Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Ne znam čemu ova hajka na Šejlu. Pa prošle godine, Ceca je bila mentor onoj curi iz Banovića, pa nikom ništa. I ove godine uz Šejlu, onom momku iz Zenice. Šta da da je neko od njih dvoje pobijedio?
- Bazinga12345
- Kontakt:
Malo su mi smiješne njene objave na ig i tiktoku, kao da se takmičila ne znam gdje 

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ko voli dad jokes evo jedne prejake
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Četnikuša može doći jedino da vrati nakit i zlato, koje je onaj krepani ratni zločinac otimao od naroda.
Šejli svaka čast, stvarno mi je drago što je pobijedila, i amin da bude živa, zdrava i u parama. Al ako fakat ne konta u čemu je problem ili se nastavi praviti budala po ovom pitanju - j.ebem i njoj mater, i to svijetla obraza.
Šejli svaka čast, stvarno mi je drago što je pobijedila, i amin da bude živa, zdrava i u parama. Al ako fakat ne konta u čemu je problem ili se nastavi praviti budala po ovom pitanju - j.ebem i njoj mater, i to svijetla obraza.

The saddest thing in life is wasted talent.
Dok se raja zabavlja oko Šejle i Ceca, struja ode 10% a penzije ostadoše kao i plate netaknute minimalne. Umri Niksicu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- numanumaye22
- Kontakt:
Re: Chat
Buduci predsjednik drzave aBd

Obsession.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Marsal
- Kontakt:
Preporuka za roštilj platu kod nas kad čovjek nema vremena da sam peče?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jesi vidio cijene, nemoj da se iznenadis, ja sam plate uzimao u Tapas, KING, Sejo, sada uzmem rostilj iz Cejfa.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Svi su Kingovi dobri, ali meni je Macho i dalje najjaci, iako je skoro duplo jeftiniji.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma osjeti se razlika u kvalitetu izmedju Kinga i Macha.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 jun 2024, 20:44Svi su Kingovi dobri, ali meni je Macho i dalje najjaci, iako je skoro duplo jeftiniji.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Osjeti se razlika, ali ona cokolada u sredini kod Macha, nema daljeMogli je napisao/la: ↑13 jun 2024, 23:04Ma osjeti se razlika u kvalitetu izmedju Kinga i Macha.kraljttbvb je napisao/la: ↑13 jun 2024, 20:44Svi su Kingovi dobri, ali meni je Macho i dalje najjaci, iako je skoro duplo jeftiniji.![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Meni je King karna od sladoleda, onaj od pistacije je solidan, ostali tanki. Macho daleko najbolji.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Pensioner26
- Kontakt:
Ledo šumsko voće kornet 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.