnjak iz Herthe ja mislim. :mrgreen: Štoper je. :D
Potencirao sam na Sambu 8-) :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 mar 2011, 22:52

cala je napisao/la:Ah famozni Invincibles, svi otisli iz arsenala, ali jedan je ostao, i ostat ce u arsenalu dozivotno Arsene Wenger
Ima i Lehmann 8-) , Clichy i Fabregas su isto bili članovi Invinciblesa, ali nisu upisali nijedan nastup i stoga ih niko ni ne svrsatva u tu generacije. Ali u to vrijeme bili su u klubu i igrali su vjerovatno za rezerve ili mladu momčad, nisam siguran.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 28 mar 2011, 22:54

zaboravih lehmana, ludog, dobro je imat nekog u timu iz te generacije, da ih malo podsjeti na ta vremena, da ih, ako se moze reci, motivira malo, a to jest, nekoliko danasnjih igraca su tada bili u rezervama mozda

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 28 mar 2011, 22:55

Vidim kruze price oko Fabregasa, kataloncici su klauni ali ono bas pazi debila predsjednika barcelone, kaze necemo se rasipati sa novcem jer cijene igraca su u padu u odnosu na proslu godinu(ne znam kako je to skontao ali haj vjerujmo mu) i kaze nema logike da se daje vise novca nego prosle godine i u isto vrijeme kaze da ce ponuditi 45 miliona funti znaci 15 vise nego prosle godine a cijene su u padu :lol: :lol: :lol:

Uglavnom suplja prica 45 miliona funti i da Wenger je voljan da proda Fabregasa premalo i mogu vec sada reci da nema nista od te ljubavi.
Dio Arsenala

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 29 mar 2011, 00:40

-Paja je napisao/la:Vidim kruze price oko Fabregasa, kataloncici su klauni ali ono bas pazi debila predsjednika barcelone, kaze necemo se rasipati sa novcem jer cijene igraca su u padu u odnosu na proslu godinu(ne znam kako je to skontao ali haj vjerujmo mu) i kaze nema logike da se daje vise novca nego prosle godine i u isto vrijeme kaze da ce ponuditi 45 miliona funti znaci 15 vise nego prosle godine a cijene su u padu :lol: :lol: :lol:

Uglavnom suplja prica 45 miliona funti i da Wenger je voljan da proda Fabregasa premalo i mogu vec sada reci da nema nista od te ljubavi.
A eto igrac koji prelezi pola sezone vrijedi 50 miliona ???

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 mar 2011, 00:50

Naravno da vrijedi, kad Nani koji igra sezonu zivota ima par asistencija vise od Fabregasa koji nije odigrao vise od pola sezone, Fabregas visoko kotira kod Wengera a ima 4 godine ugovora bila bi ludost dati ga za 45 miliona funti. Transferi Torresa i Carolla pogotovo povecavaju cijenu Fabregasa.
Dio Arsenala

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 29 mar 2011, 01:07

-Paja je napisao/la:Naravno da vrijedi, kad Nani koji igra sezonu zivota ima par asistencija vise od Fabregasa koji nije odigrao vise od pola sezone, Fabregas visoko kotira kod Wengera a ima 4 godine ugovora bila bi ludost dati ga za 45 miliona funti. Transferi Torresa i Carolla pogotovo povecavaju cijenu Fabregasa.
zato Nani citavu sezonu dere.Zabija , trci ko napusen uz to niej veznja da daje lopte na tanjiru.Poredis covjeka koji je u zivotnoj formi i igraca koji igra jednu od losijih sezona.

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 29 mar 2011, 01:10

-Paja je napisao/la:Henry je bio finalista 2006 kao i Van Persie prosle godine

Transfer Gilberta Silve je dogovoren i prije svjetskog tako da je on nas igrac 2002

Fabregas 2010

Nabrojani Francuzi 1998 da ne spominjemo koliko ih je bilo na Evropskom prvenstvu 2000 pa je Fabregas osvojio i Evropsko znaci kad sve sumiramo na skoro svim evropskim i svjetskim prvenstvima topnici su uzimali trofej a u nekim bili u finalu.

Najvaznije od svega je njihova uloga u tim uspjesima sjetimo se 2000 Pires pravi dar mar i asistira Wiltordu u finalu protiv Zabara, Fabregas asistira u finalu 2010, Petit zabija u finalu 1998 pa sta ces vise?
Evo sta je Wenger rekao o Gilbertu Silvi kada je potpisao za Arsenal
Wenger said: 'I did not know Gilberto Silva before World Cup, but it is a very good buy for us.
A zatim cu ti staviti kao dokaz i jedan dio teksta sa wikipedije
Gilberto's performance in the 2002 FIFA World Cup caught the attention of many coaches. Gilberto expressed a desire to move to England, saying, "It would be fantastic to play against the likes of David Beckham again." As a result, Aston Villa and Arsenal led the chase to sign him. In August, while still under contract to Atlético Mineiro, Gilberto joined Arsenal on their pre-season tour of Austria; while he had not yet signed for Arsenal the deal looked set to go ahead. However, complications arose when a transfer embargo was placed on Atlético Mineiro due to unpaid wages to some players at the club, including Gilberto. There was also an issue of obtaining a UK work permit for Gilberto. Despite the complications, Gilberto ended a summer of speculation and joined Arsenal on 7 August 2002 for a fee of £4.5 million. Upon signing Gilberto, Arsenal manager Arsène Wenger said, "What I like was the fact that he kept things simple. He can play all across the midfield but the holding role just in front of the defence is what he does best."

Dakle nisi bio iskren i objektivan i kao takvog bi te ljudi trebali ignorisati i odbaciti te kao ozbiljnog forumasa.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 mar 2011, 01:28

Sa Fabregasom ili bez vama ne gine još jedna sumorna sezona,Wenger bi napravio dobar potez da proda Cesca na ljeto i te pare uloži prvenstveno u odbranu kao i na golmana jer što vi imate golmane to nema niko Fabianski Aluminij i Szczęsny :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 mar 2011, 01:32

Da znaš koliko ne znaš dijete drago, Fabianski i Szczesny su odlični golmani. 8-) Almunia je katastrofalan golman, ali tek je treći izbor i kao takav ni ne može bit bolji.

On se nama ruga za golmane :lol: :lol: , Rensing, Kraft i Butt koji ni sam još nezna kako je uopšte branio u Bayernu. Szczesny i Fabi su doktori nauka za te vaše dijete.

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 29 mar 2011, 01:48

Dragi forumasu Bosco zivis u zabludi. Kao i tvoj istomisljenik Paja koristi Google, jer Rensing nije vise clan Bayerna. U Bayernu kad neko ne valja oni ga otjeraju, a ne skupljaju kojekakve olupine poput vaseg trojca. Uh, sad se sjeti i Lemana, dakle kvarteta ispod prosjecnih golmana. Iako njih samo mati i navijaci Arsenala mogu zvati golmanima.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 mar 2011, 01:50

Olupine :lol: . Ja sam stvarno i gori što sa Saurmanom i s tobom nešto pokušavam diskutirat.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 mar 2011, 01:54

Bosco je napisao/la:Da znaš koliko ne znaš dijete drago, Fabianski i Szczesny su odlični golmani. 8-) Almunia je katastrofalan golman, ali tek je treći izbor i kao takav ni ne može bit bolji.

On se nama ruga za golmane :lol: :lol: , Rensing, Kraft i Butt koji ni sam još nezna kako je uopšte branio u Bayernu. Szczesny i Fabi su doktori nauka za te vaše dijete.
Samo još jedna stvar Krafta porediti sa pokušajem golmana kao što je Arsenalov trio je i više nego žalosno neka je gospod s tobom.. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 mar 2011, 01:58

Saurman je napisao/la:sa pokušajem golmana kao što je Arsenalov trio je i više nego žalosno neka je
Strašno. slika

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 29 mar 2011, 02:27

Vi cjenjeni navijaci Arsenala priznajete da je Almunija slab golman. Slazem se sa vama u potpunosti.
Zatim tu je Fabianski. Kazete dobar je to golman. Sa tom konstatacijom se ne bi slozio kao i svaki iole pametan covjek. Tvrditi za nekoga ko je u 56 utakmica za Arsenal ostao nesavladan samo 18 puta, a u 38 utakmica u kojima je primao golove primi cak 59 golova da je dobar golman je infantilna glupost.
A onda dodjemo do Szczęsny(ovo sam moro kopirat) koji je u 35 utakmica sto za brentford sto za arsenal primio 36 golova. A uz to prilikom jedne lagane intervencije protiv Barcelone uspije slomiti prst. Mislim da ipak samo vi iz Arsenala TO mozete zvati dobrim golmanom.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.