Neka Igre počnu
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Onda he vazda mahmuran, jer koliko ga poznajem pogled uvijek isti
Edit: ne znam stvarno koliki je aklos, ali iz prve ruke znam da uživa u crnom francuskom vinu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- akisarajevo92
- Kontakt:
mi bosanci se tokom Eura i Olimpijade osjecamo kao sto se vjerovatno depresivni/usamljeni ljudi osjecaju tokom praznika, ljeta i sl.
nije mi zao iz sportskog segmenta sto nismo tu vec zbog navijaca i nasih ljudi koji bi okupirali Njemacku, eto npr. sutra se u Berlinu ocekuje da ce biti 70% stadiona biti u hrvatskim bojama
mi, sportski gledano, bi bili najgora ekipa na turniru uz Gruziju i Slovacku, iako bi se cak mogli potuci za neki bod u grupi E
nije mi zao iz sportskog segmenta sto nismo tu vec zbog navijaca i nasih ljudi koji bi okupirali Njemacku, eto npr. sutra se u Berlinu ocekuje da ce biti 70% stadiona biti u hrvatskim bojama
mi, sportski gledano, bi bili najgora ekipa na turniru uz Gruziju i Slovacku, iako bi se cak mogli potuci za neki bod u grupi E
Don't believe the hype.
Velid Spaho on fire tonight 

-
koeficijent
- Kontakt:
Kad zagrmi na Allianzu Švabama padaju gaće.
neko link ?
Ali Osim ponovo na nivou Legenda
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Link na portalu bhrt.ba za raju koja je u Bosni i Hercegovini. Izvan BiH se ne može gledati.
https://bhrt.ba/uzivo/tvhd
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
+SPakisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 20:27mi bosanci se tokom Eura i Olimpijade osjecamo kao sto se vjerovatno depresivni/usamljeni ljudi osjecaju tokom praznika, ljeta i sl.
RTCG:galia95 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 20:33Link na portalu bhrt.ba za raju koja je u Bosni i Hercegovini. Izvan BiH se ne može gledati.
https://bhrt.ba/uzivo/tvhd
http://www.jagledam.com/RTCG-1-uzivo-stream
zar i ti sine Ivane!?
Gledaj koje su reklame, bit ce u bhrtu i 13. plata.
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
i da li je na HRT i ovaj put ona reklama: "Škiljim, Škiljim ja" i na RTCG: "Kad je bal nek je fudbal!"? ne pratim ja to sad trenutno...
zar i ti sine Ivane!?
Velid Spaho on fire tonight 

Ne znam šta da očekujem od ove ekipe Njemačke. Mogu osvojiti prvenstvo a mogu i ispasti u osmini finala hahahahah
Nepredvidljiva ekipa, jedva čekam da počne utakmica i da vidimo u kakvom je stanju ova Njemačka.

Nepredvidljiva ekipa, jedva čekam da počne utakmica i da vidimo u kakvom je stanju ova Njemačka.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 14 jun 2024, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koreografija jedno dvije klase losija od one za olimpijadu u Sarajevu 84" 
Druze moj sutra ujutro krecem tamo, da je sve bilo po planu, u ponedjeljak bi gledao BiH - Rumunija...ne mogu da prezalim ovo prvenstvo...akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 20:27mi bosanci se tokom Eura i Olimpijade osjecamo kao sto se vjerovatno depresivni/usamljeni ljudi osjecaju tokom praznika, ljeta i sl.
Meni je i dalje najjača Shakira u Africi sa Waka Wakatuzlak1987 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 20:52Koreografija jedno dvije klase losija od one za olimpijadu u Sarajevu 84"![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Uzivajmo 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.