Imat cemo priliku u Ligi nacija
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fala qrcu.
Konačno pošten favorit.
Konačno pošten favorit.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Potop Škotske u najavi hahahaha
- Sjenjak1919
- Kontakt:
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
Sta yebiga, eo 3
Bezveze penal ,mogao je ovo i ne sudit
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Idemo penaltik!
Možda neće pet do poluvremena, al ide trica

Edit: ipak slobodan udarac nije penal
Možda neće pet do poluvremena, al ide trica
Edit: ipak slobodan udarac nije penal
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 14 jun 2024, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 21:17kakav je ovo fazon Adidasa sa dizajnom na sorcevima reprezentacija, sa ledja izgleda kao igraju u haljinama![]()

Vratio adidas Teamgeist dizajn dresova sa svjetskog 2006e samo su podebljali linjje na sorcu i dresu
Ocekivano. Samo nije ocekivano za forumase, cuj skotska moze pobijedit nijemce haha xD. Oke nas bi oni razbili jer smo turbofolk nacija i samo znamo za muziku.
Samo jako, idemo Njemacka do Titule
Samo jako, idemo Njemacka do Titule
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Ma ne bi ni blizu, izgubili bi slazem se, ali ja goru igru od ovih skota jos nisam vidio, ovo je nesto novo...pa kazem ti bolje mi se drzali protic engleza sa toliko novih igraca u timu, ovo sto igra skotska je nesto najgore sto sam vidio....
Pa mi smo igrali prijateljsku sa Englezima, ovi otvaraju Euro u Njemackoj protiv nabrijanog domacina.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovako ce i Engleska kao Skotska da se raspadne. Ista je to skupina otockih debila. 
S ovim stilom i profilom igraca koje skoti imaju sam plasman je ranga osvajanja.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Super mi je ova ofanzivna linija Njemačke, ne znaš odakle prijeti veća opasnost. Doduše ne znam je li do Škotske i njihove odbrane ili su ovi dobri.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Imaš osjećaj da ovaj Tah igra 30 godina
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Čuj faul, čuj žuti?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.