Hvala Salihamidžiću. Idiot je debelo kriv za ova sranja s platama, a ovi iznad njega još više.Leon Goretzka feels comfortable in Munich and at FC Bayern, he sees no reason to look for a new club. With an ongoing contract until 2026, Goretzka is in a quite comfortable situation. Kompany will speak to the midfielder when pre-season starts and show him his perspective
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
@ armando,pa ludi su skroz. Jbali ih stoperi i toliko davanje love na njih.
Tah?, Ito, Dier, Kim, de Ligt, Blind, Upamecano, Hernandez, Pavard, Sule, Hummels, Benatia - u zadnjih 10 godina. 381 milijun eura samo odštete bez Taha. Di su još plaće tih igrača? Brutalno.
Međutim da budem iskren nije mi taj Ito uopće loš igrač koliko sam ga upratio. Smiren, pametan, solidno brz, dobra tehnika, očito naši idu štediti na plaćama igrača + odštete pa se zato i dovodi Ito a prodaju vjerojatno Ligt /Upamecano/Kim.
Tah?, Ito, Dier, Kim, de Ligt, Blind, Upamecano, Hernandez, Pavard, Sule, Hummels, Benatia - u zadnjih 10 godina. 381 milijun eura samo odštete bez Taha. Di su još plaće tih igrača? Brutalno.
Međutim da budem iskren nije mi taj Ito uopće loš igrač koliko sam ga upratio. Smiren, pametan, solidno brz, dobra tehnika, očito naši idu štediti na plaćama igrača + odštete pa se zato i dovodi Ito a prodaju vjerojatno Ligt /Upamecano/Kim.
Japanac je igrac za prvi tim, posebno ako Kompany bude preferirao igru koju najavljuju. Ima osjecaj za postavljanja, pravovremeno uklizavanje, zanimljivo narocito desnom nogom, odlican dug pas, nije los niti za iznosenje pod pritiskom. Ovo ko je odradio, kapa dole. Idealna postava sa njim lijevo i De Ligtom desno kao CB. Da nije kikser i Upamekano bi se odlicno uklopio desno ako ipak prodaju nizozemca. Rezerve Tah, Dier a tu je i Stanisa. Solidno!
Bayern and Newcastle have contacted Crystal Palace over the possibility of signing winger Michael Olise (22). Both clubs have expressed their interest on Wednesday before Chelsea today. All clubs sought permission to speak with the player
Olise has a release clause believed to be in the region of £60m (€70.5m) [@David_Ornstein]
Moguća zamjena za Coman/Gnabry.It is understood that Michael Olise has a £60 million release clause in his Palace contract, although **** claim it is not straightforward and may only be able to be triggered by a Champions League club [@Matt_Law_DT]
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 13 jun 2024, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Meni to i ne izgleda tako strasno: tu su najskuplju Hernandez i Deligt ali su i igraci koji svaki navijac voli i postuje. Ito - odlican posao kao i Dier, Upamecano i Kim za sada najveci promasaji, ali su placeni po tadasnjoj cijeni...uostalom Kim je do onih Azijskih igara bio nas najbolji defanzivac, odigrao haman svaki minut, svi smo ga hvalili, neki u nebasa dizali. Kasnije je malo puko ali je i cili tim na celu sa uhatim kosturom puko. Kad bu Upa mogao svesti greske na razumnu mjeru (svi grijesimo) bio bi nazamjenljiv. Svaki gol obicno ima nekoga ko je mogao bolje reagovati, odnosno neka greska ili trenera u postavljanju ili pojedinca. Njegov problem je visok procenat gresaka koji su nekada i surovo - cudno (Halland centrira, Silva daje glavom) bili kaznjavani. Ostali kako tako, neki od njih se nisu pronasli u Bayernu, nisu neke velike pare ni date, za neke se nesto i vratilo...tako je uostalom to i drugi veliki klubovi su imali prilicne pehove sa defanzivcima, ne mogu svi biti Real Madris jbga.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:19@ armando,pa ludi su skroz. Jbali ih stoperi i toliko davanje love na njih.
boze me sacuvaj poteza
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Steta sto ovako ne zavrse Palhinhu, ili Simonsa.
Kad je platiti 25-30 mil, zavrse transfer za 24h.
Cim je veca cifra, natezu se mjesecima.
Kad je platiti 25-30 mil, zavrse transfer za 24h.
Cim je veca cifra, natezu se mjesecima.
Koliko se sjećam uprava je lani htjela ispuniti Tuchelu želju i poslala ponudu za Hinju, ali je sve bilo u zadnji čas i ovi u Fulhamu nisu mogli pronaći zamjenu. Engleski mediji izvještavali su da ste tada za njega navodno nudili 65 milki funta, ako je ta brojka bar približno točna onda su sad sa ovom ponudom jako razočarani. Možda je Hinja zato i bio produljio ugovor jer su mu rekli da ako stigne ponuda nagodinu može ići; očekivalo se naravno da ponuda bude blizu onoj prvoj, a ovo sad mijenja na stvari. Jer, za 30 milki funti je i Manu zainteresiran, iako je Ratcliff dao instrukcije da se kupuju samo mladi igrači do 22 godine sa razvojnim potencijalom.
Rezanje troškova i zaokret u poslovnoj politici je po meni vrlo razborit potez vodstva kluba. Hernandez je vjerojatno bolji igrač od Ita, ali nije dva i pol puta bolji, koliko je veća njegova cijena. Za Hinju isto ne treba davati preveliku lovu, max 45 milki ojra + bonusi samo za rezultat u CL (od polufinala na više, za bundes se nema šta davati). Prioritet bi vam trebao biti bundes, da se vrati meisterschaft, a u CL kolko se napravi (grupu bi svakako trebalo proći).
Rezanje troškova i zaokret u poslovnoj politici je po meni vrlo razborit potez vodstva kluba. Hernandez je vjerojatno bolji igrač od Ita, ali nije dva i pol puta bolji, koliko je veća njegova cijena. Za Hinju isto ne treba davati preveliku lovu, max 45 milki ojra + bonusi samo za rezultat u CL (od polufinala na više, za bundes se nema šta davati). Prioritet bi vam trebao biti bundes, da se vrati meisterschaft, a u CL kolko se napravi (grupu bi svakako trebalo proći).
Dok su se smirile malo strasti, pozdravljam u potpunosti transfer Japanca u naše redove. Nema tog Japanca koji igra fudbal a da nije maksimalno borben i požrtvovan a to je falilo našoj ekipi
Kažem vam, jesu malo pogubljeni ali dajte im 2 godine vremena, treba prvo počistiti "sr.anje" koje su ugovorima uradili Hasan i Oli, ma koliko god mi dragi bili, posebno Oli.
Zamislite da Goretzka ima 20 miliona, pa čovjek nakon nas neće naći klub sa 7-9 miliona po godini
RVI igračima Gnabry-u (ima opravdanje, tada nije bio stalno povrijeđen), te Comanu dati toliki novac je ludost. Sane ima stotinu mana ali čovjek je tu, makar se trudi, da ima upola završnicu kao Robben bio bi svjetska klasa.
Neuer moze jos ovu sezonu i out, Nubela stavit na gol.
Upamecano je prije dvije sezone trebao vec letjeti van ekipe, kiks igrac, vjerujem da bi u engleskoj dobro igrao.
Ligt ima neku povredu za koju mozda ne znamo, zato se rjesavaju, odlican igrac.
Kim je ove sezone ispadao na svakoj utakmici koju igra. Moguce da je "jezik" kriv, nije uigran sa ekipom i sl, nemoguce od stuba odbrane da bude ovoliko rupa, dao bih mu jos jednu sansu, makar polusezonu.
Kimmich ako jaka ponuda dodje, prodati.
Dier borben, samo zbog toga treba ostati.
Davies mislima odavno u Realu, koliko god dobar bio treba ići.
Marokanac što je igrao bio je uvijek među boljima. Vjerovatno naš most underrated igrač.
Boey povrijeđen, dati priliku jednu sezonu ako bude zdrav.
Pavlović ide na operaciju krajnika, vadi krajnike, zbog njih je propustio evropsko prvenstvo. Ima kroničnu upalu i svako malo infekciju. Kroos za sirotinju.
Goretzka nije lud da ide sa ugovorom kakvim ima. Doveo se u situaciju da Can bude pozvan prije njega, sramota.
Laimer borben, daje max, ostati.
Zvonarek ima veći potencijal od Pavlovića.
Coman 1 na 1 nezaustavljiv, međudim kronično povrijeđen, prodati pod hitno, hvala mu za sve.
Zaragoza doveden da ima najbolji pogled na utakmici sa klupe.
Muller jos 1 sezona i bye.
Ide rebuilding tima, pozdravlja i pracenje mladih talenata.
Ne znam jeste li upratili, Leverkusen doveo ogromnog potencijala u odbrani za 10-15 mil eura. Naš Nianzou koji je plaćen nevjerovatnih 16 miliona eura propao. Zavrsit ce u rumunjskog ligi, mozda i na Kosevo.
Sta ce nam rezervni napadac ako imamo Tela? Vjerujem da ce doći još jedan veznjak i krilo 100%
Pitanje dana, hoće li taj prokleti Brazilac ili Argentinac doći? Echeverri je bio vrh i City ga plati smiješnih 18 miliona, po potencijalu vrh vrhova. Nigdje nas na tom tržištu. Real kojeg god Južnoamerikanca dovede, po defaultu Pele i Maradona. Ezequiel Fernández je pitbull na terenu a oni ganjaju 29 godišnjeg Paulinhu (sljedeći mjesec puni 29).

Kažem vam, jesu malo pogubljeni ali dajte im 2 godine vremena, treba prvo počistiti "sr.anje" koje su ugovorima uradili Hasan i Oli, ma koliko god mi dragi bili, posebno Oli.
Zamislite da Goretzka ima 20 miliona, pa čovjek nakon nas neće naći klub sa 7-9 miliona po godini

RVI igračima Gnabry-u (ima opravdanje, tada nije bio stalno povrijeđen), te Comanu dati toliki novac je ludost. Sane ima stotinu mana ali čovjek je tu, makar se trudi, da ima upola završnicu kao Robben bio bi svjetska klasa.
Neuer moze jos ovu sezonu i out, Nubela stavit na gol.
Upamecano je prije dvije sezone trebao vec letjeti van ekipe, kiks igrac, vjerujem da bi u engleskoj dobro igrao.
Ligt ima neku povredu za koju mozda ne znamo, zato se rjesavaju, odlican igrac.
Kim je ove sezone ispadao na svakoj utakmici koju igra. Moguce da je "jezik" kriv, nije uigran sa ekipom i sl, nemoguce od stuba odbrane da bude ovoliko rupa, dao bih mu jos jednu sansu, makar polusezonu.
Kimmich ako jaka ponuda dodje, prodati.
Dier borben, samo zbog toga treba ostati.
Davies mislima odavno u Realu, koliko god dobar bio treba ići.
Marokanac što je igrao bio je uvijek među boljima. Vjerovatno naš most underrated igrač.
Boey povrijeđen, dati priliku jednu sezonu ako bude zdrav.
Pavlović ide na operaciju krajnika, vadi krajnike, zbog njih je propustio evropsko prvenstvo. Ima kroničnu upalu i svako malo infekciju. Kroos za sirotinju.
Goretzka nije lud da ide sa ugovorom kakvim ima. Doveo se u situaciju da Can bude pozvan prije njega, sramota.
Laimer borben, daje max, ostati.
Zvonarek ima veći potencijal od Pavlovića.
Coman 1 na 1 nezaustavljiv, međudim kronično povrijeđen, prodati pod hitno, hvala mu za sve.
Zaragoza doveden da ima najbolji pogled na utakmici sa klupe.
Muller jos 1 sezona i bye.
Ide rebuilding tima, pozdravlja i pracenje mladih talenata.
Ne znam jeste li upratili, Leverkusen doveo ogromnog potencijala u odbrani za 10-15 mil eura. Naš Nianzou koji je plaćen nevjerovatnih 16 miliona eura propao. Zavrsit ce u rumunjskog ligi, mozda i na Kosevo.
Sta ce nam rezervni napadac ako imamo Tela? Vjerujem da ce doći još jedan veznjak i krilo 100%
Pitanje dana, hoće li taj prokleti Brazilac ili Argentinac doći? Echeverri je bio vrh i City ga plati smiješnih 18 miliona, po potencijalu vrh vrhova. Nigdje nas na tom tržištu. Real kojeg god Južnoamerikanca dovede, po defaultu Pele i Maradona. Ezequiel Fernández je pitbull na terenu a oni ganjaju 29 godišnjeg Paulinhu (sljedeći mjesec puni 29).
Još malo statsa:
Long passing stats:
- Ito 55.9%
- Stanisic 67.7%
- Kim 71.8%
- Dier 72.9%
- De Ligt 76.9%
- Upamecano 88.2%
Dribblers tackled successfully %:
- Ito 42.3%
- Kim 50.0%
- Upamecano 51.7%
- De Ligt 54.5%
- Stanisic 66.7%
- Dier 87.5%
Tackles + Interceptions:
- Dier 1.64
- Ito 1.94
- De Ligt 2.21
- Upamecano 2.70
- Stanisic 3.36
- Kim 3.74
Mistakes leading to opponent's shot (lower is better):
- Upamecano 0.15
- Kim 0.09
- Ito 0.08
- Dier 0.07
- De Ligt 0
- Stanisic 0
Progressive distance carried:
- Ito 106.7 yards
- Dier 152.8 yards
- De Ligt 157.3 yards
- Kim 160.9 yards
- Stanisic 185.0 yards
- Upamecano 232.6 yards
Aerial duels won:
- Ito 44.1%
- Stanisic 46.2%
- De Ligt 59.4%
- Upamecano 62.7%
- Dier 64.9%
- Kim 72.1%
Očito se odustalo od Hernadeza. Lik traži ogromna primanja. Obavješten kako to ide u Bayernu. Ne znam je li se mora to javno objaviti, čini se da bi mnogo bolje po klubove bilo kad bi se to držalo u tajnosti.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ma kako ne, ogromni su to novci samo za odštete bez plaća. Poanta je da dajemo svake godine velike novce ( izuzimam ovdje Diera naravno ) umjesto da možda i sami odškolujemo nekog stopera ( ili prvo posudba na 2 godine negdje pa povratak ).Dilah je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:57Meni to i ne izgleda tako strasno: tu su najskuplju Hernandez i Deligt ali su i igraci koji svaki navijac voli i postuje. Ito - odlican posao kao i Dier, Upamecano i Kim za sada najveci promasaji, ali su placeni po tadasnjoj cijeni...uostalom Kim je do onih Azijskih igara bio nas najbolji defanzivac, odigrao haman svaki minut, svi smo ga hvalili, neki u nebasa dizali. Kasnije je malo puko ali je i cili tim na celu sa uhatim kosturom puko. Kad bu Upa mogao svesti greske na razumnu mjeru (svi grijesimo) bio bi nazamjenljiv. Svaki gol obicno ima nekoga ko je mogao bolje reagovati, odnosno neka greska ili trenera u postavljanju ili pojedinca. Njegov problem je visok procenat gresaka koji su nekada i surovo - cudno (Halland centrira, Silva daje glavom) bili kaznjavani. Ostali kako tako, neki od njih se nisu pronasli u Bayernu, nisu neke velike pare ni date, za neke se nesto i vratilo...tako je uostalom to i drugi veliki klubovi su imali prilicne pehove sa defanzivcima, ne mogu svi biti Real Madris jbga.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑13 jun 2024, 16:19@ armando,pa ludi su skroz. Jbali ih stoperi i toliko davanje love na njih.
Za mene su to novci koji nikako ne bi trebali biti konstantno trošeni za stopere i onda kad pogledaš niti jedan od nabrojanih se nije zadržao dugo u Bayernu ili su ovom slučaju dvojica od Upamecana, Kima ili de Ligta na izlaznim vratima ako dođe i Tah. Niti jedan od nabrojanih također nije veličina kao što su to nekad bili stoperi. Tako da se ovdje može reći da uprava baš luta sa odabirom stopera i to mi nema smisla jer barem tu bi se moglo drugačije razmišljati jer opcija ima.
Razumijem potpuno da smo za napadača morali dati 100 milijuna jer njih nema tako puno kvalitetnih kao što ih je bilo prije 10 i više godina. Međutim za stopera se može naći jeftinije i dugoročnije rješenje jer njih zaista ima jako puno na tržištu. Samo treba dati priliku u prvom timu ili ( puno bolje i realnije ) slati na posudbe od 2 godine negdje da skupljaju iskustva.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
@ dirkules,
nisam gledao puno utakmica ove dvojice ali ono što jesam - Olise je odličan igrač kao i Kudus. Stvarno imaju brzinu, šut, tehniku, prodornost - odlični igrači. Naravno to je mali broj utakmica koje sam pogledao ali ovi imaju jako veliki potencijal/kvalitet.
Međutim kod Olisea me brinu ozljede i naravno 70 milijuna. Kudus je tek prošlo ljeto došao i mislim također ispod 80 milijuna ga ne bi bilo moguće kupiti.
Uglavnom, oba dva vrhunski i u slučaju da Sane ode, svakako su ova dvojica uži kandidati. No nerealno je da po svemu pročitanome Sane ode iz Bayerna.
@ ledar,
osobno nikad pa ni onda ne bih dao 45 milijuna za Palinhu sa 29 godina. Previše je to novaca za realno starijeg igrača. Naravno da nikad se ne zna kako igrač može još dugo igrati na visokoj razini ali nekako na njegovoj poziciji ipak mislim da se igrač više troši tako da je upitna dugotrajnost visokog nivoa igre kod njega.
Kao i mnogi ovdje želim da se dovede 6-ca koja će prvenstveno pomoći obrani ali ovo je previše novaca. Hajde da ima 23-24 normalno da onda ide i tih 50 milijuna ali ovako ne.
@ neutral,
dobra procjena situacije i igrača. Normalno da se Goretzki ne ide iz Bayerna kad ima takvu plaću i godinama mu se dopuštalo da igra preko one stvari i nikome ništa. Teško će oni njega prodati, jedino su Englezi možda spremni dati 20 milijuna za ovu "klasu" od igrača.
Očito ide rezanje troškova plaća i vjerojatno šparanje za Wirtza rekao bih. Zato se i prodaje de Ligt da se dovede jeftiniji Tah i tako ušpara dosta novaca na samo jednom igraču.
Jako si dobro ovo napisao za Južnu Ameriku. Oni su promašili sa Dos Santosom, Sosom i Brenom i zaključali ta vrata evo već 15 godina. Žalosno kad se samo pogleda koji je to bazen igrača.
nisam gledao puno utakmica ove dvojice ali ono što jesam - Olise je odličan igrač kao i Kudus. Stvarno imaju brzinu, šut, tehniku, prodornost - odlični igrači. Naravno to je mali broj utakmica koje sam pogledao ali ovi imaju jako veliki potencijal/kvalitet.
Međutim kod Olisea me brinu ozljede i naravno 70 milijuna. Kudus je tek prošlo ljeto došao i mislim također ispod 80 milijuna ga ne bi bilo moguće kupiti.
Uglavnom, oba dva vrhunski i u slučaju da Sane ode, svakako su ova dvojica uži kandidati. No nerealno je da po svemu pročitanome Sane ode iz Bayerna.
@ ledar,
osobno nikad pa ni onda ne bih dao 45 milijuna za Palinhu sa 29 godina. Previše je to novaca za realno starijeg igrača. Naravno da nikad se ne zna kako igrač može još dugo igrati na visokoj razini ali nekako na njegovoj poziciji ipak mislim da se igrač više troši tako da je upitna dugotrajnost visokog nivoa igre kod njega.
Kao i mnogi ovdje želim da se dovede 6-ca koja će prvenstveno pomoći obrani ali ovo je previše novaca. Hajde da ima 23-24 normalno da onda ide i tih 50 milijuna ali ovako ne.
@ neutral,
dobra procjena situacije i igrača. Normalno da se Goretzki ne ide iz Bayerna kad ima takvu plaću i godinama mu se dopuštalo da igra preko one stvari i nikome ništa. Teško će oni njega prodati, jedino su Englezi možda spremni dati 20 milijuna za ovu "klasu" od igrača.
Očito ide rezanje troškova plaća i vjerojatno šparanje za Wirtza rekao bih. Zato se i prodaje de Ligt da se dovede jeftiniji Tah i tako ušpara dosta novaca na samo jednom igraču.
Jako si dobro ovo napisao za Južnu Ameriku. Oni su promašili sa Dos Santosom, Sosom i Brenom i zaključali ta vrata evo već 15 godina. Žalosno kad se samo pogleda koji je to bazen igrača.
Ma za JA ne moraju direktno tamo tražiti, uvijek je bolje iz BL ili negdje drugo iz Evrope. Jeste malo skuplje, ali možeš više znati o kakvom se liku radi, kako se adaptirao daleko od kuće isl. Ne znam ni da li Elber radi svoj posao za koji je nekad izabran.
Ponovo propali pregovori sa Dejvisom i menadžerom. Ako je kompletan paket tako visok onda Eberl treba dati sve od sebe da ga proda.
Ako se iz ovoga transfer roka izvuče i napravi maksimalno dobre poteze, položio je. Inače, đzaba je dolazio. Iako se mora priznati da je došao u najgore mogućem vremenu.
Mora se čuti šta novi trener želi, mora polagati račune NO, mora i on sam nešto napraviti....nije lako.
Nek onaj Freund iskopa makar kakve talente. Njuška mu je predviđena za to.
Ponovo propali pregovori sa Dejvisom i menadžerom. Ako je kompletan paket tako visok onda Eberl treba dati sve od sebe da ga proda.
Ako se iz ovoga transfer roka izvuče i napravi maksimalno dobre poteze, položio je. Inače, đzaba je dolazio. Iako se mora priznati da je došao u najgore mogućem vremenu.
Mora se čuti šta novi trener želi, mora polagati račune NO, mora i on sam nešto napraviti....nije lako.
Nek onaj Freund iskopa makar kakve talente. Njuška mu je predviđena za to.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ista meta isto odstojanje iste greškeBayern have decided to go with Alphonso Davies into the final year of his contract and take the risk of him potentially leaving on a free. Davies' demands are currently still too high. The club will see during the season whether it would be possible to extend his contract [@Plettigoal]

Ima nadeManchester United maintain an interest in Matthijs de Ligt. Erik ten Hag is keeping an eye on the defender's situation. Both appreciate each other. United's price expectation for de Ligt is around €50m. De Ligt is allowed to leave Bayern, but is not 100% gone yet. He'll hold talks with the club after the Euros [@Plettigoal]

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Gomila klauna.
U Madridu a i u Daviesovom kampu zadovoljno trljaju ruke.
kakve odluke sunce ti yebem
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
I onda kaže zašto kritikuješ upravudirkules je napisao/la: ↑14 jun 2024, 18:25Ista meta isto odstojanje iste greškeBayern have decided to go with Alphonso Davies into the final year of his contract and take the risk of him potentially leaving on a free. Davies' demands are currently still too high. The club will see during the season whether it would be possible to extend his contract [@Plettigoal]![]()

I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.