hodza vidim masala se ima dok je dzenazahodža je napisao/la:ovaj sam morao
to je to za noćas

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hodza vidim masala se ima dok je dzenazahodža je napisao/la:ovaj sam morao
to je to za noćas
Sto skrivate koeficijenthodža je napisao/la:ovaj sam morao
to je to za noćas
ja cekam da u rs-u proradi ovo internet kladjenje, da se ko covjek mogu kladiti.hodža je napisao/la:nadam se prijatelju
imas i na wwin.bapo'marke je napisao/la:ja cekam da u rs-u proradi ovo internet kladjenje, da se ko covjek mogu kladiti.hodža je napisao/la:nadam se prijatelju
ma cekam premier, al ako ne bude brzo odo u wiliams... jel se kladi ko preko neta u wiliamsu, nisam se raspitivao kako je kod njih?!Bosnier je napisao/la:imas i na wwin.bapo'marke je napisao/la:ja cekam da u rs-u proradi ovo internet kladjenje, da se ko covjek mogu kladiti.hodža je napisao/la:nadam se prijatelju
Svidja mi se ovaj listicDejo je napisao/la:Ja ipak mislim da ce New York uzeti Orlanda ali nisam igrao to..
Hvala svima na prijedlozima, ja sam ipak ovako odigrao...
Sretno svima
Bucski bi trebali proci u prvoj cetvrtini su vec pala 53 kosa...Bosnier je napisao/la:Svidja mi se ovaj listicDejo je napisao/la:Ja ipak mislim da ce New York uzeti Orlanda ali nisam igrao to..
Hvala svima na prijedlozima, ja sam ipak ovako odigrao...
Sretno svima
Volio bih da prodjes ali tesko Bgm , on kada ide preko ide zestoko ubaci preko 30 , a kada ide ispod onda 10-takbob je napisao/la:jao howard 2 poena prva cetvrtina haj valjda ce poluditi u sljedece tri![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.