AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Kakav ba De Ligt, koji košta 50, 60 miliona najmanje, ne mogu ni ovog nesretnika dovesti, cjenkaju se oko provizije. Čekaju valjda da neko opet uleti sa strane preotme ga i onda da kažu neće kod nas. Yebo ih zemlja, imali svo vrijeme svijeta, znali sve detalje oko ugovora, provizije i cijene i opet zaštekali. Meni sve izgleda čekaju da De Ketelaere pređe u Atalantu, pa te pare preusmjere na Zirkzeea. Ne bi me iznenadilo da se ozvaniči transfer odmah poslije ili u toku prelaska.
- Beduin
- Kontakt:
A da se opustite i smanjite stres, jer dokazano ne znamo nista sta klub radi, kao sto nismo znali ni do sada? 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zirkzee je odličan napadač, sa njim bi Milan izgledao dosta opasnije. Svakako su ohrabrujuće izjave Ibrine, da zlatne koke ostaju u Milanu, treba ekipu graditi oko njih, a ne im tražiti alternative.
Prioriteti; CF, CB, RB, svakako je CF najskuplji, recimo Zirkzee po formuli 40+10M, opet ostaje solidnih 50M da popune preostale 2 pozicije. Sve pod uslovom da faktički imaju 100M za mercato, kao što se piše.
Majk
RB-Tomori-CB-Theo
Bennacer-RLC-Reijnders
Pulišić-CF-Leao
Gledajući ovo, malo je čudno da su izvalili toliki dio od ukupnog iznosa mercata na Musah+Chukwueze+Okafor, ako već dvije sezone u nizu neće biti starteri. Onda je možda logičnije da će ovi preuzet mjesta etabliranih prvotimaca u slučaju izlaznih transfera?
Bennacer=Musah?
Pulišić =Chuk?
Leao=Okafor?
...ili je ipak poenta samo širina, alt. sa klupe?
Ono što me najviše zanima je vidjeti status AC Bolnice tamo nekad u periodu nov-feb, navikli smo da je barem trećina prvotimaca out.
Prioriteti; CF, CB, RB, svakako je CF najskuplji, recimo Zirkzee po formuli 40+10M, opet ostaje solidnih 50M da popune preostale 2 pozicije. Sve pod uslovom da faktički imaju 100M za mercato, kao što se piše.
Majk
RB-Tomori-CB-Theo
Bennacer-RLC-Reijnders
Pulišić-CF-Leao
Gledajući ovo, malo je čudno da su izvalili toliki dio od ukupnog iznosa mercata na Musah+Chukwueze+Okafor, ako već dvije sezone u nizu neće biti starteri. Onda je možda logičnije da će ovi preuzet mjesta etabliranih prvotimaca u slučaju izlaznih transfera?
Bennacer=Musah?
Pulišić =Chuk?
Leao=Okafor?
...ili je ipak poenta samo širina, alt. sa klupe?
Ono što me najviše zanima je vidjeti status AC Bolnice tamo nekad u periodu nov-feb, navikli smo da je barem trećina prvotimaca out.
-
- Kontakt:
Ja se nadam da je sirina a ne da su ih kupili kao zamjenu.
Ma bice to dobro sve.
Pocelo je da se radi na vrijeme sa trenerom i novim igracima(igracem)!
A nije ni juli zapoceo
Ma bice to dobro sve.
Pocelo je da se radi na vrijeme sa trenerom i novim igracima(igracem)!
A nije ni juli zapoceo
Spominje se uveliko dolazak Hummelsa, bosman kao Kjaer birvaktile, novi lider ekipe? Jesmo li ZA ili protiv?
Ibra;
Napad Zirkzee, Jović i mali Camarda - a mimo njih imaš i Okafora i Leaoa koji mogu pokrit tu poziciju, to već liči na nešto.
S druge strane, Conte u Napoli, Motta u Juve, Fonseca u Milan, na papiru smo možda i izvukli deblji kraj? Ibra je izjavio da su Fonsecu doveli jer žele da igraju "dominantan fudbal, uz trenera koji daje priiku mladima" zbog toga nisu ni razmatrali Contea.

Ibra;
Camarda is more talented than me at his age. He is the future of Milan, but he doesn’t have all the responsibility on him. We have to protect him, make him grow to become what we think he can. With him we have to take it step by step, without going too fast. We’re happy.
Napad Zirkzee, Jović i mali Camarda - a mimo njih imaš i Okafora i Leaoa koji mogu pokrit tu poziciju, to već liči na nešto.
S druge strane, Conte u Napoli, Motta u Juve, Fonseca u Milan, na papiru smo možda i izvukli deblji kraj? Ibra je izjavio da su Fonsecu doveli jer žele da igraju "dominantan fudbal, uz trenera koji daje priiku mladima" zbog toga nisu ni razmatrali Contea.
-
- Kontakt:
Njegovo je na samom zalasku. Jedino da dođe za malu platu i da bude zamjena.
On ako dodje i igrace, on ti je ovu sezonu upravo izabran u timu sezone LP, jos nije napunio 34 godine , a igra poziciju koju hladno mozes igrati do 40, mnogo primjera imas da ne nabrajamcelikmilan je napisao/la: ↑14 jun 2024, 14:47Njegovo je na samom zalasku. Jedino da dođe za malu platu i da bude zamjena.
Uglavnom hocu da ti kazem on ako dodje (nadam se da hoce) igrace sigurno, ali imace i vremna da odmori neke utakmice
- Beduin
- Kontakt:
Koliko god Conte bio stari lisac, iskustvo i znanje na njegovoj strani, ja sam za ove mladje trenere pune elana i dokazivanja. Pricalo se i za Alegrija po povratku u Juve pa svi znamo ishod. Znamo i rad Contea posliednjih godina, kao i Murinja i sl.
Tako da nisam siguran u konacnici da je Napoli u prevelikoj prednosti u odnosu na nas, mada u konacnici niko ne moze znati hoce li Napoli ili neki deseti klub imati ludu sezonu kao oni prije 2 godine.
Samo da na vrijeme (u narednih 7-10 dana) rijesimo napadaca i jos jednu poziciju pa da komotnije trazimo pojacanja za ostale pozicije.
Tako da nisam siguran u konacnici da je Napoli u prevelikoj prednosti u odnosu na nas, mada u konacnici niko ne moze znati hoce li Napoli ili neki deseti klub imati ludu sezonu kao oni prije 2 godine.
Samo da na vrijeme (u narednih 7-10 dana) rijesimo napadaca i jos jednu poziciju pa da komotnije trazimo pojacanja za ostale pozicije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Deff bi dobro dosao sezonu dvije jos kao slobodan igrac toop....Zenga je napisao/la: ↑14 jun 2024, 12:42Spominje se uveliko dolazak Hummelsa, bosman kao Kjaer birvaktile, novi lider ekipe? Jesmo li ZA ili protiv?![]()
Ibra;
Camarda is more talented than me at his age. He is the future of Milan, but he doesn’t have all the responsibility on him. We have to protect him, make him grow to become what we think he can. With him we have to take it step by step, without going too fast. We’re happy.
Ovo ostalo sta znam Fonseka nije nekinstrucnjak, mada moze se kliknuti, opet zavisi sta ce prodati od nasih najboljih igraca i sta ce dovesti....
Ja ne znam ovi nasi prodase sve talijane, mi ljudi nismo dali niti jednog talijanskog reprezintativca, to je porazavajuci podatak. Bez jakih talijanskih igraca nece nikad nista biti od nas
- muha milanez
- Kontakt:
Nije ni da imaš nekog izbora od italijanskih igrača. Faktički, nemaš koga ni dovest. Jedino bi nam legao Di Lorenzo, jedan od gotivnijih italijanskih igrača.
Eventualno neki golman umjesto Mikea, tu su italijani uvijek u suficitu. Kao i obrambeni igrači općenito, ima opcija uvijek. Vezne igrače i napadače ne treba ni komentarisati.
Imali smo Tonalia, Calabria bio povremeno pozivan. Gigio dok je bio tu isto..
Eventualno neki golman umjesto Mikea, tu su italijani uvijek u suficitu. Kao i obrambeni igrači općenito, ima opcija uvijek. Vezne igrače i napadače ne treba ni komentarisati.
Imali smo Tonalia, Calabria bio povremeno pozivan. Gigio dok je bio tu isto..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
Hummels bi nam lego kao budali samar.
Dvije sezone da je tu pa da Tomorija i Thiawa nauci kako se igra u odbrani, e to bi nam naj vise znacilo, a bogomi i Kalulu isto tu uvrstiti, svi znamo da u odbrani treba neko sa velikim m u d i m a….
Nisam bas zadovoljan sa izborom trenera ali treba mu dati sansu da vidimo sra moze da uradi. Nevjerujem da je toliko los ali vrijeme ce pokazati sve to ako bog da.
Dvije sezone da je tu pa da Tomorija i Thiawa nauci kako se igra u odbrani, e to bi nam naj vise znacilo, a bogomi i Kalulu isto tu uvrstiti, svi znamo da u odbrani treba neko sa velikim m u d i m a….
Nisam bas zadovoljan sa izborom trenera ali treba mu dati sansu da vidimo sra moze da uradi. Nevjerujem da je toliko los ali vrijeme ce pokazati sve to ako bog da.
Po prvi put su svi ZA jednog igrača, mora da će potpisat uskoro Hummels
Vidim spominjete Thiawa, Kalulua, i slažem se da bi oni profitirali da dođe Hummels, ali mislim da bi ipak najviše hajra od Hummelsa imao zaboravljeni Gabbia. Dosta sličan kao tip CB-a, iako kvalitetom daleko od njemca.
Nego, jedan Varane koji je još mlađi, je također bosman. A ima i stariji Sergio luđak Ramos
Ovaj zadnji bi garant bio novi Rossonero da se pita stara dobra zlatna kravata, u stilu Redonda, Rivalda itd birvaktile
Mimo njih su bosmani igrači poput Spinazzola, Alex Sandro, Cuadrado, Rabiot, Alexis Sanchez, Sensi, Depay i Thiago Alcantara pa i trojica koji su, ako je vjv glasinama, bili blizu Milana ranije; Kamada, Witsel i Vazquez.
Jesu li ponudili novi ugovor Joviću? Vidim i njemu ističe ugovor

Nego, jedan Varane koji je još mlađi, je također bosman. A ima i stariji Sergio luđak Ramos

Mimo njih su bosmani igrači poput Spinazzola, Alex Sandro, Cuadrado, Rabiot, Alexis Sanchez, Sensi, Depay i Thiago Alcantara pa i trojica koji su, ako je vjv glasinama, bili blizu Milana ranije; Kamada, Witsel i Vazquez.
Jesu li ponudili novi ugovor Joviću? Vidim i njemu ističe ugovor

OFFICIAL De Ketelaere bought out by Atalanta on a permanent basis

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Et Jovic ostaje
Ma iskreno to i nisu neka ohrabrujuće vijesti oko Jovića. Valjda su trebali naći dva špica nova. Glavnog i zamjenu. Ali eto.... I ovo oko Zirkzeea se baš oteglo. Evo i danas Theo:
“I’m focused on the European Championship. Whether I’ll stay at AC Milan or not, we’ll see later. A return to Spain? At the moment, I’m not thinking about it yet.”
Poslije Evrospkog vjerovatno će gledati opcije. Razumljivo.
“I’m focused on the European Championship. Whether I’ll stay at AC Milan or not, we’ll see later. A return to Spain? At the moment, I’m not thinking about it yet.”
Poslije Evrospkog vjerovatno će gledati opcije. Razumljivo.
Bolje i takve izjave da daju već kao Dollarboy i Kessie.
Sto se tice Jovica pametan potez. Bolje pare trošiti na prvog napadača, stopera, desnog beka i vezistu. Za klupe Okafor, Jovic, Camarda sasvim OK.
Sto se tice Jovica pametan potez. Bolje pare trošiti na prvog napadača, stopera, desnog beka i vezistu. Za klupe Okafor, Jovic, Camarda sasvim OK.
Il Club più titolato al mondo!
Sad samo jos da kazu eto pronasli smo napadaca (Jovic)
Nekako mi sve ovo sluti da ce Theo otici, cak i po ovim njegovim izjavama vidis da je blizu toga....
Nekako mi sve ovo sluti da ce Theo otici, cak i po ovim njegovim izjavama vidis da je blizu toga....
Milan have reached an agreement with Real Madrid in recent days to keep Alex Jimenez on permanent basis. Milan will pay €5M (the buyout option) to keep Jimenez, who will be utilized between the U-23 team and Milan’s first team
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.